Προς το περιεχόμενο

9500 GT η 3650

sniper man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως καταλαβαινετε απο τον τιτλο θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι καλυτερη,ψαχνει ενας φιλος για καρτα αλλα δεν μπορει να διαθεσει πιο πολλα χρηματα,θα μου πειτε για την 3850 αλλα 60-70 ευρω ειναι ολα και ολα,μπορει με μια απο αυτες τις καρτες να παιξει καποια απο τα σημερινα παιγχνιδια σε χαμηλες αναλυσεις?αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε εδω ειμαστε.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Βασικα νομιζω οτι η μαζικη διαθεση της αρχιζει αρχες Οκτωβρη και θα κοστιζει λιγο πιο κατω, γυρω στα 60-65 ευρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

η 9500GT είναι σίγουρα καλύτερη από την 3650, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πας για την 4670 όπως είπε και ο antonl

Δημοσ.

καλημερα,με αυτην την καρτα θα μπορεσει να παιξει τα παιγχνιδια που θα ερθουν στο μελλον?η μετα απο λιγο καιρο θα θελει παλι νεα καρτα?μηπως ξερετε τι τροφοδοτικο χρειαζεται για την 4670?

Δημοσ.
καλημερα,με αυτην την καρτα θα μπορεσει να παιξει τα παιγχνιδια που θα ερθουν στο μελλον?η μετα απο λιγο καιρο θα θελει παλι νεα καρτα?μηπως ξερετε τι τροφοδοτικο χρειαζεται για την 4670?

Ε, εντάξει middle end κάρτα παίρνει. Και σε κάποια σημερινά παιχνίδια θα χρειαστεί μπόλικες παραχωρήσεις.

Τώρα για τα μελλοντικά παιχνίδια κανένας δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά.

Ενεργειακές απαιτήσεις δεν έχει σοβαρές.

Δημοσ.

Παιδιά μόλις αγόρασα ένα νέο pc και έβαλα την MSI 9500GT και μου κολλάει το CRYSIS!!! Εχω τρελαθεί μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει????

Δημοσ.

Μου κολλαει στα 1024*768 αλλά με όλα τα settings στο high!! Παίζει καθόλου ρόλο η οθόνη πήρα μια σαμσουνκ 2232 22''. Δεν μπορώ να καταλάβω μόλις ενώ το παίζει το παιχνίδι δείχνει ότι ζορίζεται μόλισ πατήσω 2-3 πλήκτρα μαζί

• Super Moderators
Δημοσ.

ahem, κατέβα στα medium μην πω στα low για να παίξεις καλά...

η κάρτα είναι αδύναμη για αυτό το παιχνίδι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...