S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα . Η διαφορά είναι βέβαια ότι στη Ferrari μιλούσε για αρχι-μηχανικό, ενώ εδώ για έναν υπάλληλο. Xαχα, με προλάβατε και οι 2. Χμ, δεν πιστεύω να τα ξέχασε σε κάποιο φωτοτυπικό...
21century Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Βιομηχανική κατασκοπία λέγεται και απο ότι φαίνεται θα δούμε ποιές αρχές θα ρίξουν φως στην περίεργη αυτή υπόθεση...
FireFoxGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ε τον καημένο.. Θα τον χώρισε και η γυναίκα του standard...
giorgosa5 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Το χρησιμοποιώ κυρίως για gaming:-D To (αλλά...) υπονοεί κάτι; το πουλας?:lol:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Βιομηχανική κατασκοπία λέγεται και απο ότι φαίνεται θα δούμε ποιές αρχές θα ρίξουν φως στην περίεργη αυτή υπόθεση... Eίχε καιρό να κάνει μαλακισμένο-άσχετο post ή έχω χάσει επεισόδια; Αυτό που μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση ήταν.. <<όταν ένας υπάλληλος της Intel κατάλαβε ότι ο Pani όντως πήγαινε στην AMD, η εταιρεία κάλεσε το F.B.I...>> Ωραία συνεδελφική αλληλεγγύη,αμέσως να τον <<δώσει>>...
Barbattilas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ειναι το κόκκινο Pani των μελλοντικών ανταγωνισμών μεταξύ AMD και INTEL fun boys.
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει συναδελφική αλλιλεγγύη όταν μία εταιρία κολλωσός είναι στα πρόθυρα να την ξεμπροστιάσουν για κάτι το οποίο θα μπορούσε να την καταστρέψει.. άσε που μπορεί να είχανε διακανονισμο και να τον διώξανε με όρους, γιατι άμα όντως είχε βαλθεί να κλέψει αρχεία... δε θα το έκανε χωρίς να έχει κάποιον απο τον οποίον θα πιαστεί άμα "πέσει"... Ελπίζω δλδ να μην υπάρχει κάποιος τόσο χαζός...
poscaman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 δεν αποκλειεται βεβαια τωρα που εμεις τον λυπομαστε αυτος να πινει μοχιτο σε καποια παραλια της καραϊβικης μαζι με ενα τσουρμο γκομενακια...
Ventrix Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Eίχε καιρό να κάνει μαλακισμένο-άσχετο post ή έχω χάσει επεισόδια; Αυτό που μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση ήταν.. <<όταν ένας υπάλληλος της Intel κατάλαβε ότι ο Pani όντως πήγαινε στην AMD, η εταιρεία κάλεσε το F.B.I...>> Ωραία συνεδελφική αλληλεγγύη,αμέσως να τον <<δώσει>>... Μπράβο BASSstarlet, είσαι και πολύ έλληνας. Με κάτι τέτοιους σαν εσένα θα πάμε μπροστά!
TNT1982 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Eίχε καιρό να κάνει μαλακισμένο-άσχετο post ή έχω χάσει επεισόδια; Αυτό που μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση ήταν.. <<όταν ένας υπάλληλος της Intel κατάλαβε ότι ο Pani όντως πήγαινε στην AMD, η εταιρεία κάλεσε το F.B.I...>> Ωραία συνεδελφική αλληλεγγύη,αμέσως να τον <<δώσει>>... δηλ αμα συνεχιζε αυτο και η ΑΜΔ ετρωγε την μεριδα της Ιντελας (απολυσεις κλπ) θαταν καλυτερα?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο BASSstarlet, είσαι και πολύ έλληνας. Με κάτι τέτοιους σαν εσένα θα πάμε μπροστά! Ο Αρτέμης Μάτσας δεν ήταν αγαπητός σε κανέναν.Εκτός από τα αφεντικά.. δηλ αμα συνεχιζε αυτο και η ΑΜΔ ετρωγε την μεριδα της Ιντελας (απολυσεις κλπ) θαταν καλυτερα? Γιατί, τώρα η πίτα μοιράζεται ισόποσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα