Προς το περιεχόμενο

nvidia και need for speed

mixalisT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω μια nvidia καρτα γραφικων δεν θυμαμαι μοντελο που εχει δικη της μνημη 256 mb και τραβαει ως και 1.5 giga...ειναι καινουριο το λαπτοπ που εχω και ειπα να του βαλω κανενα παιχνιδακι να παιζω.και του εβαλα το need for speed wanted.υποθετικα παντα..θα επρεπε να το τρεχει μια χαρα αλλα αντι για αυτο ακομα και οταν το ρυθμιζω για χαμηλες απαιτησεις μου κολαει(οχι τρελα αλλα κολαει).μηπως χρησιμοποιει μονο τα 256 για καποιο λογο?υπαρχει καποια ρυθμιση απο τα vista που να πρεπει να πειραξω???

Δημοσ.

Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις ποια κάρτα έχει ο φορητός σου..

Ξέρεις τουλάχιστον το μοντέλο του φορητού σου?

μνημη 256 mb και τραβαει ως και 1.5 giga

Είναι κάτι άχρηστο κάτι που απλά δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί κ είναι μόνο για λόγους marketing..

Δημοσ.
Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις ποια κάρτα έχει ο φορητός σου..

Ξέρεις τουλάχιστον το μοντέλο του φορητού σου?

Είναι κάτι άχρηστο κάτι που απλά δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί κ είναι μόνο για λόγους marketing..

Nα τα παλι...καλοσοριζουμε τον πελατη μας και του εξηγουμε οτι το λαπτοπ σου δεν ειναι για games!

Δημοσ.

Windows Vista Home Premium

Σύστημα

--------------------------------------------------------------------------------

Κατασκευαστής Hewlett-Packard

Μοντέλο HP Pavilion dv6700 Notebook PC

Συνολικό μέγεθος μνήμης συστήματος 3,00 GB RAM

Τύπος συστήματος Λειτουργικό σύστημα 32-bit

Αριθμός πυρήνων επεξεργαστή 2

Δυνατότητα 64-bit Ναι

Αποθήκευση

--------------------------------------------------------------------------------

Συνολικό μέγεθος σκληρών δίσκων 233 GB

Διαμέρισμα δίσκου (C:) 157 GB ελεύθερος χώρος (224 GB σύνολο)

Διαμέρισμα δίσκου (D:) 3 GB ελεύθερος χώρος (9 GB σύνολο)

Μονάδα πολυμέσων (E:) CD/DVD

Μονάδα πολυμέσων (F:) CD/DVDCD/DVD

Γραφικά

Τύπος προσαρμογέα οθόνης NVIDIA GeForce 8400M GS

Σύνολο διαθέσιμης μνήμης γραφικών 1535 MB

Αποκλειστική μνήμη γραφικών 256 MB

Αποκλειστική μνήμη συστήματος 0 MB

Κοινόχρηστη μνήμη συστήματος 1279 MB

Έκδοση προγράμματος οδήγησης προσαρμογέα οθόνης 7.15.11.5665

Ανάλυση κύριας οθόνης 1280x800

Έκδοση DirectX DirectX 10

Δίκτυο

Προσαρμογέας δικτύου Realtek RTL8101E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0)

Προσαρμογέας δικτύου Συσκευή Bluetooth (προσωπικό δίκτυο)

Προσαρμογέας δικτύου Προσαρμογέας δικτύου Broadcom 802.11g

Προσαρμογέας δικτύου Προσαρμογέας Microsoft Tun Miniport

• Moderators
Δημοσ.

Ωχ κι αλλη GSM 8400 καρτα!

Ρε παιδια τι παιρνετε ολοι λαπτοπ με 8400 και βαζετε και παιχνιδια μετα?

Tα Recommended specs του συγκεκριμενου παιχνιδιου (για να το παιξεις σε κατι αλλο εκτος απο Lowest) ειναι καρτα γραφικων AtiX800 ή Nvidia 6800.

Η 8400GSM ειναι πολυ κατωτερη απο αυτες σε επιδοσεις, οποτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα απολυτως δυστυχως.

Δημοσ.

πω ρε φιλε..τι να κανω ρε φιλε δεν ηξερα!λεω τραβαει ως 1.5 γιγα τουλαχιστον δεν θα μου κολαει..ετσι σκεφτηκα..αυτο το παιχνιδι ειναι του 2005..και εγω το πηρα φετος το λαπτοπ..ειναι δυνατον να μην το παιζει ανετα???πολυ περιεργο..ευχαριστω παιδια παντως!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει καμια σημασια το ποσα ΜΒ ειναι η καρτα.

Σημασια εχει πολυ περισσοτερο ποσα τρανζιστορ εχει και στα ποσα MHz, καθως επισης και ο διαυλος της.

Ισα ισα που εαν αυξησεις τα ΜΒ της καρτας θα σου μειωθουν τα διαθεσιμα για μνημη ραμ (γιατι απο εκει τραβαει), αρα θα παιζει ακομα χειροτερα γιατι και τα 256ΜΒ πολλα ειναι για τη συγκεκριμενη καρτα.

Δημοσ.

Αν και σε εμενα αυτο το game δεν αντιμετωπιζει προβλημα ασε που ειναι και αηδια!

πω ρε φιλε..τι να κανω ρε φιλε δεν ηξερα!λεω τραβαει ως 1.5 γιγα τουλαχιστον δεν θα μου κολαει..ετσι σκεφτηκα..αυτο το παιχνιδι ειναι του 2005..και εγω το πηρα φετος το λαπτοπ..ειναι δυνατον να μην το παιζει ανετα???πολυ περιεργο..ευχαριστω παιδια παντως!

αυτο που εχω να σε προτεινω αν και δεν το εκανα ακομη εγω ειναι να του βαλεις χρ να ησυχασεις! οχι βαρυ antivirus και απο nero το 7 ισως!να εχεις δηλ.light edition xp!

• Moderators
Δημοσ.

Αλλο ελαχιστες αλλο recommended.

Δε λεει το παιδι οτι δε του παιζει. Λεει οτι δε του παιζει καλα (και οχι στα low).

Επισης το Nero δε παιζει κανεναν μα κανεναν ρολο...

Ειναι σα να λες οτι ''Εχω εγκατεστημενο Photoshop, αυτο φταιει που σερνεται το παιχνιδι''...

Δημοσ.
Αλλο ελαχιστες αλλο recommended.

Δε λεει οτι παιδι οτι δε του παιζει. Λεει οτι δε του παιζει καλα (και οχι στα low).

Επισης το Nero δε παιζει κανεναν μα κανεναν ρολο...

Ειναι σα να λες οτι ''Εχω εγκατεστημενο Photoshop, αυτο φταιει που σερνεται το παιχνιδι''...

nero 8 σε vista δε παιζει ρολλο?Aντα καλα!να 'ξερες ποσες εφαρμογες του nero τρεχουν απο πισω..που επηρεαζουν μνημη κ επεξεργαστη!

Δημοσ.

έχω την FX 5500 και το MOST WANTED το τερμάτισα όταν πρωτοβγήκε, βεβαια είχα low detail αλλα δε κολλούσες (είχα και 512 RAM).

βάλε ΧΡ και θα είσαι καλύτερα

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ξερω, δυο. (και το Startsmart αμα το εχεις αναμμενο).

Και καταναλωνουν σκαρτα 10ΜΒ ραμ...

Συμφωνω οτι με XP θα ειναι καλυτερα.

Το Most Wanted επαιζε και σε FX5200, δεν ειναι μετρο συγκρισης.

Το Pro Street ειναι αρκετα πιο συγχρονο. (δοκιμασμενο σε Celeron 2,6, 768MB ram και Ati 9600XT, ηταν UNPLAYABLE και στα lowest)

Δημοσ.

Παραμένει η σωστή διαπίστωση του GeorgeMan (αν και - κακώς - αμφισβητήθηκε) ότι η πλειοψηφία των φορητών (εκτός κάποιων που ξεπερνάνε το 1.5 χιλιάρικο σε κόστος και έχουν ισχυρή κάρτα γραφικών) δεν είναι ότι καλύτερο για παιχνίδια.

Δεύτερον για άλλη μια φορά είναι αδιάφορο πόσο μνήμη συστήματος καταναλώνει μια κάρτα γραφικών, μιας και οτιδήποτε δεν χωράει στην onboard μνήμη της GPU είναι αρκετές φορές πιο αργό λόγω της τεράστιας διαφοράς εύρους μνήμης.

Τρίτον αν τρέχει το παιχνίδι σε χαμηλότερο ανάλυση από τα 1280 (native resolution) το πιθανότερο είναι να περιορίζει ο επεξεργαστής και ίσως και η κεντρική μνήμη του φορητού (το Most Wanted είναι single threaded παιχνίδι και τα Vista ρουφάνε του κερατά την μνήμη και για να εξαερώσουν).

Τέταρτον αηδία δεν είναι καθόλου το Most Wanted. Τουλάχιστον όχι σε σύγκριση με το Pro Street (ένα από τα χειρότερα console ports που έχω δει από την σειρά Need 4 Speed). Aν εξαιρέσω τα παραπάνω shaders στο δεύτερο για να γυαλίζει και ο τελευταίος κώλος της μαιμούς χωρίς ουσιαστικό λόγο, το Most Wanted στα δικά μου μάτια είχε καλύτερα γραφικά και ατμόσφαιρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...