Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία δημοσίευσης ειδήσεων στο lobby...

DeMaitre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώντας να ανοίξω ένα νέο θέμα στο lobby των ειδήσεων, λαμβάνω το ακόλουθο μήνυμα:

DeMaitre, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:
  1. Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;
  2. Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα στο forum των Αγγελιών Πώλησης η Ζήτησης, θα πρέπει να πληρείτε συγκεκριμένους όρους τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά κάνοντας κλικ εδώ.

Μπορεί κάποιος από τους admins/mods να μου εξηγήσει για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Εννοείται! Και δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί το συγκεκριμένο "πρόβλημα" που αντιμετωπίζω...

Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι, το οποίο θα μπορούσε κάποιος να μου το επισημάνει!

Δημοσ.

Ο μόνος όρος για το lobby είναι 30 ημέρες εγγραφής οπότε όπως βλέπω δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Στείλε μου pm αν συνεχίζει το πρόβλημα για να δούμε τι θα κάνουμε

Δημοσ.
Ο μόνος όρος για το lobby είναι 30 ημέρες εγγραφής οπότε όπως βλέπω δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα....

Μπα,λάθος.Και γω έχω πολλούς μήνες εδώ μέσα,αλλά δεν μπορώ να γράψω στις ειδήσεις καινούργιο topic.

Δημοσ.

Δεν ήμουν σαφής,sorry.Για το loby μιλάω.Για τις ειδήσεις,έχω καταλάβει ότι "κρίνεται" απ' το "ενδιαφέρον" των χρηστών,σωστά;Δηλ αν κάτι δημοσιευτεί στο loby και το δουν πολλοί,ίσως μπει και στις ειδήσεις,έτσι;

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει να το ψηφισουν 5 χρηστες (αυτο το αριθμακι πανω δεξια στο εκαστοτε αρθρο αυτο αντιπροσωπευει) για να μπει στις κανονικες ειδησεις και στη http://www.insomnia.gr (κεντρικη σελιδα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...