katerina_a_86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ανοιγω το pc πριν λίγο και δεν μου αναγνώριζε χωρίς λόγο τον δίσκο των δεδομένων. Το κάνω restart και τίποτα.Πριν αυτοκτονήσω έκανα μια τελευταία προσπάθεια.Έκλεισα το pc και το τροφοδοτικό, κουνησα λίγο τις συνδέσεις του δίσκου,το ξαναάνοιξα και δούλεψε.(Δεν είχα πειράξει καθόλου τα καλώδια ούτε είχε κουνηθεί καθόλου το κουτί εκτός αν έγινε σεισμός το βράδυ και το κατάλαβα) Τι ήταν αυτό????
v-tidus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον κάτι έψαχνε χθες το βράδυ ο Μάκης.... Είναι παντού...
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ε μα ναι, έπρεπε να το καταλάβεις πως ήταν ο Μάκης..:lol: Στο ξανά έκανε?
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ήταν ο μάκης,τα έχω καλά μαζί του. Δεν μου το ξαναέκανε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως εχει παρασκονιστει εκει μεσα και απλα κατι δεν εκανε καλη επαφη?
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Άκου τι λέει στην κοπέλα..αφού είπαμε μπήκε ο Μάκης κ τα καθάρισε όλα είπαμε.. Εφόσον δεν έχεις πρόβλημα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.. Άσε μην φύγει κι άλλο καλώδιο από κανένα τρομακτικό φαινόμενο..
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως εχει παρασκονιστει εκει μεσα και απλα κατι δεν εκανε καλη επαφη? Δεν νομίζω,ανοιχτό το έχω το κουτί γι αυτό τον λόγο.
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω,ανοιχτό το έχω το κουτί γι αυτό τον λόγο. Καλά αυτό που λες είναι άκυρο..με ανοιχτό το κουτί μπαίνει περισσότερη σκόνη..
nick#18 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω,ανοιχτό το έχω το κουτί γι αυτό τον λόγο. ανοικτο κουτι = περισσοτερη σκονη...
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι ε?Δεν το ήξερα.Λέτε να φταίει η σκόνη δηλαδή?
dimostzavelas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 συμφωνω για τη σκονη αλλα δεν κανεις κι ενα ευχέλαιο, καλού-κακού?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 E,και να μην φταίει η σκόνη,καλό είναι να μην είναι ανοιχτό το κουτί. Εμένα πάντως αυτά τα βύσματα των sata δεν μου εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη..
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι ε?Δεν το ήξερα.Λέτε να φταίει η σκόνη δηλαδή? Έχεις ανοιχτό το κουτί, μπορείς να δεις τι γίνεται μέσα.. είναι στάβλος?με τη μοιάζει μέσα?σαν αχούρι? Πρέπει να είναι τραγική η κατάσταση για να μην έκανε επαφή το κάλωδιο.. Ανοιχτό κουτί, το κούνησες..το έβαλες στην θέση του..τέλος.. Κλείσε το κουτί τώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.