Asator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα προβληματάκι με τον υπολογιστή και θα εκτιμούσα τη βοήθεια σας. Εδώ και λίγο καιρό ο σταθερός υπολογιστής δεν μπαίνει στο Internet. Είναι συνδεδεμένος με το USR 9107 μου με Ethernet. Το router δουλευει κανονικότατα. Σας γράφω από το laptop που είναι συνδεδεμένο μέσω wireless. Δοκίμασα να αλλάξω θύρα ethernet και στο PC και στο router καθώς και να αλλάξω καλώδιο αλλά δεν δούλεψε. Το παράξενο της υπόθεσης είναι οτι στα network connections δείχνει οτι είμαι συνδεδεμένος στο Ιντερνετ. Έκανα ένα τεστ που έχει το MSN Messenger και μου έβγαλε πρόβλημα μόνο στα key ports. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει καθόλου. Εύχαριστώ για το χρόνο σας
tsakonas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκιμασες να κλεισεις το ρουτερ για 5-10 λεπτα και να το ξανανοιξεις?
Asator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Να σου πω την αλήθεια φίλε μου το router ήταν κλειστό 2 μήνες που έλειπα από Γιάννενα
tsakonas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Aaa ok δλδ με το που το ξανανοιξες δεν επαιζε το ethernet αλλα μονο το wireless?
Asator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι και έτσι το είχα αφήσει πριν από κανα 2 μήνες. Απλώς τώρα έφερα ένα extra καλώδιο ethernet να δοκιμάσω. Μου μυρίζει ότι είναι πρόβλημα των settings του router αλλά φοβάμαι να κάνω reset γιατί έχω πρόσβαση στο interface του μόνο από το wireless EDIT: Λοιπόν συνέδεσα το laptop με ethernet και έχω internet. Συνεπώς δεν είναι πρόβλημα του router ή των settings για τις ethernet. Τι μπορεί να φταίει στον σταθερό ? Πάω για φορμάτ ? EDIT2: Λοιπόν είναι απίστευτο... Το βλαμμένο το Zone Alarm μου την έκανε τη λαδιά... Θα έπρεπε να είχα ελέγξει τα απλά πρώτα... Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου tsakona. Consider this closed
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 ενας τροπος να δεις τι φτεει ειναι και ο παρακατω απο ms dos παραθυρο κανεις α.ping 192.168.1.1 ποθ ειναι ο ρουτερ αν παιρνεις απαντηση τοτε ping 194.219.227.2 να δεις αν κανει Ping ip και αν πετυχει μετα ping http://www.forthnet.gr για να δεις αν κανει resolve.μανια με αυτο το zone alarm.δεν εχω ακουσει καποιος που να παιζει σωστα.
De@th L0rd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γενικά καλό είναι να κοιτάμε τα software firewall πρώτα-Όπως κι έκανες-.Αρκεί που έλυσες το πρόβλημά σου.Κι εμένα παλιότερα μου είχε κάνει μπηνιά το NIS.Kαι σε όσους το έχουν τους ταλαιπωρεί ακόμη.
Asator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, μου έχουν τύχει κατα καιρούς διάφορα με το Internet. Κάποτε είχα παιδευτεί επί μέρες για να κάνω ένα σωστό port forward... :S Άλλα τώρα είχα απελπιστεί, συνήθως προσπαθώ να λύνω μόνος μου ότι προκύπτει. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σας ! Ήταν πραγματικά κάτι που μπορεί να βοηθήσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 το port forward ειναι ευκολο με εξαιρεση ενα δυο ρουτερακια πο ειναι δυσκολο.jetspeed και telindus.κατα τα αλλα απλη λογικη ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.