sookos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ ελληνικούς υπότιλους για τη σειρα Ζήνα??? Έψαξαπαντού και δεν βρήκα πολλούς.Σας παρακαλώ βοήθεια....:cry:
Sellers Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Στο greektvsubs έχει υπότιτλους για την Ζήνα. Αλλά για ποιο λόγο να θες να δεις αυτό το αίσχος?
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Στο greektvsubs έχει υπότιτλους για την Ζήνα.Αλλά για ποιο λόγο να θες να δεις αυτό το αίσχος? +1 .
sheik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω θα παραπεμψω απλα στα λογια της αδερφης του dexter προς τον "γκομενο" της που του ειπε "επιπλεον,καθεσαι και βλεπεις ακομα επαναληψεις της Ζηνας,πραγμα που πιστευω σε κανει ακομα πιο φλωρο" :-D Απο τοτε,οποιος φιλος μου βλεπει Ζηνα,τον παραπεμπω σε αυτο No offence βεβαια,γουστα ειναι αυτα...
Chrisxxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εχουν γινει 2-3 topics με θεμα τους υποτιτλους της Ζηνα... Το gtvsubs εχει για 3 σεζον νομιζω. Και εγω δεν μπορω να καταλαβω το λογο να δει καποιος Ζηνα ή Χερκουλις οπως και το λογο που δεχτηκε καποιος να κανει την παραγωγη των σειρων αυτων...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει ΕΙΔΙΚΟ topic για τους υπότιτλους: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=115096 Παρακαλώ όλες οι αναζητήσεις υποτίτλων εκεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.