rem451 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 καλημέρα παιδιά...επειδή έχω κάποιες μνήμες DDR2 (800αρες 2γίγα) σκέφτομαι να χτυπήσω μια μητρική που να υποστιρίζει μεν DDR2 αλλα και να παίρνει καλές DDR3 για μια μελοντική αναβαθμιση (οταν πέσουν οι τιμές των εν λόγω μνημών, γιατί τώρα δε συμφέρει..). τι προτείνετε? δεν έχω δει κάτι καλό γενικά, μήπως δεν υπάρχουν ? το καλυτερο που έχω δει είναι αυτή της gigabyte : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526769 To pc θα το συνθέσω τέλος του μήνα, θα χει βγεί κάτι καλύτερο έως τότε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 προτείνω να μείνεις σε ddr2...δεν κερδίζεις σχεδόν τπτ με το να πας σε ddr3... πάρε μια normal ddr2 mobo (πχ την Asus P5Q) και είσαι μια χαρά...
Sadman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 τα υβριδικά μοβο δεν ειναι και οτι καλυτερο. Επεισης ddr3 διαφορες μονο σε benches και τπτ αλλο.
kid4computer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Οι ddr3 δεν αξίζουν τα λεφτά τους!!! Η σχέση αποδοση/τιμή είναι κακή!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.