Arioch79 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Απ' ό,τι βλέπω δεν έχει ανοίξει κανείς thread για αυτό το παιχνίδι, οπότε ας ανοίξω εγώ. Τα δύο προηγούμενα με είχαν ενθουσιάσει, καταπληκτική ατμόσφαιρα και λογικότατοι physics based (κατά κύριο λόγο) γρίφοι. Το expansion αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα. Υποτίθεται ότι ελέγχουμε τον ίδιο χαρακτήρα και ότι συνεχίζεται από εκεί που τελείωσε το δεύτερο (black plague), αλλά ουσιαστικά πρόκειται για ένα puzzle game τύπου portal, όπου σε κάθε πίστα πρέπει να λύσετε κάποιους physics based γρίφους για να προχωρήσετε στην επόμενη. Και πάλι όμως, το παιχνιδάκι τα σπάει. Μετά το τέλος της πέμπτης πίστας, το παιχνίδι (τουλάχιστον στο δικό μου PC), έκανε πολλή ώρα να φορτώσει. Τελικά εμφανίστηκε το πρώτο καρέ της επόμενης πίστας, ακουγόταν κανονικά ο ήχος, αλλά το παιχνίδι έτρεχε με την εκπληκτική ταχύτητα του ενός καρέ ανά 15 δευτερόλεπτα περίπου. Δοκίμασα να χαμηλώσω τα γραφικά τελείως και να το βάλω σε compatibility mode για XP, αλλά no go. Δεν νομίζω να φταίει το σύστημά μου (Intel Core2Duo [email protected], 2 GB RAM 800άρες, GeForce 8800GTS, Windows Vista Ultimate 32bit). Μήπως είχε κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
Arioch79 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Βρήκα τη λύση και την αναφέρω εδώ σε περίπτωση που αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα. Πρώτον, κατεβάστε το patch από εδώ: http://support.frictionalgames.com/entry/85/ Δεύτερον, φροντίστε να ξεκινήσετε το παιχνίδι από ένα save πριν από το έκτο επίπεδο. Αφού τελειώσετε (πάλι) το πέμπτο επίπεδο, το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στο έκτο.
cone Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ποιό είναι το ένα και ποιό το δύο; Άντε , το requiem ειναι expation. Τα άλλα όμως τα έχω μπερδέψει. Επίσης εχω κολλήσει σε έναν γρίφο στο requiem Είναι στην πίστα με τις κετσαπ που σκάνε και ενα πράγμα σαν νερό και κάτι μπλε laser. Δεν μπορώ να βρω ένα απο αυτά τα φωτεινά κολοκύθια. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Thanxxx
Balourdos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 1. Penumbra: Overture Release Date: May 8, 2007 Penumbra is a horror adventure game for the PC. 2. Penumbra: Black Plague Release Date: Feb 13, 2008 Penumbra: Black Plague completes the story laid out in Penumbra: Overture, carrying on the series' brand of psychological horror. 3. Penumbra: Requiem Release Date: Aug 27, 2008 The cult horror series returns in Penumbra: Requiem--an expansion for Penumbra: Black Plague--to tie up loose ends in a world where separating that which is real from that which is not is key to success. Tha...aaa...aaats all folks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.