Προς το περιεχόμενο

firefox 3.0.1 cookies problem

lbch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ρε παιδιά αρχικά έψαξα αλλά παρατήρησα ότι οτιδήποτε προβλήματα με τον συγκεκριμένο browser αναφέρονται στα add-ons και τα extensions και απο θετικά,πόσο γρήγορος είναι.

Εγώ λοιπόν παρουσιάζω το εξής πρόβλημα,ενώ είμαι έχω επιλεγμένες τις επιλογές "accept cookies from sites" και την "accept third-party cookies" σε 2 sites που είμαι κανονικά γραμμένος,μου λέει "you need to enable cookies to log in".

Είδα σε λύσεις που λένε για επανεγκατάσταση ή και delete cookies και all private data αλλά οι απαντηση είναι ότι και πάλι παρουσιάζει το ίδιο φαινόμενο και ένας άλλος πρότεινε reinstall the OS,αλλά δεν θέλω να κάνω format για κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Με IE έχεις το ίδιο πρόβλημα; Το ρωτάω γιατί ίσως να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τα cookies που γράφουν τα συγκεκριμένα sites...

Δημοσ.
Με IE έχεις το ίδιο πρόβλημα; Το ρωτάω γιατί ίσως να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τα cookies που γράφουν τα συγκεκριμένα sites...

με ie όχι δεν είχα τέτοιο πρόβλημα κανένα,anyway thanx for the help,το πρόβλημα ελύθη,έκανα unistall έσβησα και το αρχείο του firefox portable που είχα κατεβάσει ως λύση και δεν έκανα install τον προηγούμενο firefox που είχα (στη περίπτωση μου είχα την version 2.0.0.11)και μετά update τον 3.

Κατέβασα από το site του firefox το αρχείο και τελικά μπήκα κανονικά σε όλα τα sites καθώς και τα στοιχεία μου τα θυμάται όλα έτσι όπως τα είχα.

Δημοσ.

παιδια ο firefox παρουσιαζει και σε μενα προβλημα αλλα οχι με τα cookies. δεν μπορει να μπει στο gmail, το my ebay δεν το δειχνει καλα το ιδιο και την wikipedia... του εκανα επανεγκατασταση αλλα τπτ, μηπως να του πεταξω τα extensions?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...