ALTUSGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μαγκες βοηθατε την κατασταση... Εχω λαπτοπ με Vista Home Premium και ερωτω: Θελω να μικρυνω το C partition του λειτουργικου μου γιατι ειναι χαζομαρα να εχω ενα σκληρο με συνολικη χωρητικοτητα 250GB και τα 100GB να ειναι στο C !!! Αντ' αυτου θελω να μεταφερω πχ τα 80GB αδεια και ωφελιμα GB στο D partition ωστε να εχω εκει αποθηκευμενα σε αρχειο τα αρχεια μου οπως μουσικη, βιντεο και προγραμματα σε συμπιεσμενη μορφη (zip). Μπορει να μου πει καποιος να μου πει αν το εχει κανει επιτυχως και μαλιστα με ποιο τροπο (μεσα απο τα Vista πχ) ή με ποιο προγραμμα ετσι ωστε να το επιχειρησω και εγω; Το θεμα ειναι οτι θελω να μου απαντηση καποιος που οντως το δοκιμασε και μαλιστα επειδη συνηθως τον ελευθερο χωρο που ελευθερωνεται τα windows τον "πασαρουν" σαν allocated, με ποιον τροπο μετα τον ενσωματωνετε στο D partition. Απλα θελω να το κανω τωρα που ακομα δεν εχει γεμισει ο σκληρος με προγραμματα και παθω καμια λαχταρα! To καταφερα αλλα μου βγαζουν τωρα τα Windows Vista οτι δεν μπορει να δουλεψει το WMI Provider Host καθε φορα που κανω boot... Καμια βοηθεια ρε παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.