maripet Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας! Εδώ και καιρό, ψάχνω μια ταινία που είχα δει κάποια(αρκετά) χρόνια πριν με την εξής πλοκή: Πρόκειται για 3 ή 4 αδέλφια(δε θυμάμαι καλά..μάλλον 4 αγόρια), τα οποία με προτροπή της μητέρας τους έγιναν ληστές τραπεζών.Νομίζω ότι φορούσαν και στο κεφάλι τους κάτι για να μην αναγνωρίζουν τα πρόσωπά τους..Δε θυμάμαι αν ήταν μάσκες..Ως κανόνα είχαν να μην καθυστερούν να ολοκληρώσουν μια ληστεία, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να τους πιάσει η τοπική αστυνομία. Αν θυμάμαι καλά, ο μικότερος από αυτούς πέθανε πιο νωρίς και μετά οι υπόλοιποι ήταν πολύ εκδικητικοί. Η μητέρα τους έκλαιγε πολύ τότε... Η ταινία είχε πολύ δραματικό τέλος, καθώς και οι υπόλοιποι 3 πέθαναν έξω από μια τράπεζα που μόλις είχαν ληστέψει, διότι καθυστέρησαν και τους είχε περικυκλώσει η αστυνομία όταν βγήκαν έξω και φυσικά άρχικαν να τους πυροβολούν...νομίζω ότι τους αφαίρεσαν και αυτά που φορούσαν στο κεφάλι.. Το σκηνικό θύμιζε πολύ Δύση, σαν να ήταν γουέστερν αλλά όχι παλιό με τους καουμπόυδες και με άλογα..Νομίζω οι συγκεκριμένοι είχαν αυτοκίνητο.. Please αν κάποιος θυμάται πώς λένε την ταινία ή το όνομα κάποιου ηθοποιού που έπαιζε..ας με βοηθήσει!!I'm desperate...:-( Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Το insomnia.gr είναι τέλειο!
maripet Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Slipknot, ευχαριστώ πολύ, αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν είναι ούτε η Four Brothers, ούτε η Trespass, ούτε η The Newton Boys..Τις έχω ψάξει αυτές και δυστυχώς δεν είναι..Δεν είναι τόσο καινούρια..(2005) ούτε πολύ παλιά.Αλλά την είχα δει νομίζω στην τηλεόραση πριν 2003/-4...
Chrisxxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θυμαμαι ακριβως την πλοκη αλλά μηπως λες αυτο: Ned Kelly http://www.imdb.com/title/tt0277941/ To τελος ειναι ιδιο με αυτο που περιγραφεις, τωρα αυτο που λες για τα αδερφια και τον 1 νεκρο αδερφο δεν το θυμαμαι...
maripet Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις δίκιο Chris, η πλοκή μοιάζει πολύ αλλά δεν είναι ούτε αυτή. Θυμάμαι ότι ήταν μέρα όταν έγινε η τελευταία ληστεία και τότε η αστυνομία σκότωσε και τους τρεις τους έξω από την τράπεζα.. Η ταινία, όμως , που είπες εσύ είναι κι αυτή πολύ ωραία , αλλά δεν ήταν αυτοί οι ηθοποιοί, ούτε έχει ακριβώς την ίδια πλοκή.. Ευχαριστώ πολύ.. Μου φαίνεται ότι δε θα τη βρω ποτέ..Έχω ψάξει παντού, αλλά τίποτα :-(
Chrisxxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δωσε καποιο αλλο στοιχειο αν θυμασαι, εποχη που γυριστηκε το φιλμ, εποχη που διαδροματιζοταν τα γεγονοτα, καποια χαρακτηριστικη σκηνη. Επαιζε καποιος γνωστος ηθοποιος που δεν θυμασια το ονομα του;
maripet Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Το όλο σκηνικό της ταινίας που μου είπες πριν λίγο μου τη θυμίζει αρκετά..Ήταν κι αυτή από τις ταινίες που οι γυναίκες φορούσαν φορέματα μακριά, στο ίδιο στυλ.. Αν θυμάμαι καλά, όταν αρχίζει η ταινία τα αδέλφια δεν είναι ληστές, αλλά ξεκινάνε μετά που τους βάζει την ιδέα η μητέρα τους(η οποία νόμιζα ότι ήταν η Diane Lane αλλά έψαξα και δε βρήκα να έχει παίξει σε τέτοια ταινία...)Μένανε σε κάποιο σπίτι απομονωμένο, σαν να ήταν μέσα σε δάσος ή σε κάποιο λόφο, το οποίο ήταν πολύ παλιό και είχε ελάχιστα πράγματα μέσα..Νομίζω ότι όλα αυτά ξεκίνησαν μετά που πέθανε ο άντρας της..Η μητέρα τους ήταν αυτή που τους έλεγε σε ποια τράπεζα να πάνε και ότι πρέπει να βιάζονται και να μην κάνουν λάθη,,γενικά τους συμβούλευε πολύ..Αυτή ήταν ο "εγκέφαλος"..Αχ..δε θυμάμαι κάτι άλλο δυστυχώςςς:cry::cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.