pigos23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι... Προσφατα αγορασα ενα usb wi fi adaptor για να συνδεομαι ασυρματα στο internet Εβαλα κανονικα το usb στο pc μου αλλα παρολα αυτα δεν μπορω να συνδεθω... Ενω βρισκει το δικτυο μου κ εχει αριστο σημα/εμβελεια παρολα αυτα δεν μπορει να συνδεθει... Μου βγαζει ''ανακτηση διευθυνσης δικτυου'' Μπορει να βοηθησει κανεις?? Τι πρεπει να κανω??
melenegiorgo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Το ρουτερ που συνδεεσαι εχει ενεργοποιημενο το DHCP.... Καποιο προβλημε με τις ΙP υπαρχει....δοκιμασε να βαλεις καρφωτες IP στο pc σου
Droidlock Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εχεις βαλει κρυπτογραφηση στο ασυρματο δικτυο που εχεις; Αν ναι τσεκαρε για το αν δινεις τον σωστο κωδικο. Επισης για βαλε τα παντα στο αυτοματο απο το usb ( ip , dns κτλπ ). Αν εχει dchp ενεργοποιημενο λογικα θα δινει αυτοματα τις ip , τι εξοπλισμο εχεις;
psalias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Το ρουτερ που συνδεεσαι εχει ενεργοποιημενο το DHCP.... Καποιο προβλημε με τις ΙP υπαρχει....δοκιμασε να βαλεις καρφωτες IP στο pc σου Dεν έχει θέλεις να πεις μήπως o adaptor σου είναι asus?
melenegiorgo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Dεν έχει θέλεις να πειςμήπως o adaptor σου είναι asus? Ναι εχεις δικιο....επρεπε να βαλω ενα ?
pigos23 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 netgear ειναι ο adaptor.... Ο κωδικος κρυπτογραφησης ειναι οκ Θα δοκιμασω αυτο που λετε με το DHCP Για να καταλαβω πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το DHCP??
impulse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο απο το ρουτερ σου για να παρεις IP. Αλλα δεν ειναι και απαραιτητο.Απλα με dhcp ειναι ο ποιο ευκολος τροπος. Αλλιως βαζεις καρφωτα ip address,mask και dns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.