Leite33 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημερα. Έχω μια περιεργη απορία και ελπίζω να μπορείται να με βοηθήσετε.. Ξέρει κανείς τι είδος υπότιτλων χρησιμοποιουν συνήθως στις ταινίες στην τηλεόραση;;; Ακόμα τι μέγεθος περίπου;;; Ποιοι είναι το κ΄λύτερο είδος υποτίτλων για ταινίες;;;
accipio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δες εδώ παρόμοιο θέμα, όπου παρόμοια απορία παίρνει διάφορες, λιγότερο ή περισσότερο άσχετες, απαντήσεις.
Leite33 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια... Λοιπόν κατεβάζω ταινιες Avi και τις μετατρεπω σε vob για την τηλεοραση αλλα δε μου πετυχαινουν οι υποτιτλοι όπως στις ταινίες που βλεπουμε στην τηλεοραση απο τα καναλια.... Μπορει κάποιος να βοηθήσει.. ΄Παίζει ρόλο το αρχειο txt που ειναι οι υποτιτλοι;;; Δηλαδη μαζι με τις ρυθμίσεις στο convertxtosdvd3 πρεπει να κανω ιδιες και αυτες του αρχείου txt;; Μπορει κάποιος που έχει καλα αποτελεσματα να μου πει ακριβω τις ρυθμίσεις στο converxtodvd3 ωστε να κασταλαξω σε αυτες γιατι δεν αντεχω αλλο τα πειραματα.. Δε μιλαω τοσο για θεμα γουστου αλλα για καλο αποτελεσμα... φυσικα θα υπαρχουν διαφορετικες κρισεις... Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.