sdim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση:Το AcidRip χρησιμοποιείται για ριπάρισμα DVD σε avi και άλλα format,αυτό είναι γνωστό.Μπορεί,όμως,να κάνει τη δουλειά που κάνει,ας πούμε,το CloneDVD2,δηλαδή να ριπάρει μια ταινία και να εξάγει αρχεία vob (video_TS & audio_TS),έτσι ώστε μετά να γίνει back-up και να μπορεί να εγγραφεί σε DVD-R (και να είναι όπως το πρωτότυπο σε δομή); Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 K9copy ή shrinkta θες για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 σαν προγραμμα αντιστοιχο του dvd shrink-any dvd ποιο προτεινετε σε λινουξ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 το k9copy που αναφέρθηκε παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 τωρα ειμαι στα ορια της παρανομιας,αλλα θα ρωτησω.σπαει προστασιες κλπ;θελω κατι πολυ απλο για τη μανα μου.βαζεις μεσα το dvd (αυθεντικο) 4-5 κλικ και μετα βαζεις το αδειο και σου το γραφει.. μην την παρω στο λαιμο μου τη γυναικα.ειναι το τελευταιο που με κραταει για να της περασω linux και να διωξω τα vista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 το χρησιμοποιώ και μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα Δεν σπάει τα cd/dvd με ARcoSS προστασία Μια επίσης ωραία εναλλακτική λύση είναι και το undvd, είναι βέβαια cli http://cli-apps.org/content/show.php/undvd?content=64833 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 μικρο το ποσοστο η μεγαλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.