Spyros E Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 σε ένα προηγούμενο thread έγινε αναφορά για norton στο mac. επειδή εγω δεν έχω κανένα antivirus στο pro μου και αναρωτιέμαι κατα πόσο είναι απαραίτητο. εσείς έχετε καποιο antivirus installed και αν ναι ποιο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Να το κάνουμε τι;
Spyros E Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω αυτο φανταζόμουν αλλά έχει μερικοί υποστηρίζουν οτι είναι απαραίτητο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο: α) δουλεύουν με Mac και PC και θέλουν το antivirus για να μην δώσουν κατά λάθος ιό στο PC. ή β) είναι άσχετοι. Το MacOS δεν έχει ιούς.
jiraya sama Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά είπαμε το είχα χωρίς να το ξέρω και μιας και το έχα πάνω το αφησα....
infected_dreams Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά, υπάρχει ένας ιός για mac... για να λέμε και του στραβού το δίκιο δηλαδή.... ολόκληρος ντόρος είχε γίνει γι'αυτό το θέμα.... περισσότερα εδώ
Spyros E Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά, υπάρχει ένας ιός για mac... για να λέμε και του στραβού το δίκιο δηλαδή.... ολόκληρος ντόρος είχε γίνει γι'αυτό το θέμα.... περισσότερα εδώ φαντάζομαι όμως με ένα απλό update του osx δεν θα υπάρχει πια κίνδυνος..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά, υπάρχει ένας ιός για mac... για να λέμε και του στραβού το δίκιο δηλαδή.... ολόκληρος ντόρος είχε γίνει γι'αυτό το θέμα.... περισσότερα εδώ Μάλλον κακώς αναφέρεται ως ιός αυτό. "[...] it requires user interaction (the user has to receive a file via iChat, and manually choose to open and run the file contained inside)." Και οτιδήποτε πρέπει να εγκατασταθεί στο MacOS χρειάζεται password του administrator. Τώρα αν κάποιος βάλει και το password του administrator, τότε ατυχία. Είναι σαν να φεύγεις από το σπίτι και να αφήνεις τα κλειδιά σου πάνω στην πόρτα, για να μπορεί να μπει άνετα ο καθένας. Τι να κάνουμε, το λειτουργικό δεν μπορεί να με προστατεύει από τη βλακεία μου...
infected_dreams Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 από όσο θυμάμαι και κάποιοι πρώιμοι ιοί στα windows ήταν της μορφής να το ανοίξεις για να πάει κλπ :ρ αλλά ναι, κατά γενική ομολογία, πρέπει να είσαι τούβλο για να κολλήσεις virus στα μηλαράκια +1 στον paredwse πέθανα στα γέλια με το " Τι να κάνουμε, το λειτουργικό δεν μπορεί να με προστατεύει από τη βλακεία μου... "
Snolly Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 υ administrator. Τώρα αν κάποιος βάλει και το password του administrator, τότε ατυχία. Είναι σαν να φεύγεις από το σπίτι και να αφήνεις τα κλειδιά σου πάνω στην πόρτα, για να μπορεί να μπει άνετα ο καθένας. Και να αφήνεις και σημείωμα στην είσοδο: "Τα κλειδιά είναι στην πόρτα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.