porco_rosso21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν βρηκα τπτ παρομοιο,οπωτε βουαλα.... http://www.hellboymovie.com/ επισημο σαιτ με τρεηλερ κτλ... Το πρωτο μου αρεσε,αλλα δεν ξετρελαθηκα κ τοσο....αλλα αυτο ειναι αλλο πραμα!!!το ειδα χτες κ πραγματικα,ειναι καταπληκτικη μεταφορα του κομικ...ο ντελ τορο σκηνοθετει κατι ενδιαμεσο του λαθυρινθου του πανα κ του προηγουμενου Hellboy κ ειναι αψογος....λειπουν πολλες αμερικανιες κ βαρετα/ανευρα σημεια που ειχε το πρωτο,γενικα εγω εμεινα πληρως ικανοποιημενος(οντας κ τεραστιος φαν του ηρωα απο τα κομικ).... καλα,η σκηνη με τον angel of death,απλα σε κολλαει στο τοιχο!!!! σκηνικα κ ατμοσφαιρα βγαλμενα απο γοτθικους πινακες κ μπαροκ σκηνικα,εικαστικα σε αφηνει με το στομα ανοιχτο!!!αρκετα παραμυθενια ατμοσφαιρα κ σκηνικα,pure fun η ταινια,απλα αν γουσταρεις ειδικα τον ηρωα,δεν βαριεσαι καθολου....μαλλον με το dark knight κολλησαμε ολοι στο τοιχο-κ δικαιολογημενα-κ ο Hellboy μπηκε σε β μοιρα,αλλα κ παλι οκ,οποιο γουσταρουν το κομικ,γκοθ καταστασεις κ μυθους-παραμυθια(που ειναι γνησια,διχως αμερικανιες κ τα γνωστα τετριμενα μεσα),ας σπευσουν!!! Εμενα παντως τωρα μου ανοιξε η ορεξη για το hobbit,οσο δεν παει αλλο!!!:mrgreen:
Daredevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ναι μία από τα ίδια και εδώ πρώτο δεν μου άρεσε και πολύ αυτό όμως ήταν πολύ καλό
af8artos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 πάρα πολύ καλό!είχα τον φόβο να μην έχουμε τα ίδια όπως με το πρώτο αλλά τελικά άξιζε!
mindtrapper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Τα ξωτικά μπορούν πλέον σε ΚΑΘΕ ταινία να τα κάνουν όπως στο Hellboy 2; Δε θα έπρεπε να υπάρχει εναλλακτική, ήταν τέλεια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ταιριάζουν παντού έτσι, όσο και να το θες
Spyros E Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 εχω γράψει και εγω κριτική και εγω εδώ
slipknot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το έχω δει,άλλα οι Rammstein στο trailer ήταν άκρως πωρωτικοί.
O MA8ITEVOMENOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 πραγματικα η ταινια hellboy 1 ηταν απλα μια ιστοριουλα η οποια σε προιδεαζε για την πολυ ωρεα κατα την δικια μου γνωμη το hellboy 2 the golden army ειναι οπος περιμεναμε ολοι απειρα καλυτερο απο τον προκατοχο του εχει δραση saspens και φισικα πολλα ορεα οπλα π.χ. την πενταδαχτηλη mairy (την κοκκινη τεραστια δεξια γροθια του hellboy) σου σινιστω ανεπιφιλακτα να πας εσυ και πολλοι αλλοι να την δειτε
imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω Δεν εχω δει το 1 Να δω πρωτα το 1? η κατευθειαν το 2?
KaizerSoze Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ωπα μισο... Μαλλον κατι εχασα. Σας αρεσε απο την αρχη???Ρωταω γιατι ενω ημουν απο αυτους που τους αρεσε το 1ο το 2ο μου φανηκε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ, με πολλα καραγκιοζιλικια και ηλιθιο χιουμορ στην αρχη και στο 45' το εληξα. Εαν σας αρεσε απο την αρχη τοτε πασο, different taste, αν ομως φτιαχνει οσο περναει η ωρα να του δωσω αλλη μια ευκαιρια μηπως και απλα δεν ειχα υπομονη. Παντως πριν το πειτε ΚΑΙ το 1ο το ειδα σπιτι αρα δεν ειναι θεμα εφε που τα εχασα που δεν πηγα σινεμα
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εμενα παντως μου αρεσε απο την αρχη,αλλα να σου πω την αληθεια,μετα απο την πρωτη ωρα αρχιζει κ τα χωνει πολυ....κοιτα,απο την μια ωρα κ μετα,αρχιζουν κατι σκηνικα αλα Πανα-κ ενα σκηνικο που το εχω σε σποιλερ παραπανω που ειναι σαγονοριχτης σκετος- κ υπογειους κοσμους κ ετσι,μαχες κτλ....τ να σου πω,μλκια ν το αφησεις στη μεση,εφοσων σου αρεσε το πρωτο ειδικα(που ειναι κατωτερο για μενα)....
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν ακούω πως στο τρέηλερ είχε ραμσταην και πως ξαναπαίζει αυτό το κλαψομούτσουνο γκοθογκομενάκι. εμπρός καλό μου μτόρεντ.
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν ακούω πως στο τρέηλερ είχε ραμσταην και πως ξαναπαίζει αυτό το κλαψομούτσουνο γκοθογκομενάκι. εμπρός καλό μου μτόρεντ. Αμέ,το Mein Herz brennt συγκεκριμένα,που είναι απ' τα αγαπημένα μου.
stefan123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι πολυ ωραια ταινια με σασπενς και δραση,καλυτερη απο την πρωτο μερος....Βεβαια μετα ειδα το ανεκδιηγητο HANCOK και ξενερωσα αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια....
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Το είδα. Ωραίο ήτανε, είχε και Γερμαναρά μέσα. Αλλά ερωτεύτηκα το γκομενάκι πάλι. =/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.