DeMaitre Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Προσπαθώντας να ανοίξω ένα νέο θέμα στο lobby των ειδήσεων, λαμβάνω το ακόλουθο μήνυμα: DeMaitre, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους: Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων; Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα στο forum των Αγγελιών Πώλησης η Ζήτησης, θα πρέπει να πληρείτε συγκεκριμένους όρους τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά κάνοντας κλικ εδώ. Μπορεί κάποιος από τους admins/mods να μου εξηγήσει για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
DeMaitre Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εννοείται! Και δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί το συγκεκριμένο "πρόβλημα" που αντιμετωπίζω... Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι, το οποίο θα μπορούσε κάποιος να μου το επισημάνει!
Hal9000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ο μόνος όρος για το lobby είναι 30 ημέρες εγγραφής οπότε όπως βλέπω δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Στείλε μου pm αν συνεχίζει το πρόβλημα για να δούμε τι θα κάνουμε
DeMaitre Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΚ! Στην αμέσως επόμενη απόπειρα που θα κάνω θα ενημερώσω με pm για το αποτέλεσμα...
o_magazatoras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ο μόνος όρος για το lobby είναι 30 ημέρες εγγραφής οπότε όπως βλέπω δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.... Μπα,λάθος.Και γω έχω πολλούς μήνες εδώ μέσα,αλλά δεν μπορώ να γράψω στις ειδήσεις καινούργιο topic.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι στις ειδησεις, εκει ναι δε μπορεις. Στο Lobby ειδησεων λεμε εμεις
o_magazatoras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ήμουν σαφής,sorry.Για το loby μιλάω.Για τις ειδήσεις,έχω καταλάβει ότι "κρίνεται" απ' το "ενδιαφέρον" των χρηστών,σωστά;Δηλ αν κάτι δημοσιευτεί στο loby και το δουν πολλοί,ίσως μπει και στις ειδήσεις,έτσι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 αν το ψηφίσουν κάμποσοι μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό όριο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Πρεπει να το ψηφισουν 5 χρηστες (αυτο το αριθμακι πανω δεξια στο εκαστοτε αρθρο αυτο αντιπροσωπευει) για να μπει στις κανονικες ειδησεις και στη http://www.insomnia.gr (κεντρικη σελιδα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.