Προς το περιεχόμενο

Hellboy 2:the golden army

porco_rosso21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωπα μισο...

Μαλλον κατι εχασα. Σας αρεσε απο την αρχη???Ρωταω γιατι ενω ημουν απο αυτους που τους αρεσε το 1ο το 2ο μου φανηκε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ, με πολλα καραγκιοζιλικια και ηλιθιο χιουμορ στην αρχη και στο 45' το εληξα.

Εαν σας αρεσε απο την αρχη τοτε πασο, different taste, αν ομως φτιαχνει οσο περναει η ωρα να του δωσω αλλη μια ευκαιρια μηπως και απλα δεν ειχα υπομονη. Παντως πριν το πειτε ΚΑΙ το 1ο το ειδα σπιτι αρα δεν ειναι θεμα εφε που τα εχασα που δεν πηγα σινεμα

Different taste man, από την αρχή μου άρεσε. Από όταν μπήκαν τα elves στο παιχνίδι anyway. Σίγουρα ανώτερο του πρώτου. Και μπράβο στον Perlman που στα 57 γύρισε το movie αυτό.

Καλά πόσο τέλεια ήταν τα elves. Το ξέρω ThReSh ότι δεν ταιριάζουν παντού έτσι επειδή μερικοί θέλουν να τους δώσουν πιο ανάλαφρη όψη. Ο Tolkien περιγράφει κάπου πως είναι τα elves εμφανισιακά; Δεν θυμάμαι να υπάρχει στο LotR.

• Super Moderators
Δημοσ.

beautiful beyond human measure ήταν η περιγραφή του καραμoLegola :o

κλασικά slender, tall με μοναδική εξαίρεση τον Fingolfin που ήταν το τούμπανο το ίδιο :-D

δεν νομίζω να διέφεραν από τους ανθρώπους αν εξαιρέσουμε τα bright eyes :P (no pointy ears ofc...)

Δημοσ.

Glorfindel was tall and straight; his hair was of shining gold, his face fair and young and fearless and full of joy; his eyes were bright and keen, and his voice like music; on his brow sat wisdom, and in his hand was strength.

Του καθόμουν.

Δημοσ.

Συμφωνω και γω με τον Kaiser.

Το 1ο το ειδα τον αυγουστο και πριν λιγες μερες ειδα αυτο.

Το 1 μου αρεσε τρελα,αλλα το συγκεκριμενο,εκτος απο τις χορογραφιες των μαχων,δε μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ.

Γουστα..

Δημοσ.

Τέλεια ήταν η ταινία μην ακούω βλακείες τώρα... Η μοναδική ταινια μετά από καιρό(LOTR) που είδα Ξωτικά και άλλα μυθικα πλάσματα και δεν ξενέρωσα γιατι ήταν όμορφα φτιαγμένο όλο το σκηνικό..

Δημοσ.

Ναί όντως ήταν και G@μw! Ίσως τελείωσε πιο γρήγορα απο το πρώτο αλλά είχε σκηνές που σου μένουν. Το ΕΧΕΙ ο del toro. Κρίμα πραγματικά που ανέλαβε το hobbit και δέν το βλέπω να βγάζει και άλλη ταινία HB σύντομα.

Δημοσ.

Αστο, το ειδα ολο. Different taste απλα

Αντε απο υπερπαπαρια που ειναι το 1ο μισο, μετα γινεται απλη παπαρια. Καμια σχεση που ηταν κομικ για το μυαλο, αυτο ηταν eye candy μπουρδα με 5 λεπτα(εκει με τον forest god) νοημα

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...