Προς το περιεχόμενο

Βλάβες, ποια έχει λιγότερες?

flik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ίσως έχει αναφερθεί πολλές φορές, ίσως να το έχω ρωτήσει κι εγώ πολλές φορές. Την ποιότητα κατασκευής ενός φορητού την βλέπεις, την αισθάνεσαι. Ή ακόμα μερικές εταιρείες έχουν τους φθηνούς, και τους επαγγελματικούς φορητούς, με καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά. Το θέμα είναι, ποιες εταιρείες παρουσιάζουν λιγότερα ποσοστά βλαβών. Γιατί νομίζω πως είτε θα είναι απο την ακριβή σειρά της, είτε απο την φθηνή, το ίδιο θα είναι σε θέμα πόσο αντέχουν στη χρήση.

Δεν μιλάω για διαφορές μικρές, αλλα για αρκετές ωστε να αποτελεί κριτήριο αγοράς. Οπότε ποιες είναι οχ οι 3-4 καλύτερες σε αυτόν τον τομέα.

Το ερώτημα μου προέκυψε απο συζήτηση, και απο διαπίστωση οτι απο όσους ξέρω, αλλά και απο δική μου χρήση, διαπίστωσα οτι τα acer είναι αρκετά "σκυλιά", παρα την ομολογουμένως κακή και φτηνιάρικη ποιότητα κατασκευής (αποκλείω τα travlemate, δεν έχω πιάσει να δω). Τελικά, μήπως έχει τα ίδια ποσοστά βλαβών με την hp, και να χαλάει το όλο θέμα στο service της μόνο;

Δηλαδή, μήπως απλά να κρίνουμε κυρίως με βάση το service, και μετά με βάση υλικών κατασκευής (για να αντέχουν σε πτώσεις πχ) και όχι με βάση, "θα σου βγει προβληματικό"

Τα apple έχω ακούσει δεν έχουν καλό service λόγω rainbow. Παρουσιάζουν βλάβες;

Αν σας κούρασα συγγνώμη

Δημοσ.

Aμα ρωτας ποια μαρκα εχει τη μεγαλυτερη αξιοπιστια τοτε lenovo(ibm) ψαχνεις.

Τωρα acer,hp και λοιπα "γυαλιστερα" laptop εμενα τα ιδια μου φαινονται.

Δημοσ.

Για service άμα θές για apple πάς στην Systemgraph και κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά... μετά υπάρχει και το plaisio multirama rainbow ως apple authorized service provider.

Δημοσ.

Από θέμα αξιοπιστίας η καλύτερη κατά τη γνώμη μου είναι η toshiba, πραγματικά ελάχιστα προβλήματα, και έχει και το πιο εξυπηρετικό service...

Είναι όμως να μη σου τύχει που λέμε... Ακόμα και αν προφυλάξεις την αγορά σου και πάρεις ότι πιο καλό, δεν ξέρεις τι θα σου παρουσιάσει.

Δημοσ.

Αυτά πάνω κάτω απο τα service. Θεωρείται οτι τα Macbook αντιμετωπίζουν προβλήματα; Επίσης οτι τα acer χαλάνε πιο εύκολα απο τα hp, γιατί δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά το θέμα είναι αμ α χαλάσει τι γίνεται μετά, έτσι;

Επίσης τα hp έχουν όντως καλό service. Αξίζει η διαφορά τιμής που έχουν τα hp με τα toshiba απο άποψη βλαβών και ποιότητα κατασκευής. Μιλάω για pavilion-satellite.

Δημοσ.

Eγώ πάντως που έχω ένα toshiba satellite A200 1M4 δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα(αν εξαιρέσεις τα προβλήματα των vista).

Δημοσ.

Aπό service το μόνο που μπορώ να σας πω είναι για τα acer.Εχει αναλάβει ένας φίλος στη Χαλκίδα και μου λέει πως τα στέλνει Ιταλία και του έρχονται πίσω μετά από 2-3 μήνες.Το κακό ειναι πως τις μισές φορές έρχονται με το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και κάποιες με παραπάνω προβλήματα όπως σπασίματα κτλ από τη μεταφορά.Αυτά εννοείται όταν προκειται για την Εγγύηση εε.Οπότε αυτό που έχω να πω είναι πως η επέκταση της εγγύησης στα acer είναι πεταμένα λεφτά.

Δημοσ.

Ωραία, δηλαδή αξιοπιστία-βλαβες, είμαστε για toshiba, dell ibm, έτσι? Για service dell, hp, και toshiba. Έχω δει toshiba satellite και hp, Και μπορώ να πω οτι και τα δύο έχουν την ίδια ποιότητα(υλικά) κατασκευής. Οπότε αξίζει να πάρει κανείς hp εφόσον τις περισσότερεες φορές είναι πιο φθηνά.

Βρήκα υπολογιστή dell, 2 gb ram, 2 ghz, 15,4. Στα 700 ?! Επειδή ψάχνω φορητό για την κοπέλα μου. Τι λέτε; 1525 inspiron είναι.

Επίσης τελικά η apple αξίζει τα λεφτά της, πέραν του λειτουργικού. Για την κατασκευή των φορητών μιλάω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...