illudium36 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδεια μολισ αγορασα το macbook και του εκανα format. Και εχω καποιες αποριες μεσα ειχε 2 dvds εκανα φορματ ola ok αλλα εχει και κατι extras μεσα το dvd bundled apps και κατι optional installs. Και το 2 dvd κατι xcodes. Τι ειναι ολα αυτα, χρειαζεται να τα βαλω; Α και κατι αλλο το προηγουμενο μοντελο που πηρε ενας φιλος μου ειχε μεσα το remote εμενα δεν το εχει, να ανησυχησω η οχι; Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 οσον αφορά το πρώτο: ειναι το Xcode*της apple και ειναι ενα IDE(γραφικό περιβαλλον) αναπτυξης λογισμικού. Κατι αντιστοιχο με το MS Visual Studio 2008(για να σου δώσω να καταλάβεις...) οσον αφορά το δευτερο: η καινούργια γενιά macbook έρχεται χωρίς remote(αν θυμαμαι καλά)
Spyros E Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 σωστά τα καινούργια mac book δεν έχουν remote ούτε εμένα μου έδωσαν
illudium36 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 οσον αφορά το πρώτο: ειναι το Xcode*της apple και ειναι ενα IDE(γραφικό περιβαλλον) αναπτυξης λογισμικού. Κατι αντιστοιχο με το MS Visual Studio 2008(για να σου δώσω να καταλάβεις...)οσον αφορά το δευτερο: η καινούργια γενιά macbook έρχεται χωρίς remote(αν θυμαμαι καλά) Aρα δεν μου χρειαζεται να το εγκαταστησω, ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.