hackertom Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά τι παίζει με τα Turbo-X laptop; Υπερπλήρες σε εξοπλισμό, και σε τιμή που ποτέ δεν ήταν τόσο προσιτή! Η μια μεγάλη “πατάτα” Ξέρει κανείς..;Περιμένω τις προτάσεις σας…
hackertom Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Γνώμες γιατο : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69980225&product=1138812
kfyros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Γνώμες γιατο :http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69980225&product=1138812 Καλό είναι αλλά δεν είναι και τσάμπα. Η CPU δεν είναι και η πιο καινούργια. Πήγαινε δες το κι από κοντά σε ένα μαγαζί, για να τσεκάρεις την ποιότητα της οθόνης (από ανάλυση πάντως σκίζει). Δες και την ταχύτητα και την μάρκα των δίσκων. Γενικά θα τα εμπιστευόμουν (όπως και τα innovator του e-shop), και δεν είναι και τόσο φτηνά σε σχέση με τις πολυεθνικές. Έχουν κάποιες οικονομίες κλίμακας γιατί αγοράζουν κατευθείαν από τα εργοστάσια και γλυτώνουν το κέρδος των μεσαζόντων - αντιπροσώπων. Απλά έχουν κάνει συμφωνίες με εργοστάσια και αγοράζουν έτοιμα laptops με το λογότυπο τους, με mobos και περιφερειακά, και προσθέτουν CPU, RAM, HDD και software για τις διάφορες εκδόσεις. Δε φτιάχνει mobo το ΠΛΑΙΣΙΟ, έτοιμα τα παίρνει. Έχουν και δύο - τρία χρόνια εγγύηση (ανάλογα το μοντέλο). Αν φοβάσαι, πάρε και ένα support pack (πχ εγγύηση 3 χρόνια), ή με next business day pickup ή bring in επισκευή ή ακόμη και 4 hours bring in επισκευή στη Μεταμόρφωση.
kostasfalcon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ειμαι κατοχος ενος (το περσινο κορυφαιο dominus) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το εχω εναμιση χρονο δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. Καλο σασι και ωραια glare οθονη με πολυ καλη αποκριση (δεν εχω παρατηρησει ποτε ιχνη σε ταινιες ή games) Τα εμπορευεται απο την CLEVO ενος απο τους μεγαλυτερους προμηθευτες παγκοσμιως.
hackertom Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 φίλε "kostasfalcon" μου λες λίγο αν θες το ακριβές μοντέλο από το laptop σου να το ρίξω μια ματιά...
hackertom Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 τι παίζει με τα Turbo-X laptop;ρε παιδιά;να πάρω επόμηνο η οχι;εχει κανεις laptop turbo-x να μου πεί..;
JUXHIN Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ TURBO-XΘΡΑΝΘΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΚΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ
hackertom Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ TURBO-XΘΡΑΝΘΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΚΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Φίλε JUXHIN γράψε λίγο σε αγγλικά το μοντέλο σου,και αν θες και κάποια από τα στοιχεία μνήμη cpu κ.τ.λ του καθώς και την τιμή του.. Πήρες επέκταση εγγύησης γιατί το σκέφτομαι...
S2Katana Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Γενικά δεν έχω ακούσει κακές κριτικές για τα Turbo-X (Clevo).
hackertom Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Από service πως τα πάει.... κανείς με turbo-x να μπει στην παρέα και να μας πει την γνώμη -ες του..
ergidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 To μονο θετικο απο τα σερβις, ειναι οτι βρισκεται κοντα στο σπιτι σου. Αλλο τιποτα μην περιμενεις . Οπως χαμηλες χρεωσεις,, γρηγορη επισκευη, φτηνα ανταλλακτικα κλπ κλπ.. Με το χερι στη τσεπη ειναι,, οπως ολοι οι αλλοι. Και τα μηχανηματα τους οχι και τα πρωτα (ταχυτητα ποιοτητα υλικα κλπ) Η γνωμη μου ειναι παρε κατι αλλο με ιδια η και λιγοτερα λεπτα..
Nomikaria Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Kι εγώ έχω Turbo-X laptop εδώ και κοντά 2 μιση χρόνια και δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα...Μπορεί να μην έχουν την ποιότητα άλλων laptop,πάντως θεωρώ για τα λεφτά τους είναι αρκετά καλά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.