Προς το περιεχόμενο

KT TUNSTALL

Artline111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους δεν την ξέρουν, η KT (Kate) είναι μια 32χρονη Σκωτσέζα ερμηνεύτρια και δημιουργός, που με το πρώτο της άλμπουμ "Eye to the Telescope" το 2004, πούλησε πάνω από 4εκ. αντίτυπα., ενώ αν επισκεφτείτε το σπίτι της θα βρείτε σίγουρα ένα Brit Award, Q Award κι ένα Ivor Novello; επίσης είχε υποφηφιότητες για Mercury Music Prize αλλά και Grammy για το single "Black Horse and the Cherry Tree". Aν σαν περίεργοι που είστε ψάχνετε ακόμα στο σπίτι της, και πάρετε πρέφα την δισκοθήκη της, σίγουρα θα βρείτε το soundtrack του "Devil Wears Prada" μιας και στην ταινία ακούγεται το μεγάλο της hit-single "Suddenly I See".

To νέο της άλμπουμ έχει νεύρο και είναι από τις περιπτώσεις που τα περισσότερα κομμάτια αν έβγαιναν σε single θα έκαναν επιτυχία και αίσθηση. Δείτε τα δύο πρώτα videos κι αν σας έπεισα, ακούστε το άλμπουμ, αλλιώς σκοτώστε το ενοχλητικό ζουζούνι που μπήκε ύπουλα στ'αυτιά σας και σας ζαλίζει με αυτήν την KT:-)

Πηγή: http://music-bug.blogspot.com/2007/11/kt-tunstall.html

post-112695-129062973224_thumb.jpg

Δημοσ.

καλό το KTάκι!

ωραία φωνή

+ πιασάρικα ποπ κιθαριστικά ριφάκια

+ ότι όσο πάει γίνεται κ πιο ωραίο γκομενακι

την είχα δει φέτος στο Glastonbury, έπαιζε στο Pyramid Stage που παίζουν συνήθως τα πιο μεγάλα ονόματα, και αν κ έπαιζε μεσημεράκι μάζεψε αρκετό κόσμο!

Highlight track: Black Horse and the Cherry Tree (η live εκτέλεση που υπάρχει σαν bonus στο 1ο άλμπουμ)

Δημοσ.
Στην Ελλαδα η kt tunstall ειναι αγνωστη.

Ο μονος που την ξερω ειμαι εγω.

την ξερει κανενας αλλοσ στην Ελλαδα;

Μόνο άγνωστη δεν είναι. Για να την ξέρω κι εγώ, φαντάσου... tongue.gif

Τη βρίσκω κουραστική. Θυμάμαι όταν προσπάθησα να ακούσω το «Eye to the Telescope» (2004), δεν είχα προλάβει να ακούσω το μισό album και η επιθυμία να το σταματήσω ήταν πολύ μεγάλη, αλλά το υπέμεινα για να μην το αφήσω στη μέση.

Το καινούριο της δεν το έχω ακούσει, αλλά θα το κάνω σύντομα από περιέργια, επειδή το προτείνεις. blink.gif

Btw, καλώς μας ήρθες. blink.gif

Δημοσ.
Στην Ελλαδα η kt tunstall ειναι αγνωστη.

Ο μονος που την ξερω ειμαι εγω.

την ξερει κανενας αλλοσ στην Ελλαδα;

Κάτσε βρε παιδί τη ξέρω και εγώ...Δεν λέει το περίφημο if only you... κλπ

άλλα παίζει και σε soundtrack γνωστής σειράς ?

Δημοσ.
Κάτσε βρε παιδί τη ξέρω και εγώ...Δεν λέει το περίφημο if only you... κλπ

άλλα παίζει και σε soundtrack γνωστής σειράς ?

Σε λάθος άτομο τα λες. :lol: Ο artline111 απλώς "ξέχασε" να παραθέσει την πηγή του 1ου post. :lol:

Δημοσ.
Σε λάθος άτομο τα λες. :lol: Ο artline111 απλώς "ξέχασε" να παραθέσει την πηγή του 1ου post. :lol:

Ok creation :shifty::shifty::shifty: avatar !!!

Σκεφτόμαι να φτιάξω μια συλλογή απο τα καλύτερά της τις επόμενες μέρες.

Λίγο χρόνο θέλω και επίσκεψη σε shop για audio-cd

Δημοσ.

Καλά σίγουρα μόνο άγνωστη δεν είναι....

Τώρα συγκεκριμένα για Ελλάδα που έχουμε και την κατηγορία αυτών που από μουσική παιδεία γνωρίζουν μόνο Οικονομόπουλο και Κιάμο σίγουρα είναι άγνωστη...

Λατρεύω το Saving My Face...

Είναι πάρα πολύ ωραίο κομμάτι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...