Προς το περιεχόμενο

Monitor mode HELP!!!

kfoynt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Έχω Leopard, και προσπαθώ να βάλω την wireless κάρτα σε monitor mode

αλλα οταν πατάω ifconfig en1 monitor μου λέει ότι δν βάζω το σωστο value..

ΓΙΑΤΙ????

ευχαριστω!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@charoui

οχι, η en0 ειναι η ethernet και η en1 ειναι η airport extreme

@kfoynt

πονηρούλη!!! :) , νομίζω η κάρτα δε μπορεί να μπει σε monitor mode με αυτον τον τρόπο...(αν θυμάμαι καλά παλιοτερα επρεπε να πειραξεις το /System/Library/Extensions/AppleAirPort2.kext αλλά δε στο συνιστώ ). Λοιπον, υπαρχει το KisMac για αρχή...δοκιμασε το...μετα πας σε κάτι του στυλ aircrack-ng...και τα συναφή...

ναι το ξέρω ότι δν μπαίνει έτσι απλά σε monitor... υπαρχει το stambler που πειράζει τον driver για αυτον το σκοπό... αλλα μου λέει ότι δν δουλεύει για το architecture μου..λολ

Kismac έχω δοκιμάσει καιρό τώρα.. αλλα και αυτό έχει προβλήματα με τους drivers... εσένα σου δουλεύει???

μάλλον θα πάω σε λίνουξ με kismet kai aircrack που ειναι πιο ελεύθερα τα πράγματα... :-D:-D:-D

1.το aircrack για leopard δουλευει μερικώς, αρα δε συμφέρει..

2.χρησιμοποιώ μεσω vmware το backtrack 2(εχει βρει και το 3) που εχει τους καταλληλους drivers preloaded!!!χρησιμοποιω ομως ενα d-link wireless usb

3.το kismac δουλευει στο leopard (intel platform) απλά πρεπει να κάνεις καποιες ρυθμίσεις...kismac_settings.pngποιο revision εχεις κατεβασει;;;εγώ εχω το KisMAC 0.21a (0.2a [$Revision: 242$]) σε intel core2 duo προηγουμενης γενίας-ξερεις αυτό με το 800-αρι fsb..

το kismac το κατέβασα με svn και το έκανα compile με make κτλ κτλ

ειναι η έκδοση 0.21a και αν κρίνω απο την εικόνα σου έχουμε τις ίδιες ρυθμίσεις...:-):-)

αλλα δν μου εντοπίζει δίκτυα για όταν κάνω scan... :mad::mad::mad:

Λοιπόν το πρόβλημα με το kismac ειναι το εξής..

όταν διαλέγω τον driver : airport extreme passive mode.. δεν μου βρίσκει δίκτυα, για την ακρίβεια έχω την εντύπωση ότι η κάρτα δεν μπαίνει σε passive mode αφού στο σήμα των mac πάνω δεξιά συνεχίζει και μου βρίσκει δίκτυα

2. άμα προσθέσω και τον driver airport extreme active mode μου βρίσκει δίκτυα η κάρτα μπαίνει σε passive mode αλλα δν μαζεύει πακετα.... :mad::mad::mad:

καμία ιδεα????

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν ασχολήθηκα λίγο με το θέμα και έχω άσχημα νέα. Η airport extreme είναι κλειδωμένη και δε μπορεί να αλλάξει mode! Δυστυχώς για «αλχημείες» πρέπει να πάρουμε άλλη καρτούλα, ένα usb wi-fi θα κάνει τη δουλειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...