Προς το περιεχόμενο

"Χρεος" απο Αγγλια...

alexmor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι το εξης ...

Πριν 1 χρονο κ κατι ημουν Αγγλια κ τελειωσα τις σπουδες μου.Ως εδω ολα καλα.

Στην εστια που εμενα ειχε μεινει μια δοση την οποια κ πληρωσα της ταξεως των 1100Ε.

Η πληρωμη εγινε μολις παραδωσαμε τα κλειδια των δωματιων κ ειμασταν μαζι 5 ατομα οι συγκατοικοι μου, ο καθενας πληρωσε τη δικια του δοση(εννοειται).

Πληρωσαμε δωσαμε κλειδια ελεγξαν δωματια κ φυγαμε.

Το προβλημα ξεκιναει στο οτι τελικα οπως αποδεικνυεται σημερα, δε πηρα ποτε αποδειξη....

Πριν κανα 3μηνο με πηραν απο Αγγλια απο ενα γραφειο εισπραξεων οτι χρωσταω ακομα την τελευταια δοση κτλ κτλ.

Δεν εδωσα σημασια γτ ηξερα οτι εχω πληρωσει. Τους το ειπα οτι εχω πληρωσει κ να το ξανατσεκαρουν. Απο τοτε δεν ξαναενοχλησαν εγω βεβαια εφαγα το κοσμο για την αποδειξη αλλα πουθενα....

Προχτες με παιρνουν απο Ελλαδα. Απο το γραφειο που συνεργαζεται το αγγλικο γραφειο. Κ οπως καταλαβαινετε ξαναζητησαν τα λεφτα. Μου μιλησαν για διακανονισμο αλλιως μπορει κ δικαστηριο.

Κ ρωταω εγω τωρα οσους κατεχουν το αθλημα(δικηγορο μαλλον) τι κανω απο εδω κ περα αφου δεν εχω αποδειξη????

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

δεν ξερω απο αγγλικη νομοθεσια αλλα μηπως να αποδειξεις κατι μεσω καποιας αγγλικης φορολογικης υπηρεσιας η μεσω καποιας ελληνικης (αν δηλωσες εσυ πχ η οι γονεις σου τα εξοδα αυτα )?με τον πανεπιστημιο καμια συνεννοηση?φυσικα το τι και το πως για το θεμα της αγγλικης φορολογικης υπηρεσιας θα στο πει μονον αγγλος δικηγορος,ο οποιος με το καλημερα θα σε χρεωσει σεβαστο ποσον...

τωρα...απο την στιγμη που το κυνηγα το γραφειο εδω δεν νομιζω οτι εχει νοημα να κυνηγησεις παραγραφη κλπ..

σκεψου και τους τοκους...

και δυστυχως η προοπτικη του δικαστηριου δεν ειναι καθολου απιθανη ...:fear:

Δημοσ.

Όπως γράφεις ήσασταν 5 άτομα αν τους έχεις για μάρτυρες ότι τα πλήρωσες.

Και πως αυτοί σου δώσανε το οκ άμα χρωστούσες;Αμα χρωστούσες κανονικά εκείνη την ώρα έπρεπε να κάνουν διαδικασίες για να πληρώσεις.Το ότι σε αφήσανε σημαίνει ότι είσαι καθαρός.

Αυτοί οι βόρειοι λαοί τέτοιες πουστιές δεν λένε να τις κόψουνε.Σε τέτοιες φάσεις αρκετά δύσκολα και μπερδεμένα τα πράματα μιας και οι αποδείξεις μιλάνε.Πρέπει απαραίτητα να συνενοηθείς με τους άλλους 4.

Δημοσ.
Όπως γράφεις ήσασταν 5 άτομα αν τους έχεις για μάρτυρες ότι τα πλήρωσες.

δεν ειναι τοσο απλο...αν στην συμβαση ειχε συμφωνηθει εφαρμογη ελληνικου δικαιου (ψιλοαπιθανο,μαλλον αγγλικο) και εγγραφη αποδειξη,τοτε (η ελληνικη πολιτικη δικονομια) απαγορευει αποδειξη με μαρτυρες ακριβως για τον λογο που φανταζομαστε ολοι.Εκτος φυσικα αν ο θρεντ σταρτερ ηταν σε θεση να αποδειξει οτι υπηρχε εγγραφο και χαθηκε τυχαια....(και φυσικα το "δεν το εχω στα χερια μου" δεν ειναι επαρκης αποδειξη)...Τωρα (και)λογω ακινητου η διαφορα αυτη υπαγεται στα αγγλικα δικαστηρια...Αλλα με διεθνη δικαστικη συνεργασια ευκολα μπορει να προωθηθει η διαδικασια κατα του θρεντ σταρτερ...

Δημοσ.

ξυπνησαν κ οι αγγλοι?μαλλον πληρωνεις αντιποινα...

πολλα συστηματα στην αγγλια αλλαξαν λογο Ελληνικων πουστιων...

Δημοσ.

Μήπως τα έδωσες σε κανένα συγκάτοικο να στα πληρώσει και αντί να τα δώσει στα έφαγε? Μεγάλη μαλακία που δεν πήρες απόδειξη, τώωωωωρα τρέχα γύρευε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Δημοσ.

Για αυτό στην Αγγλία τις πληρωμές τις κάνουμε είτε με πιστωτική είτε με επιταγή. Για να φαίνεται η κίνηση στην τράπεζα. Αμάν πια με τα μετρητά και την πλαστικοφοβία!!!!

Τώρα φίλε μου χωρίς απόδειξη δε φαίνεται κάπου η κίνηση της πληρωμής σου ηλεκτρονικά. Τους άλλους 4 τους κυνηγάνε?

Δημοσ.
Το προβλημα ειναι το εξης ...

Πριν 1 χρονο κ κατι ημουν Αγγλια κ τελειωσα τις σπουδες μου.Ως εδω ολα καλα.

Στην εστια που εμενα ειχε μεινει μια δοση την οποια κ πληρωσα της ταξεως των 1100Ε.

Η πληρωμη εγινε μολις παραδωσαμε τα κλειδια των δωματιων κ ειμασταν μαζι 5 ατομα οι συγκατοικοι μου, ο καθενας πληρωσε τη δικια του δοση(εννοειται).

Πληρωσαμε δωσαμε κλειδια ελεγξαν δωματια κ φυγαμε.

Το προβλημα ξεκιναει στο οτι τελικα οπως αποδεικνυεται σημερα, δε πηρα ποτε αποδειξη....

Πριν κανα 3μηνο με πηραν απο Αγγλια απο ενα γραφειο εισπραξεων οτι χρωσταω ακομα την τελευταια δοση κτλ κτλ.

Δεν εδωσα σημασια γτ ηξερα οτι εχω πληρωσει. Τους το ειπα οτι εχω πληρωσει κ να το ξανατσεκαρουν. Απο τοτε δεν ξαναενοχλησαν εγω βεβαια εφαγα το κοσμο για την αποδειξη αλλα πουθενα....

Προχτες με παιρνουν απο Ελλαδα. Απο το γραφειο που συνεργαζεται το αγγλικο γραφειο. Κ οπως καταλαβαινετε ξαναζητησαν τα λεφτα. Μου μιλησαν για διακανονισμο αλλιως μπορει κ δικαστηριο.

Κ ρωταω εγω τωρα οσους κατεχουν το αθλημα(δικηγορο μαλλον) τι κανω απο εδω κ περα αφου δεν εχω αποδειξη????

Ευχαριστω εκ των προτερων

Φίλε μου αν δεν έχεις την απόδειξη δύσκολο να βρεις το δίκαιό σου. Τις αποδείξεις πάντα τις κρατάμε για τουλάχιστον μια δεκαετία. Εμένα η vivodi μετά από τρία έτη με θυμήθηκε και μου ζητούσε πληρωμές τις οποίες είχα ήδη κάνει. Ευτυχώς είχα κρατήσει τις αποδείξεις (ακόμα τις έχω) και τους τις έτριψα στη μούρη.

Δημοσ.

Χμμ..Κ γω δν βρίσκω τν απόδειξη τ περσινού χρόνου...Λες να κάτσει κανα τέτοιο;Αλλά δν είχα πάει από κάποιο γραφείο..Να πάρεις τ accomodation office κ να ρωτήσεις..Σίγουρα κρατάνε αρχεία!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...