vaggelispapou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλοι μου γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν υπάρχει αντιπρόσωπος της εταιρίας Viewsonic στην Ελλάδα. Ακούστε πως έχει το πρόβλημά μου... Είχα αγοράσει μια οθόνη Viewsonic και η συγκεκριμένη οθόνη παρουσίασε πρόβλημα στο καλώδιο VGA. Το μέρος του καλωδίου που κατέληγε στο PC μάλλον λόγω της πίεσης που δεχόταν (περιστροφή, κόλλαγε και στον τοίχο) χαλούσε. Με αποτέλεσμα να βλέπω μια μπλε οθόνη με μερικές σκιές... Επειδή η οθόνη είχε εγγύηση 3 ετών, έτυχε να την αλλάξω ( και μάλιστα την άλλαξα 2 φορές). Έπαιρνα τηλέφωνο το κατάστημα από όπου την είχα αγοράσει, τους έλεγα οτι είχε χαλάσει, μου φέρναν άλλη και παίρναν την παλιά. Θα μου πείτε , γιατί δεν άλλαζα το καλώδιο... εδώ είναι και το πρόβλημα. Το μέρος του καλωδίου που κατέληγε στην οθόνη, δεν ήταν το κλασικό VGA καλωδιάκι που έχουν πλέον σχεδόν όλες οι οθόνες ... ήταν ενσωματωμένο μέσα στην οθόνη(όπως στις παλιές CRT). Έτσι τώρα που τελείωσε η εγγύηση και το καλώδιο ξαναχάλασε, άνοιξα την οθόνη και το έβγαλα. Έστειλα μήνυμα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Viewsonic στην Αμερική, και μου βρήκαν το ανταλλακτικό. Το θέμα όμως είναι ότι οι παραγγελίες που κάνουν αυτοί, είναι μόνο για ΗΠΑ και Καναδά. Ψάχνω λοιπόν εδώ στην Ελλάδα κάποιον που να μπορεί να μου βρει έναν αντιπρόσωπο της Viewsonic που να κάνει πώληση και αποστολή τέτοιων ανταλλακτικών...και μέχρι τώρα δεν βρήκα τίποτα... Αυτός είναι και ο λόγος αυτού του POST. Όποια βοήθεια θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα Κρίμα είναι να πάει χαμένη ολόκληρη οθόνη για ένα καλωδιάκι Ευχαριστώ προκαταβολικά
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ξερωποιος τις φερνει αλλα αμα παρεις κανα τηλ κανα πλαισιο λογικα θα μπορουν να σου πουν απο που τις περνουν.καποιος θα ξερει.κατο αλλο δεν ξερω.αν ξερει καποιος αλλος ας μας πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.