kfoynt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα Έχω Leopard, και προσπαθώ να βάλω την wireless κάρτα σε monitor mode αλλα οταν πατάω ifconfig en1 monitor μου λέει ότι δν βάζω το σωστο value.. ΓΙΑΤΙ???? ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 en1 είναι η ethernet νομίζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 @charoui οχι, η en0 ειναι η ethernet και η en1 ειναι η airport extreme @kfoynt πονηρούλη!!! , νομίζω η κάρτα δε μπορεί να μπει σε monitor mode με αυτον τον τρόπο...(αν θυμάμαι καλά παλιοτερα επρεπε να πειραξεις το /System/Library/Extensions/AppleAirPort2.kext αλλά δε στο συνιστώ ). Λοιπον, υπαρχει το KisMac για αρχή...δοκιμασε το...μετα πας σε κάτι του στυλ aircrack-ng...και τα συναφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ναι το ξέρω ότι δν μπαίνει έτσι απλά σε monitor... υπαρχει το stambler που πειράζει τον driver για αυτον το σκοπό... αλλα μου λέει ότι δν δουλεύει για το architecture μου..λολ Kismac έχω δοκιμάσει καιρό τώρα.. αλλα και αυτό έχει προβλήματα με τους drivers... εσένα σου δουλεύει??? μάλλον θα πάω σε λίνουξ με kismet kai aircrack που ειναι πιο ελεύθερα τα πράγματα... :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 κάτι τελευταιο... ξέρεις που θα βρώ το aircrack για leopard?? στα port δεν υπάρχει... και δν βρίσκω και κανένα οδηγώ της προκοπής στο google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 1.το aircrack για leopard δουλευει μερικώς, αρα δε συμφέρει.. 2.χρησιμοποιώ μεσω vmware το backtrack 2(εχει βρει και το 3) που εχει τους καταλληλους drivers preloaded!!!χρησιμοποιω ομως ενα d-link wireless usb 3.το kismac δουλευει στο leopard (intel platform) απλά πρεπει να κάνεις καποιες ρυθμίσεις...ποιο revision εχεις κατεβασει;;;εγώ εχω το KisMAC 0.21a (0.2a [$Revision: 242$]) σε intel core2 duo προηγουμενης γενίας-ξερεις αυτό με το 800-αρι fsb.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 το kismac το κατέβασα με svn και το έκανα compile με make κτλ κτλ ειναι η έκδοση 0.21a και αν κρίνω απο την εικόνα σου έχουμε τις ίδιες ρυθμίσεις...:-) αλλα δν μου εντοπίζει δίκτυα για όταν κάνω scan... :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν το πρόβλημα με το kismac ειναι το εξής.. όταν διαλέγω τον driver : airport extreme passive mode.. δεν μου βρίσκει δίκτυα, για την ακρίβεια έχω την εντύπωση ότι η κάρτα δεν μπαίνει σε passive mode αφού στο σήμα των mac πάνω δεξιά συνεχίζει και μου βρίσκει δίκτυα 2. άμα προσθέσω και τον driver airport extreme active mode μου βρίσκει δίκτυα η κάρτα μπαίνει σε passive mode αλλα δν μαζεύει πακετα.... :mad: καμία ιδεα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 δυστυχώς όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν ασχολήθηκα λίγο με το θέμα και έχω άσχημα νέα. Η airport extreme είναι κλειδωμένη και δε μπορεί να αλλάξει mode! Δυστυχώς για «αλχημείες» πρέπει να πάρουμε άλλη καρτούλα, ένα usb wi-fi θα κάνει τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.