georgep800 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Πρόκειται να απεγκαταστήσω τελείως Windows Live Messenger και σκεφτόμουν τι θα έπρεπε να κρατήσω ως backup. Καταρχήν οι πληροφορίες για τις επαφές διατηρούνται στον server, έτσι; Γνωρίζει κανείς πως θα κρατήσω αντίγραφο των συνομιλιών που έχω κάνει;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι, στον server διατηρουνται μονο το τελευταιο σου nickname, οι επαφες, η τελευταια σου εικονα και το τελευταιο pm σου. Φοντα/εικονιδια/logs συνομιλιων/personal pictures που εχεις βαλει κτλ διατηρουνται locally στο pc σου.
georgep800 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ, ευχαριστώ για την βοήθεια!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Η διαδρομη αποθηκευσης των στοιχειων αυτων ειναι περιεργη και διαφερει αναλογα την εκδοση των Windows που εχεις.
georgep800 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Η διαδρομη αποθηκευσης των στοιχειων αυτων ειναι περιεργη και διαφερει αναλογα την εκδοση των Windows που εχεις. Έχω XP pro και αυτό που θέλω να κρατήσω είναι τα logs συνομιλιών. Γνωρίζεις μήπως πως θα το κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.