Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων για τροφοδοτικο με 450W

Tornado_akis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια. Εχω την 8500GT και θελω να την αλλαξω. Το προβλημα ειναι οτι το τροφοδοτικο μου ειναι 450W και η mobo μου ειναι η Asus P5b η οποια δεν υποστηριζει PCI-Express 2.0. Σκεφτομουν για την 4870.Τι λετε? Το τροφοδοτικο λιγο δυσκολο να την σηκωνει ε? Τι να κανω,να παω σε 4850? Ειναι αρκετα υποδιεστερη? Καμια αλλη προταση χωρις να αλλαξω τροφοδοτικο? Απ"οτι διαβασα λογω του PCI-Express 2.0 δεν θα εχω αρκετες απωλιες, ετσι? Α! Ξεχασα να αναφερω οτι ο cpu μου ειναι ο intel core 2 duo 6600 και οτι εχω 2GB RAM

Tα φωτα σας παιδια!!!!:-D

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν το τροφοδοτικό σου είναι κάποιο επώνυμο με 450 πραγματικά Watt και ο υπολογιστής σου δεν είναι υπερφορτωμένος τότε λογικά θα σηκώσει την 4850-4870. Οριακά μεν αλλά πιστεύω πως ναι. Αν είναι όμως ένα κοινό τροφοδοτικό που ήταν ενσωματωμένο στο κουτί σου καλύτερα να το ξεχάσεις...

Δημοσ.

για 3850 ουτε λογος, απ την στιγμη που βγικε η 4670

με ιδιες-καλιτερες επιδωσεις κ εχει λιγωτερη καταναλωση σε watt αρα καλιτερες θερμικες σιμπεριφωρες, κ με περισωτερα χαρακτιρηστικα κ μαλιστα στην ιδια τιμη περιπου με μια 3850 δεν βλεπω καποιο λογο για αγορα αυτης της καρτας....

αυτη κ καθαρισες!!!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1162675&HYKARTAGRAFIKONCHIPSET=RV+730&category=69977735&catalog=20

1162675.JPG

Δημοσ.

Με τον τροπο που "παιζει-ζυγιζει" η ATI τις κυκλοφοριες της, δεν θα "σαμποταρε" προιον που ακομη πουλαει...

Θα μπορουσε η 4670 να ξεπερνα σε αποδοση 3850 ακομη και 3870? Nαι, αλλα δεν το κανει -κι οχι τυχαια :mad:

Δημοσ.

Tην 4850 την σηκώνει και ένα noname psu 450W, την 4870 πιθανότατα πάλι θα την σηκώσει, αν δεν έχει πολλά ενεργοβόρα parts, αλλά ίσως να παίζει οριακά.

Εγώ θα πήγαινα για 4850.

Δημοσ.
Με τον τροπο που "παιζει-ζυγιζει" η ATI τις κυκλοφοριες της, δεν θα "σαμποταρε" προιον που ακομη πουλαει...

Θα μπορουσε η 4670 να ξεπερνα σε αποδοση 3850 ακομη και 3870? Nαι, αλλα δεν το κανει -κι οχι τυχαια :mad:

προς θεου!!!

δεν ειπα κατι τετοιο!!!!

η 3850 εχει καλες επιδωσεις για τα ? που ζιταει με τις υπολιπες σημερινες καρτες,

αλλα οπως κ να το κανεις η 4670 ειναι μια καινουρια σειρα σιγουρα εχει πλεονεκτιματα εναντι της 3850!!!

μαλιστα θα συμφωνισω με τον liopyr για το θεμα του τροφοδοτικου περι φορτου των εξρα συσκευων του pc.:-)

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω,για τις απαντησεις σας!!! Το τροφοδοτικο ειναι no name:X,οποτε απο τα λεγομενα σας λογικα δε θα σηκωνει την 4850,4870. Μαλλον θα χρειαστω και τροφοδοτικο:fear:.Καμια προταση τροφοδοτικου για τις παραπανω καρτες(μην ξεφραγκιαστουμε τελειως:-D)? Με την Assus p5b που εχω, πιστευω να μην εχω προβλημα συμβατοτητας ετσι?

Δημοσ.
Τι συνθεση pc εχεις τωρα?

cpu: intel core 2 duo 6600 στα 2.4Ghz

mobo: Assus p5b

τροφοδοτικο:codegen:X 450W

καρτα γραγικων: Assus 8500GT

Eχω επισης ενα σκληρο 300GB, 2GB Ram,ενα DVD writer,ενα DVD ROM

Δεν εχω κανει σε κανενα part overclock

Δημοσ.

Φιλική συμβουλή: αν και σε πολλά μπορεί κάποιος να εξοικονομήσει χρήματα, σε τροφοδοτικό και μητρική το κόστος (πάντα σε λογικά πλαίσια) καλό είναι να μην είναι πρωτεύον παράγοντας. ΄Ενα φτηνό τροφοδοτικό και η ταυτόχρονη έλλειψη ενός UPS (για παν ενδεχόμενο) μπορούν να στοιχίσουν σε περίπτωση ζημιάς πολύ περισσότερα από την διαφορά ενός καλού και φτηνού τροφοδοτικού.

Για τον φίλο Tornado-akis:

Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο ακριβό αλλά θα σου αντέξει και για την επόμενη αναβάθμιση:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700675

http://www.tagan.com/index.php?c_id=32&products_id=173&p_cata_id=66#td

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...