Venisk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει αναλυτικό log file... Κόλλησε το blueray? Δεν τσέκαρα τα 2 κουτάκια... Θα σου πει πως πρέπει να εκκινήσεις πάλι τον υπολογιστή για να κάνει το check.. (Χρονοδιάγραμμα ελέγχου) στην εκκίνηση θα σου πει πάτα esc για έξοδο.. άστο να τελειώσει χωρίς να πειράξεις τίποτα.. Θέλει επανεκκίνηση λεει για να το κάνει.Θα το κάνω αύριο γιατί τώρα δεν έχω χρόνο. Ωραία, όταν θα εκκινήσεις ξανά τον υπολογιστή σου θα γίνει ο έλεγχος.. Πολύ γρήγορα τελειώνει..
katerina_a_86 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΚ,ευχαριστώ,θα σας τι έγινε όταν το κάνω.
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δε κατεβάζεις το Hirens βοοτ cd να το αφήσεις με κανένα hdd regenerator μπας κ φτιάξει κανένα bad sector Λέω εγώ
De@th L0rd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν δεν φαίνεται ο δίσκος καθόλου από το λειτουργικό σαν συσκευή υπάρχει μηχανικό πρόβλημα ή πρόβλημα σύνδεσης.Τι checkdisk και bad sectors λέτε ώρε?Απλά τα SATA καλώδια έχουν πολύ επίπεδες επαφές και προφανώς είχαν σκονιστεί.Κουνήθηκε κάποια στιγμή το καλώδιο κ δεν έκανε επαφή μετά όταν το ξαναπείραξε επανήρθε.Κατερίνα το καλώδιο του sata είναι γαλάζιου χρώματος?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι τι διαφορα εχουν τα γαλαζιου χρωματος καλωδια sata?
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Είχα κοιμηθεί και ο υπολογιστής έπαιζε μουσική. Σε μια στιγμή το ακούω να έχει κολλήσει,ξυπνάω και κάνω restart το song στο winamp. Ξανακοιμάμαι και όταν ξύπνησα ήταν πάλι κολλημένο και δεν υπήρχε ο ένας δίσκος. Κάνω restart 2-3 φορές και δεν τον αναγνώριζε με τίποτα. Τον κλείνω,κλοτσάω το κουτί,τον ανοίγω και ήταν κανονικά. Να σημειώσω ότι είναι ο δίσκος που περιέχει όλα μου τα δεδομένα και δεν λεχω back-up. Τι συμβαίνει??????????????
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Βρε μανούλα μου,βρε παιδάκι μου,μετά από τέτοια ταλαιπωρία ακόμα να πάρεις back up??? :confused: Μάλλον το κουτί ή το καλώδιο usb έχει πρόβλημαμα φού μετά από.. κλωτσά,δούλεψε! Εννοείται πως πρέπει να σταματήσεις τις κλωτσές,και να κάνεις back up σε dvd ή σε άλλο δίσκο,για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
caution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ...κλωτσιές...δίσκοι φαντάσματα...ο Μάκης... ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ BACK - UP ! προμηνύονται δράματα. Μπου χα χα ΧΑ ΧΑΑΑ (ανατρίχιασα!)
Bbuzz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Παιδεύτηκα τρελλά με το ίδιο πρόβλημα πριν καιρό. Τι chkdsk, τι Hiren, τι 800 utilities για έλεγχο σκληρών. Στο άσχετο χτύπαγε και δεν τον έβρισκε. Κούναγες καλώδια και έφτιαχνε, ή περίμενες μια μέρα (!?). Τελικά ήταν το SATA καλώδιο. Το άνοιξα και βρήκα τις κολλήσεις των καλωδίων στις επαφές να είναι παχουλές-παχουλές (συγνώμη για τους τεχνικούς όρους) και να απέχουν μια τρίχα η μία από την άλλη. Υποπτέυομαι ότι η θερμότητα και μόνο ήταν ικανή να τα διαστέλλει αρκετά ώστε να ακουμπήσουν. Για δοκίμασε με άλλο SATA καλώδιο.
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Παιδεύτηκα τρελλά με το ίδιο πρόβλημα πριν καιρό. Τι chkdsk, τι Hiren, τι 800 utilities για έλεγχο σκληρών. Στο άσχετο χτύπαγε και δεν τον έβρισκε. Κούναγες καλώδια και έφτιαχνε, ή περίμενες μια μέρα (!?).Τελικά ήταν το SATA καλώδιο. Το άνοιξα και βρήκα τις κολλήσεις των καλωδίων στις επαφές να είναι παχουλές-παχουλές (συγνώμη για τους τεχνικούς όρους) και να απέχουν μια τρίχα η μία από την άλλη. Υποπτέυομαι ότι η θερμότητα και μόνο ήταν ικανή να τα διαστέλλει αρκετά ώστε να ακουμπήσουν. Για δοκίμασε με άλλο SATA καλώδιο. Thanks για την συμβουλή. Όσο για το back up είναι πολλά τα δεδομένα οπότε πρέπει να αγοράσω δίσκο.
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Είχα κοιμηθεί και ο υπολογιστής έπαιζε μουσική.Σε μια στιγμή το ακούω να έχει κολλήσει,ξυπνάω και κάνω restart το song στο winamp. Ξανακοιμάμαι και όταν ξύπνησα ήταν πάλι κολλημένο και δεν υπήρχε ο ένας δίσκος. Κάνω restart 2-3 φορές και δεν τον αναγνώριζε με τίποτα. Τον κλείνω,κλοτσάω το κουτί,τον ανοίγω και ήταν κανονικά. (το παρακάτω είναι όλα τα λεφτά...) Να σημειώσω ότι είναι ο δίσκος που περιέχει όλα μου τα δεδομένα και δεν λεχω back-up.Τι συμβαίνει?????????????? ...Τροφοδοτικό (το καλό που σου θέλω). Ή μητρική. Αν περισσεύει βύσμα απ΄το τροφοδοτικό, άλλαξέ το (και καλύτερα άλλαξε θέση με το dvd). Γενικά μια χαρά θα είσαι (αν και το ότι ο δίσκος πάει offline, E, δεν είναι κι 'O,TI πιο χαριτωμένο - ΜΠΟΡΕΙ να κάνει καμμιά ζημια στο file system), αλλά τ' αρχεία σου δεν χάνονται (προκηρύξεις σε pdf κτλ). Kαι πάρε κι έναν βρωμόδισκο. Καινούριο με 30 ? παίρνεις 300άρη. Πάρε έστω από το insomnia, έστω used. ΔΕΝ τον χρειάζεσαι, αλλά λέμε για backup. Για να μπορείς να του πεις Κωστής Παλαμάς του παλιού άμα τύχει (όποτε τύχει) να χτυπήσει. Και τώρα είδα πως σου είπαν για καλώδιο σήματος. Είμαι "σίγουρος" ότι είναι η τροφοδοσία, αλλά βάλε ένα νέο και δες, Δεν είναι δα τόσο ακριβό.
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 RoFL, τα καλύτερα thread μου ξεφέυγουν, έχω χάσει την φόρμα μου, και δεν ειδοποιεί και κανένας αλήτης...
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ...και τί φταίω εγώ ρε ; Και μας μας φάγαν' οι γκόμενες , αλλά τα thread - thread...
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ...και τί φταίω εγώ ρε ; Και μας μας φάγαν' οι γκόμενες , αλλά τα thread - thread... Δεν ξέρω για σένα, πάντως για μένα το στάδιο "φάγαν" πάει. Εχω ξεπεράσει και το στάδιο "χωνέψαν", και βρίσκομαι στο στάδιο "αφόδευσαν" ....
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω για σένα, πάντως για μένα το στάδιο "φάγαν" πάει. Εχω ξεπεράσει και το στάδιο "χωνέψαν", και βρίσκομαι στο στάδιο "αφόδευσαν" .... (σόρι που αφοδευτήκαμε στο οφτόπικ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.