Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν DVD Dual Layer επανεγγράψιμα;

sdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κλαησπέρα.

Η ερώτηση είναι απλή:Υπάρχουν DVD Dual Layer επανεγγράψιμα;

Ξέρω σίγουρα για τα απλά DL,τα οποία μάλιστα είναι και σχετικά προσιτά (1 Ευρώ....).

Υπάρχουν όμως και επανεγγράψιμα τέτοια;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σίγουρα,φίλε μου;

Απ'ότι μου είπαν,τέτοια δισκάκια δεν πρόκειται να βγουν στο εμπόριο.

Αν έχεις,από πού το αγόρασες;

Το ότι γράφει RW επάνω,δεν σημαίνει ότι είναι επανεγγράψιμο...Ολα έτσι γράφουν.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχουν και δεν θα βγουν οπως πολυ σωστα σου ειπαν. :-) (τοσα χρονια δε βγηκαν, τωρα θα βγουν?)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια που μπορω να βρω επανεγγράψιμα dvd?

γιατι εψαξα στο e-shop και στο πλαισιο αλλα δεν βρισκω!:rolleyes:

Ευχαριστώ!!!:-)

Δημοσ.

φιλε αυτα ειναι επανεγγραψιμα?

δηλαδη μπορω να γραψω κατι και να το διαγραψω και να ξαναγράψω κατι αλλο??

αυτο εννοώ!:-)

---------- Προσθήκη στις 13:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:06 ----------

φιλε αυτα ειναι επανεγγραψιμα?

δηλαδη μπορω να γραψω κατι και να το διαγραψω και να ξαναγράψω κατι αλλο??

αυτο εννοώ!:-)

κανεις??

ειναι σιγουρα για αυτη τη δουλειά??????

Δημοσ.

Εγω απορω γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για να παρεις δισκακια και να μη προτιμησεις ενα usb stick το οποιο με αυτα τα λεφτα θα ειναι μεγαλυτερης χωριτηκοτητας και προφανως πιο χρησιμο??

Δημοσ.

Ψάχνοντας μόλις τώρα στο ράφι, εντόπισα ένα double sided TDK, και ένα dual layer της Ridata που γράφει RW, αλλά δεν ξέρω/θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει και σβήσει.

Το γράφω τώρα στο nero..

Δημοσ.
Εγω απορω γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για να παρεις δισκακια και να μη προτιμησεις ενα usb stick το οποιο με αυτα τα λεφτα θα ειναι μεγαλυτερης χωριτηκοτητας και προφανως πιο χρησιμο??

Πες πως θες να δώσεις σε ένα φίλο κάποιο παιχνίδι.

Από το να μπεις στη διαδικασία <<πάρε/δώσε Usb stick>> το γράφεις σε ένα τέτοιο και ξεμπέρδεψες.

---------- Προσθήκη στις 13:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ----------

Από το να μπεις στη διαδικασία <<πάρε/δώσε Usb stick>> το γράφεις σε ένα τέτοιο και ξεμπέρδεψες.

edit τελικά το Ridata δεν είναι επανεγράψιμο :lol:

edit2 απάντηση στον απο κάτω: Σωστά.Κόλλησα στο dl που ζήταγε ο πρώτος..

edit3 απάντηση στον από κάτω vol2:Γιατί να εμπιστευθείς ολόκληρο δίσκο, και να μπεις και σε διαδικασία επιστροφής.Ενώ με το dvd το δίνεις και ξενοιάζεις.Τώρα αν αυτό γίνεται συχνά και με πολλά gb data, αλλάζει το θέμα..

Δημοσ.
Eίσαι σίγουρος πως είναι Dual layer αυτά;

μα ο φιλος jimmy007 δεν ζητησε dual layer.

---------- Προσθήκη στις 14:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:01 ----------

αυτη τη διαδικασια κανω κι εγω αλλα με εξωτερικο σκληρο.ποιο γρηγορο δεν ειναι απο το να γραφεις-σβηνεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...