satmania1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παδεία έβαλα το ubuntu 8.04 dual boot me xp και παο να δω το σκληρό στο χρ και μου λέει ότι είναι μονο 700mb ενώ το άλλο 60gb πήγε sto ubuntu πως μπορώ να τα μοιράσω και στα 2 από 30gb ευχάριστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως αυτο στο λεει οταν κανεις χρηση του livecd? Αποκλειεται να εκοψε απο μονος του ο installer τοσο αυθαιρετα το χωρο. Αν ειναι ετσι, τοτρ μονο dual boot δεν εχεις. Για να δωσεις απο 30GB στο καθενα, κανε 3 partitions με το gparted - ενα 30GB σε ntfs - ενα 29GB σε ext3 - ενα 1GB σε swap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου είναι όπως τα λέω από μονο του το e κόψε αλλα για το άλλο που λες πως να το κάνω όλα αυτά αν θες λίγο πιο αναλυτικό ευχάριστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Για να δωσεις απο 30GB στο καθενα, κανε 3 partitions με το gparted- ενα 30GB σε ntfs - ενα 29GB σε ext3 - ενα 1GB σε swap απο το live cd θα τρεξεις το προγραμμα gparted http://gparted.sourceforge.net/screenshots.php μαλλον πρεπει να κανεις defrag στα xp για να μαζευτουν τα αρχεια στην αρχη του δισκου μηπως εκανες εγκατασταση με το wubi ? . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου το έκανα ακριβώς έτσι και είναι ok μοιράστηκαν κανονικά ευχάριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.