Προς το περιεχόμενο

Θορυβέδες AMD 5600 AM2

Johnny Em

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλαημέρα παιδια!

Έχω ενα PC και όπως είναι προφανές και απο τον τύτλο, μου έχει σπάσει τα νεύρα ο θόρυβος που προκαλεί το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή!! Δεν ξέρω αν είνια το φυσιολογικό του επίπεδο θορύβου ή έχει κάποιο πρόβλημα! Το ανεμιστηράκιπου έχει πάνω του είναι αυτο που είχε μεσα το κουτί του επεξεργαστή. Τι μπορώ να κανω (σε οικονομικό επίπεδο, δλ οχι υδρόψυξη) για να μειώσω τον θόρυβο?

Δημοσ.

Μήπως κ αυτή την φορά η ψήκτρα θέλει καθάρισμα..αν έχει πολύ σκόνη πάνω η ψήκτρα του επεξεργαστή σου, είναι λογικό να κάνει θόρυβο..

Δεν το κοιτάς?

Δημοσ.

Μάλλον χρειάζεσαι καινούργια ψύκτρα. Προσωπικά το καθάρισμα από σκόνη βελτίωνε τα πράγματα για λίγο καιρό, και η φασαρία ξαναγύρναγε σταδιακά όποοτε καθάρισα ανεμιστηράκια.

Δημοσ.

εριξαμ μία ματιά και βρήκα αυτήν την ψύκτρα : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650541

Να συμειωθεί ότι έχω midi tower οποτε με περιορίζει λίγο και ο χώρος και απο την 8800GTS που έχω πάνω! Αλλά μέχρι τα 30 ευρο max θέλω να διαθέσω. Οχι παραπάνω!

Δημοσ.

Με περίπου 5000rpm και μία μέση θερμοκρασία του επεξεργαστή στους 47-50oC τα επίπεδα του θορύβου είναι μια χαρά!Απο εκέι και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα! :P

Δημοσ.

Τα stock cooler, ανεβαζουν υπερβολικα στροφες και θορυβο, ενω σπανιως χρειαζεται,

πραγμα που φαινεται και απο τις μικρες διαφορες (περιπου 2-5C) στη θερμοκρασια :eek:

Δηλαδη γινονται...ελικοπτερα θορυβου, περισσοτερο προληπτικα παρα ουσιαστικα :cry:

Γι' αυτο, και αν οι θερμοκρασιες ειναι o.k., με τη βοηθεια controller. το βουλωνουν ;)

Δημοσ.
Με περίπου 5000rpm και μία μέση θερμοκρασία του επεξεργαστή στους 47-50oC τα επίπεδα του θορύβου είναι μια χαρά!Απο εκέι και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα! :P

5000 στροφες παει ο ανεμιστηρας?το ειδες απο το μπιος?πολυ μου φαινεται φιλε.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...