FilipposMD Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εγώ είμαι (0-) αλλά κανείς από τους γονείς μου (ούτε η αδερφή μου) δεν είναι τέτοια ομάδα. Είναι πιθανό κάτι τέτοιο ή κάπου έγινε λάθος. Είναι πιθανό. Δες το post 26 πιο πάνω.
teo64x Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω πως δεν είναι λάθος. http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_type#ABO_blood_group_system
evabb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Είναι πιθανό. Δες το post 26 πιο πάνω. γινεται..... αν οι γονεις σου ειναι πχ και οι δυο Α ετεροζυγωτικοι εχουν 25% να κανουν παιδι με 0 ομαδα αιματος
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Εγώ είμαι (0-) αλλά κανείς από τους γονείς μου (ούτε η αδερφή μου) δεν είναι τέτοια ομάδα. Είναι πιθανό κάτι τέτοιο ή κάπου έγινε λάθος. Κι εγω ειμαι Ο(-) χωρις κανεις απο τους γονεις μου να ηταν τετοια ομαδα απο οτι θυμαμαι. Αδερφια δεν εχω.
Maragaki Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Είσαι σίγουρη πως το όλο θέμα γίνεται έτσι ? 'Εχω διαφορετική άποψη κ' εμπειρία πάνω στο θέμα.Νομίζω ότι η 0 - άν όχι σε όλες- αλλα στις περισσότερες των περιπτώσεων υπερισχύει. Ο πατέρας μου έχει 0- Ο αδελφός μου κι εγώ το ίδιο.Ο σύζυγός μου ΑΒ+ και τα δύο μου παιδιά 0- .... Φιλικά Μαραγκάκη.
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ο πατέρας μου έχει 0- Ο αδελφός μου κι εγώ το ίδιο.Ο σύζυγός μου ΑΒ+ και τα δύο μου παιδιά 0- .... ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΕΣ Ε;;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Είσαι σίγουρη πως το όλο θέμα γίνεται έτσι ? 'Εχω διαφορετική άποψη κ' εμπειρία πάνω στο θέμα.Νομίζω ότι η 0 - άν όχι σε όλες- αλλα στις περισσότερες των περιπτώσεων υπερισχύει. Ο πατέρας μου έχει 0- Ο αδελφός μου κι εγώ το ίδιο.Ο σύζυγός μου ΑΒ+ και τα δύο μου παιδιά 0- .... Φιλικά Μαραγκάκη. Αν καταλαβα καλα στην περιπτωση την δικη σου και του αδερφου σου υπερισχυσε η ομαδα του πατερα ενω στου συζηγου σου οχι.
doctorkostis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ο πατέρας μου έχει 0- Ο αδελφός μου κι εγώ το ίδιο.Ο σύζυγός μου ΑΒ+ και τα δύο μου παιδιά 0- .... Αι κουοουτ Λουσι.... Your kids,not his.
Alxnks Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΕΣ Ε;;; Αι κουοουτ Λουσι.... Your kids,not his. το αυτο που ειπαν και οι συναδελφοι. καλο ειναι αυτα να μην τα λες δημοσια...μπορει να χρησιμοποιηθουν εναντιον σου!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 χαχαχαχαχαχα αυτό θα πει πραγματικά ελευθερία στο γάμο! προχώρησαν τα πράγματα σ΄αυτή τη χώρα
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ντάξει, για να 'μαστε και δίκαιοι, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει γίνει λάθος αν η αναγνώριση της ομάδας του συζύγου έγινε στο στρατό ξερωγώ, μετά από 200 φαντάρους μπορεί να σημειώσεις πως αντί για κανένα αντιγόνο, τα είχε όλα ξερωγώ.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 εχμμμμ οι ομάδες που κάνουν στο στρατό είναι μερικές φορές σωστές. δεν συμβαίνει συχνά πάντως
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Καλά ναι, απλώς κάτι στο ότι ήρθε η μαμά να το πει, μου βγάζει λευκό μητρώο. Αν ερχόταν κάνας κακομοίρης, εντάξει, ουίσκι και ξυραφάκια με το ταχυδρομείο.
PCharon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Οι εκφράσεις "υπερισχύει", "μπορεί στην τάδε περίπτωση να υπερίσχυσε αυτό", "έχω άλλη άποψη"... είναι τελείως λάθος. Διαβάστε λίγο καλύτερα το δωθέν link στη wikipedia. Σχετικά με το θέμα πατρότητας, Η ομάδα αίματος δεν μπορεί να πιστοποιήσει το αν κάποιος είναι γονέας, μπορεί όμως να τον αποκλείσει ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, κατά περίπτωση. Υ.Γ. Maragaki, αν όντως ισχύει το "εγώ 0, ο σύζυγός μου ΑΒ+ και τα δύο μου παιδιά 0" όπως είπες, τότε καλύτερα να μην το μάθει ποτέ ο σύζυγος κι άσε το τί άποψη έχεις εσύ... (υποθέτω πάντως πως δεν ισχύει, όπως λέει κι ο Lucifer) Υ.Γ. 2 Δεν πρόσεξα καλά ή στη wikipedia έχει το άρθρο ακόμα και στα αλιενέζικα αλλά όχι στα ελληνικά?
sheik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 looool χωρις παρεξηγηση μου εφτιαξε τη μερα το τοπικ Ας κανει καποιος ενα printscreen να φτιαξει ενα marriage fail η κατιτετοιο Αν και οντως κι εγω πιστευω καποιο λαθος εχει γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.