million_voices Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστηχως εχω ενα Sagem usb adsl modem και ψαχνω καποιο vista gadget η εστω προγραμμα οπως πχ το DUmeter που να μου δειχνει συνεχως την ταχυτητα τοσο σε download οσο και σε upload δοκιμασα καποια gadgets τα οποια ομως δουλευουν μονο για συνδεσεις μεσω ethernet μπορειτε να μου συστησετε κατι?
ekkli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 το netmeter νομιζω οτι καλυπτει ολες τις συνδεσεις. φυσικα προκειται για προγραμμα εκτος πλευρικης μπαρας. κ γω που ξεκινησα με ενθουσιασμο τη sidebar τελικα κατεληξα να μη τη χρησιμοποιω γιατι δε μου προσφερει τπτ κ μαλλον με βαραινει.
parsifal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Το NetMeter νομίζω δεν κάνει intercept USB interfaces...
ekkli Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 απο μια μικρη ερευνα στο σαπορτ φορουμ k ερωτηματα που εχουνε τεθει εκει υποθετω οτι δουλευει μια χαρα. το ιδιο βλεπω να λενε κ σε φορουμ (ακλιτο ως ξενικη λεξη) του εξωτερικου. γω θυμαμαι οτι το εβαλα σε ενα φιλο πριν τον πεισω να αλλαξει συνδεση με το ρουτερ του κ δουλευε. βεβαια μπορει κ να σφαλλω (που αποκλειεται αλλά λεμε κ καμια μλκια να περναει η ωρα) αυτα τα σαπορτ φορουμ που μου βγαινουν κ γραφω χυμα δεν ειναι γκρηκλις, ειναι ? πιο πολυ για αγγλινικα τα βλεπω
melenegiorgo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 απο μια μικρη ερευνα στο σαπορτ φορουμ k ερωτηματα που εχουνε τεθει εκει υποθετω οτι δουλευει μια χαρα.το ιδιο βλεπω να λενε κ σε φορουμ (ακλιτο ως ξενικη λεξη) του εξωτερικου. Νομιζω μπορεις να χρησιμοποιησεις το fora ως πληθυντικο....:p:p
ekkli Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Νομιζω μπορεις να χρησιμοποιησεις το fora ως πληθυντικο....:p:p τον ηξερα τον λατινικο πλυθηντικο, αλλά δε ταιριαζε στο υφος της απαντησης. άλλωστε ο κανονας λεει οτι ειναι άκλιτο όπως ολες οι ξενικες λεξεις θα επρεπε να ειναι το ασανσερ - τα ασανσερ ο μπικ - οι μπικ το αιρκοντισιον - τα αιρκοντισια (ουψ λάθος)
accipio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Το φόρουμ κλίνεται γιατί είναι λατινική λέξη - αλλά ας μην το σπαμάρουμε άλλο το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.