Προς το περιεχόμενο

Ποιό πρόγραμμα restore;

talos_2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί θα με συμβουλεύατε να βάλω για restore;

Γνωρίζω μόνο τα Deep Freeze Pro, Drive Vaccine PC Restore, Norton Goback αλλά δεν ξέρω ποιά άλλα υπάρχουν.

Δημοσ.

Acronis true image. κρατάω τακτικά αντίγραφα ασφαλείας και τα χρησιμοποιώ στις δύσκολες στιγμές. Πάντα τα ευαίσθητα αρχεία και σε εξωτερικό δίσκο για σιγουριά. Για το Norton go back το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αλλά βαρύ, πολύ βαρύ.

Δημοσ.

Φίλε βρές το Acronis true image κάνε backup image το δίσκο που έχει το λειτουργικό μαζί με τα εγκατεστημένα προγράμματα και θα βρείς την υγειά σου .

Το αρχείο backup image βάλτω σε ένε εξωτερικο σκληρό και φύλαξε το.

Κάθε φορά που κάτι δεν θα πηγαίνει καλά θα κάνεις σε 20 λεπτά ένα restore και το πρόβλημα θα λύνεται

Απο τότε που το βρήκα ξέχασα ατελείωτα format ,εγκατασταση windows , drives ,συσκευές κτλ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια αν μπορειτε μια απορια για το acronis:

αν υποθεσουμε οτι εχω δυο δισκους εσωτερικο και εξωτερικο και εχω στον εσωτερικο windows+προγραμματα και τα κανω backup με το acronis,μπορω να σβησω ολον τον εσωτερικο και με το acronis να επαναφερω το δισκο ακριβως οπως ηταν;:-)

οποιος εχει το φως ας με φωτισει,thanks!

Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις.Κρατας το backup αρχειο (που εχει καταληξη .tib) στον εξωτερικο και οποια στιγμη θες περνας το backup στον εσωτερικο.Ακομα, αν εχεις διαφορετικα partitions διαλεγεις ποια απο αυτα να κανεις backup-restore στο .tib αρχειο σου.

Ειναι πολυ ευχρηστο πειραματισου...

Δημοσ.

vretman,το εχω κανει αυτο αλλα παντα δεν μπορει να κανει boot απο τα windows που εχω κανει επαναφορα,μου βγαζει μηνυμα ntdlr is missing κατι τετοιο.....

λεω δηλαδη οτι χανω τα παντα επειδη δεν κανει boot απο τα αρχεια που επανεφερα.

(thanks για τη βοηθεια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...