Προς το περιεχόμενο

Gaming PC

Aristeidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να μας πεις μέχρι τι ποσό διαθέτεις, ευχαρίστως να σου προτείνω κ το σύστημα που έχω στην υπογραφή μου..

Το θέμα είναι, πόσα χρήματα διαθέτεις..

Το σύστημα που σου προτείναμε παραπάνω θα σε ικανοποιήσει για αρκετό καιρό..

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τώρα που το ξαναβλέπω μπορείς να κάνεις ακόμα μια αλλαγή κυρίως για το μέλλον στα games..και για το παρών, στα windows..

Intel Core 2 Duo 8600 Box σε Intel Core 2 Quad 9550

Στα σημερινά games πάντως η παραπάνω αλλαγή θα είναι υποβάθμιση. :-)

Δημοσ.

Απλά θα κάθονται οι 2..και?στα windows όμως είναι ταχύτερος..πιο ευέλικτος..

Ο μόνος λόγος να μειωθούν τα fps είναι η κάρτα γραφικών..

Τον quad μου τον πήγα από τα 2.66 μέχρι τα 3.7..γιατί δεν είδα ούτε 1 fps παραπάνω?

• Moderators
Δημοσ.

Τον quad μου τον πήγα από τα 2.66 μέχρι τα 3.7..γιατί δεν είδα ούτε 1 fps παραπάνω?

Aυτο το χεις ξαναπει και σου εχουν ξαναπει οτι ειναι λαθος τροπος σκεψης.

Κι εγω εβαλα Core2 σε Ati 9200SE (5 γενιες πισω απο σημερα) και επαιζε NFS Carbon με 18 fps...

Μετα τον εβαλα απο 1.8 σε 3,3GHz και ετρεχε το game με 44fps...

Το ιδιο ισχυει οταν βαζεις μια καλη καρτα σε ψιλοκακο επεξεργαστη.

Α και μην περιμενεις να δεις πολλα fps παραπανω στην EOL εδω και καιρο 9800GX2...

Ο Quad θα αξιζει απο Nehalem και μετα Ή εαν εισαι τωρα επαγγελματιας και το προγραμμα που δουλευεις επαγγελματικα υποστηριζει 4πυρηνες εγγενως.

Δημοσ.

Σχετικό είναι αυτό... Εξαρτάται από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς.

Και αυτό είναι σχετικό επίσης. Εξαρτάται από το παιχνίδι, τις αναλύσεις, κλπ.

Για όλα είναι σχετικα εν τέλη! :-D

Δημοσ.
(5 γενιες πισω απο σημερα)

Μην αρχίσουμε πάλι την ίδια καραμέλα ρε παιδιά..

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στους νέους quad ίσως με τους παλιούς να ίσχυε

Στα games δεν μετράει ο επεξεργαστής..δεν παράγει fps ο επεξεργαστής..αλλά η τεχνολογία που έχει..

Α και μην περιμενεις να δεις πολλα fps παραπανω στην EOL εδω και καιρο 9800GX2...

Τώρα αυτό κολλάει κάπου?Σε χαλάει μια κάρτα που βγάζει σε όλα τα games πάνω από 60fps (εκτός το crysis)

Χαλάρωσε λιγάκι..

Δημοσ.
Μην αρχίσουμε πάλι την ίδια καραμέλα ρε παιδιά..

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στους νέους quad ίσως με τους παλιούς να ίσχυε

Στα games δεν μετράει ο επεξεργαστής..δεν παράγει fps ο επεξεργαστής..αλλά η τεχνολογία που έχει..

Διάβασα 4 φορες το παραπάνω, αλλά δεν κατάλαβα τι θες να πεις.

Ποια είναι η καραμέλα, ποια η τεχνολογία παραγωγής fps?

Δημοσ.

Φίλος μου έχει την ίδια κάρτα με μένα και έναν 8400 στα 4.2..

Γιατί δεν βγάζει σε κανένα παιχνίδι περισσότερα fps από εμένα?

Εγώ τον έχω 2.66 και τον πάω 3.7 και πάλι στο race driver grid παίρνω 60-80 fps με τα πάντα στο τέρμα..κ αυτός το ίδιο..

Θέλω απόδειξη πως κάποιος με το ίδιο σύστημα στο ίδιο παιχνίδι με 2 πυρήνες τρέχει πιο γρήγορα τα παιχνίδια..

Στην σημερινή εποχή..με την σειρά 9 στους quad και την 8 στους διπύρηνους..

2 τρέχει στο παιχνίδι αυτός..2 κ εγώ..1 τρέχει αυτός 1 κ εγώ..4 θέλει 4 τρέχω..αυτός μένει με τους 2..

Δηλαδή πως αλλιώς πάει η λογική?

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι ισως (λεεεω εγω τωρα) δεν εχει DDR3 1600 αλλα ddr2?

Κοψε απο κει κατι...

Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει π.χ. ο φιλος σου επιδοσεις -2% απο σενα αλλα με -30% χρηματα... Δεν ειναι και λιγο αυτο.

Δημοσ.
Κοψε απο κει κατι...

Αυτό κ αν δεν μετράει..

Κ πόσα fps θα πάρω από τις μνήμες ρε Γιώργο? 2? 3?

Ενώ αυτός με το 2πύρινο θα πάρει 20?..

Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει π.χ. ο φιλος σου επιδοσεις -2% απο σενα αλλα με -30% χρηματα... Δεν ειναι και λιγο αυτο.

Και πολύ καλά κάνει, δεν είπα το αντίθετο, για αυτό κ πρότεινα τον quad με 32 ευρώ παραπάνω..για το μέλλον στα games..και σίγουρα για το παρών στα windows..

Με τον quad θα είναι πολλαπλά ωφελημένος..

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε αυτος εχει underclocked 9800GX2 :P χιχι

Οι μνημες δεν ειναι κατι που κανει τη διαφορα, αλλα να σου ριξουν/αυξησουν 3frames στα 100 μπορουν... Κι αυτο ειναι αρκετο για ιδια συστηματα οταν συγκριθουν να μενει πισω το ενα...

Επισης οι εκδοσεις των drivers μπορουν να κανουν κι αυτοι μια μικρη διαφορα.

Αλλα μη μου πεις οτι υπαρχει ενα παιχνιδι που να υποστηριζει Quad γιαυτο και οφειλεται εκει η διαφορα γιατι πολυ απλα βγαινεις ακυρος.

Δημοσ.
Αλλα μη μου πεις οτι υπαρχει ενα παιχνιδι που να υποστηριζει Quad γιαυτο και οφειλεται εκει η διαφορα γιατι πολυ απλα βγαινεις ακυρος.

Διάβασε παραπάνω πάλι τι γράφω..έχω απαντήσει πριν με ρωτήσεις τις κλασσικές..

Δημοσ.
Φίλος μου έχει την ίδια κάρτα με μένα και έναν 8400 στα 4.2..

Γιατί δεν βγάζει σε κανένα παιχνίδι περισσότερα fps από εμένα?

Εγώ τον έχω 2.66 και τον πάω 3.7 και πάλι στο race driver grid παίρνω 60-80 fps με τα πάντα στο τέρμα..κ αυτός το ίδιο..

Γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να καθορίσουν την επίδοση ενός συστήματος ρε συ Venisk, μην παίρνεις μεμωνομένα δικά σου παραδείγματα να κάνεις συγκρίσεις και να βγάζεις συμπεράσματα. Δεν βγαίνει άκρη.

Όπως και να το κάνουμε, και ότι και να βλέπεις εσύ στο σύστημα το δικό σου ή του φίλου σου, που ποιός ξέρει τι διαφορές μπορεί να έχουν σε set up's-λειτουργικά-drivers-clocks-background programms κλπ., ένας 2core με μεγαλύτερη συχνότητα, και περισσότερη cache/πυρήνα είναι πιο γρήγορος.

Θέλω απόδειξη πως κάποιος με το ίδιο σύστημα στο ίδιο παιχνίδι με 2 πυρήνες τρέχει πιο γρήγορα τα παιχνίδια..

Στην σημερινή εποχή..με την σειρά 9 στους quad και την 8 στους διπύρηνους..

Εγώ θέλω ένα scooter... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...