niktsol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σε όλα τα μέλη του forum. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Έχω εγκατεστημένο το Corel DVDMovieFactory 7, και θα ήθελα στο DVD που δημιουργώ να φτιάξω extras. Π.χ. από αγώνες ποδοσφαίρου να εμφανίζω πέρα από τον κανονικό αγώνα, μόνο τα βιντεάκια με τα γκολ, ή π.χ. σε κάποια ταινία να βάλω το videoclip ή το promo video της. Δοκίμασα με το προαναφερθέν πρόγραμμα να τα κάνω αυτά κάνοντας, στην πρώτη περίπτωση ας πούμε, trim το video που έχει την φάση του γκολ και βάζοντας μέσα στην επιλογή "add media". Το μενού με την επιλογή του βίντεο εμφανίζεται αυτόματα στο Preview Menu, όμως κατά το preview το πρόγραμμα το θεωρεί σαν extra chapter και μόλις τελειώνει ο αγώνας, το κύριως βίντεο, αρχίζει και αναπαράγει και τα γκολ, ενώ θα έπρεπε να επιστρέψει κανονικά στο main menu. Δοκίμασα στα tutorial του συγκεκριμένου προγράμματος, αλλά δεν μπόρεσα να βρώ άκρη. Το πρόγραμμα αυτό, εμφανίζει μόνο ένα μενού με τις επιλογές, τόσες όσες και τα media files που έχω προσθέσει, χωρίς να μπορώ να φτίαξω επιλογή μενού με extras. Αν ξέρει κάποιος πως γίνεται η δουλειά αυτή με το πρόγραμμα αυτό ας μου στέιλει ένα pm, ειδάλλως ας προτείνει κάποιο άλλο πρόγραμμα ή κάποιο άλλο topic στο forum που υπάρχει παρόμοιο θέμα.
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει μια επιλογή σε κάθε κλιπάκι για το τι να κάνει μετά το τέλος του. Αν δλδ θα συνεχίσει να παίζει και τα επόμενα ή αν θα επιστρέφει στο μενού. Μπορεί να έχει όμως και μια κετρική επιλογή, δεν το ξέρω το πρόγραμμα αυτό, αλλά έτσι είναι συνήθως με αυτά τα προγράμματα. Εγώ για γρήγορες δουλειές προτιμώ το DVD Architect της Sony που δίνει πιο μεγάλη ελευθερία στις επιλογές, αν και το αγαπημένο μου είναι το DVD Maestro αλλά είναι ζόρικο στην εκμάθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.