Panti Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας, Είμαι νέος χρήστης και θα ήθελα την βοήθεια σας. Δίαβασα τα απαραίτητα τόπικς αλλά μπλέχτηκα.. Μπορείτε να μου πείτε σύντομα τα απαραίτητα προγράμματα που πρέπει να βάλω στο σύστημα? Επίσης θέλω να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα για να βλέπω βίντεο (όλα τα είδη) με δυνατότητα υποτίτλων καθώς και ένα απλό office που όταν δουλεύω σε αυτό να μπορώ να μεταφέρω το αρχείο και στο αντίστοιχο πρόγραμμα των παραθύρων χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.. Επίσης μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με τα region και τι πρέπει να κάνω για να μην έχω πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για την αναστάτωση..
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 1. Απαραίτητα προγράμματα; Ποιά είναι η χρήση σου ακριβώς; Αν εννοείς antivirus κτλ, δε χρειάζεσαι... 2. VLC Player (Google it) 3. OpenOffice (Google it) 4. Τι πρόβλημα έχεις με τα regions;;
djmike Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 για να βλεπεις video κατεβαζεις το perian και παιζει τα παντα και με υποτιτλους το quicktime
Panti Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Με τα regions διάβασα αυτά που έλεγαν στο απαραίτητο λογισμικό και μπεερδεύτηκα γιαυτό ρώτησα.. Έχω ι-μάκη 24".. Δεν θα έχω πρόβλημα να κλειδώσει το ντι βι ντι και να μην μπορώ να δω ταινία απο άλλο region έτσι δεν είναι? Η χρήση είναι για να κατεβάζω ταινίες να γράφω βίντεο, τραγούδια και μπόλικο ιντερνετ.. Για ιούς δεν προβληματίζομαι το ξέρω.. Το neooffice τι λέει? Διαφορές απο το open office? Ποιο είναι καλύτερο?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 και γιατι να μη βαλεις το office 2008 for mac;;; κυκλοφορεί ελευθερο στα "γνωστά μέρη"....
kfoynt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Καταρχήν εισαι αυτος που νομιζω απο ασοεε??? χεχε ( άσχετο... ) http://www.opensourcemac.org/ Πολύ καλα προγραμματάκια.. αν δν δουλεύει προσωρινα, δοκίμασε αργότερα αλλιώς υπάρχει και αυτο.. http://downloadpedia.org/Open_Source_Mac ειναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.. Για οφις πήγαινε στα γνωστά μέρη να κατεβάζεις τα microsoft office 2008 for mac Επίσης απο τα ίδια μέρη κατέβασε και ilife... έχει πλάκα και ίσως σου χρησιμέυσει μια μέρα... :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.