kostas88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρά. Θέλω να αγοράσω ηχεία για το σπίτι και έχω σταμπάρει 2 τα οποία θεωρώ ότι είναι καλά.Είναι τα εξής 1) Creative GigaWorks T40 και 2) Altec Lansing Ηχεία 5021 (2.1) Η διαφορά της τιμής είναι γύρω στα 30?, ναι μεν είναι μια υπολογίσιμη διαφορά αλλά με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα του ήχου. Ως προς την ένταση δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά στην χαμηλή ένταση που θα τα βάζω να αποδίδουν ποιοτικό (γεμάτο) ήχο. Αν πιστεύετε ότι υπάρχουν άλλα, καλύτερα από αυτά βεβαίως και να προτείνετε! Οι εμπειρογνώμονες ας βοηθήσουν... Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 τα creative δεν εχουν καν woofer.εγω αυτα που εχω και μαρεσει πολυ ο ηχος ειναι τα 2,1 τις logitech που εχουν ενσωματωμενη καρτα ηχου και ενα pseudo surround και κανουν 200 ευρω z cinema λεγονται.ειχα δοκιμασει και τα z-2300 που ειναι δυνατα και πιο φτηνα αλλα δεν μαρεσε ο ηχος τους.
*trinity Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ta Altec αυτα τα εχω 1μιση χρονο για μενα τα ποιο ποιοτικα 2.1 της αγορας και η τιμη τους τωρα ειναι πολυ καλη τα ειχα παρει 245ε
gorillas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 +1 στα Altec Lansing. Τα έχω 15 μέρες και είμαι πολύ ικανοποιημένος όσον αφορά την μουσική(Rock/Electronica). Νομίζω δύσκολα να βρεις κάτι πιο ποιοτικό μουσικά σε 2.1 ηχεία σε αυτή την κατηγορία τιμής.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 τα creative δεν εχουν καν woofer.εγω αυτα που εχω και μαρεσει πολυ ο ηχος ειναι τα 2,1 τις logitech που εχουν ενσωματωμενη καρτα ηχου και ενα pseudo surround και κανουν 200 ευρω z cinema λεγονται.ειχα δοκιμασει και τα z-2300 που ειναι δυνατα και πιο φτηνα αλλα δεν μαρεσε ο ηχος τους. Εξηγεις λιγο πιο αναλυτικα το bold?
EvilEyes Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω τα Altec εδώ και ένα χρόνο περίπου και είναι εξαίσια ηχεία, ειδικά στην τιμή που είναι τώρα. Και μην ξεχνάς ότι οι δορυφόροι του είναι 3 δρόμων, δύο ηχεία στο καθένα για μεσαίες συχνότητες και απο ένα tweeter.
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εξηγεις λιγο πιο αναλυτικα το bold? ελα george.ηταν δυνατα ηχεια αλλα παρολο που ειχα κλειστο το woofer τελειως εβγαζαν πολυ μπασσο ειχω και δεν το εχω συνηθισει και δεν μου αρεσε καθολου.ενω παλια με τα creative ειχα πιο λεπτο ηχο και με αυτα που εχω τωρα εχω πιο λεπτο ηχο και ρυθμιζω και το treble.ενω στα ζ-2300 δεν υπαρχει treble εκτος αν το κανεις πχ απο τα ρυθμιστικα του winamp.ειδικα σε Mp3 ποθ δεν ηταν και τελεια ποιοτητα ο ηχος δεν μου αρεσε.σε dvd ηταν καπως καλυτερος.τα πληρωσα 300 αυτα πυ εχω τωρα αλλα πλεον εχουν 200 και δεν μετανιωσα.λιγο πιο δυνατα να ηταν για 2-1 θα ηταν ακομα καλυτερα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Α δε ξερω αν αξιζαν στα 300?, παντως εγω 140 που τα πληρωσα πριν 2 χρονια εχουν βγαλει στο επακρο τα λεφτα τους Οντως οι κορνουλες λιγο μας τα χαλανε (no tweeters), αλλα το μπασο ειναι ευπροσδεκτο, εφοσον ρυθμιζεται
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 300 εκανα τα cinema που εχω τωρα και πλεον κανουν διακοσια.150 κανουθν τα z2-300.η διαφορα ειναι οτι τα cinema ειναι λιγοτερα Watt αλλα καλυτερο ηχο και επισης ενσωματωμενη καρτα ηχου αλλα αμ αθες εχει και aux αν θες να βαλεις την δικια σου καρτα απλα χανεις το pseudosurround.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.