Προς το περιεχόμενο

Δικηγόρος για Domain names

Tipos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς δικηγόρο με έδρα Αθήνα που να ειδικεύετε στα domain names?

Έχω ένα πρόβλημα με Domain name που μου ανήκει και κάποιος έξυπνος θέλει να μου το πάρει…

Αν ξέρετε κανένα τηλέφωνο θα το εκτιμούσα…..

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το θέμα πιθανόν να μπορέσω να σε βοηθήσω και εγώ με μία συμβουλή χωρίς να χρειαστεί να πας σε δικηγόρο και να πληρώνεις, καθώς γνωρίζω αρκετά καλά τον τωρινό αλλά και τους παλαιότερους κανονισμούς ονομάτων. Αν δεν θες να δώσεις δημόσια στοιχεία στείλε μου ενα PM ;)

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου ένα Domain από το 2004.

Μια εταιρεία εμφανίστηκε ξαφνικά και κατάθεσε αίτηση διαγραφής του Domain από εμένα με δικαιολογία το ότι << η λέξη που αποτελείτε το Domain έχει αποκτήσει πλήρη διακριτική ικανότητα χάριν της χρήσης και της αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό>> όπως λέει και στην αίτησή της.

Δεν αναφέρω το Domain γιατί δεν ξέρω τι ισχύει νομικά.

Για να πάρετε μια ιδέα αν υποθέσουμε ότι έχω στην κατοχή μου το insomnia.gr η εταιρία έχει το insomnia-people.gr και θέλει να πάρει και το insomnia.gr.

@ gvard Αν θέλεις και μπορείς να βοηθήσεις μπορώ να σου στείλω σε π.μ. την επιστολή από την ΕΕΤΤ με την οποία καλούμε σε ακρόαση, να μου πεις την γνώμη σου.

Δημοσ.

Αν η εταιρία μπορεί να αποδείξει νομική δραστηριότητα με το όνομα που χρησιμοποιείς εσύ στο domain σου πριν τη δική σου κατωχύρωση του domain τότε κατά 99% θα στο πάρει..

Δημοσ.

giankar, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Από την στιγμή που ένα domain είναι ελεύθερο, και το αγοράζω εγώ, τι σημασία έχουνε όλα τα υπόλοιπα; Είναι βλακείες που ισχύουνε στην Ελλάδα μόνο;

Δημοσ.
Αν η εταιρία μπορεί να αποδείξει νομική δραστηριότητα με το όνομα που χρησιμοποιείς εσύ στο domain σου πριν τη δική σου κατωχύρωση του domain τότε κατά 99% θα στο πάρει..

Μα η εταιρεια δεν εχει το ιδιο ονομα με το domain που αναφέρει ο TIPOS.Απλα περιλαμβάνεται το ονομα της εταιρειας στο domain.Εδωσε και παράδειγμα για να καταλάβουμε τι εννοεί.

Για παράδειγμα εστω οτι έχω το insomnia.gr και μια εταιρεια λέγεται insomnia-stores Μπορει να μου το παρει??? Δε θα το λεγα...

Δημοσ.

Οκ...πες μας τι έγινε οταν βρεις άκρη διοτι ειναι ενα ζήτημα που απασχολει κι εμένα αλλα και πολλούς.Εχω κι εγώ ένα domain που το θεωρώ βαρβάτο , και λογικα θα υπάρχει κάποια εταιρεια με το ονομα αυτό....ελπιζω να μην έχω ανάλογα μπερδέματα,γι αυτό ενήμερωση απο έγκυρες πηγές πανω απ'όλα.

Δημοσ.

Ερώτημα : τα δικτυακά περιεχόμενα είναι σχετικά ; αν ναι τοτε εχεις προβλημα.

δηλαδή αν το patates-for-all.gr πουλαει πατατες και συ πάρεις το patates.gr και πουλας και εσύ πατατες είναι προβλημα.

Αν περιγραφεις χιουμοριστικά "πατατες-γκαφες" που εχεις κάνει εσύ ή αλλοι, no problem ...

Δημοσ.

Μέχρι την ακρόαση από την ΕΕΤΤ δεν μπορώ να αναφερθώ σε λεπτομέρειες.

Θα ενημερώσω μετά την ακρόαση αναλυτικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...