TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Θα μπορούσε και ο δέκτης αλλά και ο ενισχυτής να είχε downmixing να μετατρέπει το dts σε stereo δηλαδή.
nickts1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δε ξέρω, έχω μπερδευτεί λιγάκι με το θέμα του DTS...Το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσω φαντάζομαι...
madtaz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή τώρα το δα, ο ενισχυτής σου έχει ψηφιακή είσοδο ήχου αλλά και ο αποκωδικοποιητής σου έχει ψηφιακή έξοδο ήχου, οπότε με ένα καλώδιο coaxial θα έχεις τον τέλειο ήχο από τον αποκωδικοποιητή σου στο ηχοσυστημά σου, την προηγούμενη σύνδεση με τα RCA απο TV προς ενισχυτή άστην όπως σου είχα προαναφέρει! Επισης απορώ γιατι χρησιμοποιείς SCART εφόσον και στον αποκωδικοποιητή και στην TV υπάρχει θύρα HDMI.....με ένα καλώδιο HDMI θα έχεις και την τέλεια ψηφιακή εικόνα!!!!!!! Αυτήν τη στιγμή έχεις ΨΗΦΙΑΚΟ αποκωδικοποιητή, ΨΗΦΙΑΚΗ TV και το σήμα που στέλνεις μεταξύ τους είναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ. Κάνε τις αλλαγές στα καλώδια που σου πα και θα δεις τρελλές διαφορές με πριν!!!! Οπότε συνοψίζουμε στο τι πρέπει να αγοράσεις (εκτός αν έχεις κάτι από αυτά) Α) Καλώδιο RCA με ζεύγος ακροδεκτών αρσενικών ασπρο-κόκκινο Β) Καλώδιο HDMI male to male Γ) Καλώδιο Coaxial από καρφί σε καρφί. Οσον αφορά τα μέτρα για τα παραπάνω καλώδια κανόνισέ τα εσύ, στο εμπόριο υπάρχουν 1,5 μετρο, 3 μέτρα, 5 μέτρα διαλέγεις και παίρνεις!!!
nickts1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τον αποκωδικοποιητή συνδεδεμένο με hdmi τον έχω, απλώς στη φωτογραφία δεν ήταν επάνω στην tv. Η σύνδεση scart είναι για το video-dvd. Eπομένως αγοράζω rca και coaxial. Το κακό είναι ότι έχω 2 καλώδια από rca σε mini jack κ δε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. To coaxial καλώδιο και το καλώδιο κεραίας είναι το ίδιο πράγμα;; Είδα την περιγραφή στο λινκ κ μπερδευτηκα http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/aksesoyar-av/kalodia/belkin-kalodio-keraias-coaxial-1-m/prod2240714pp/
madtaz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 To coaxial καλώδιο και το καλώδιο κεραίας είναι το ίδιο πράγμα;; Οχι δεν είναι το ίδιο, θα το ζητήσεις στο κατάστημα coaxial για ψηφιακό ήχο. Αυτό είναι: http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/aksesoyar-av/kalodia/hama-42721/prod40704pp/
GLAC21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Παιδιά θέλω και εγώ βοήθεια σε αυτό το θέμα έχω έναν ενισχυτή yamaha και θέλω να το συνδέσω με την τηλεόραση πως μπορώ,μπορεί να με βοηθήσει κάποιος!
heavyrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Παιδιά θέλω και εγώ βοήθεια σε αυτό το θέμα έχω έναν ενισχυτή yamaha και θέλω να το συνδέσω με την τηλεόραση πως μπορώ,μπορεί να με βοηθήσει κάποιος! Με hdmi η οπτικη ινα.
tmaestros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια!θελω να συνδεσω τον ενισχυτη denon 2600 h με την τηλεοραση !Τι καλωδιο hdmi να βαλω?Εχω ενα hdmi της samsung 1.4 hight speed with ethernet.κανει δουλεια η να παρω άλλο...?
mitspetr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, tmaestros είπε Καλησπερα παιδια!θελω να συνδεσω τον ενισχυτη denon 2600 h με την τηλεοραση !Τι καλωδιο hdmi να βαλω?Εχω ενα hdmi της samsung 1.4 hight speed with ethernet.κανει δουλεια η να παρω άλλο...? Μια χαρά κάνει. 1
Ntinaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Στις 12/12/2019 στις 5:49 ΜΜ, tmaestros είπε Καλησπερα παιδια!θελω να συνδεσω τον ενισχυτη denon 2600 h με την τηλεοραση !Τι καλωδιο hdmi να βαλω?Εχω ενα hdmi της samsung 1.4 hight speed with ethernet.κανει δουλεια η να παρω άλλο...? Στις 12/12/2019 στις 9:00 ΜΜ, mitspetr είπε Μια χαρά κάνει. φυσικα και ΔΕΝ κανει μια χαρα γιατι το 4k hdr απαιτει τουλαχιστον hdmi 2.0 καλωδιο οποτε ριξε μια ματια εδω https://www.skroutz.gr/c/1946/kalwdia_HDMI/f/856303/HDMI-2-1.html?o=hdmi
mitspetr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε φυσικα και ΔΕΝ κανει μια χαρα γιατι το 4k hdr απαιτει τουλαχιστον hdmi 2.0 καλωδιο οποτε ριξε μια ματια εδω https://www.skroutz.gr/c/1946/kalwdia_HDMI/f/856303/HDMI-2-1.html?o=hdmi Δεν υπάρχουν καλώδια hdmi 2.0. Αυτά τα λένε όσοι μπερδεύουν τις θύρες HDMI με τα καλώδια. Κοινώς τα λένε όσοι δεν γνωρίζουν. Ρίξε μια ματιά εδώ για να μάθεις ποιες είναι οι κατηγορίες καλωδίων HDMI. https://www.hdmi.org/resource/cables Αυτές είναι οι επίσημες κατηγορίες καλωδίων HDMI. Οτιδήποτε άλλο απλά δείχνει άγνοια. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από mitspetr
Ntinaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mitspetr είπε Δεν υπάρχουν καλώδια hdmi 2.0. Αυτά τα λένε όσοι μπερδεύουν τις θύρες HDMI με τα καλώδια. Κοινώς τα λένε όσοι δεν γνωρίζουν. Ρίξε μια ματιά εδώ για να μάθεις ποιες είναι οι κατηγορίες καλωδίων HDMI. https://www.hdmi.org/resource/cables Αυτές είναι οι επίσημες κατηγορίες καλωδίων HDMI. Οτιδήποτε άλλο απλά δείχνει άγνοια. Και θα παει ο ανθρωπος να ψαξει στο skroutz για καλωδιο, και τι θα βαλει στα φιλτρα?
kanesaxo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Στις 12/12/2019 στις 5:49 ΜΜ, tmaestros είπε Καλησπερα παιδια!θελω να συνδεσω τον ενισχυτη denon 2600 h με την τηλεοραση !Τι καλωδιο hdmi να βαλω?Εχω ενα hdmi της samsung 1.4 hight speed with ethernet.κανει δουλεια η να παρω άλλο...? φιλε μου μολις, τα συνδέσεις μου κάνεις μια χάρη γιατι κοντεύω να σκασω; Συνέδεσε οποιαδήποτε πηγή πανω στον Denon , πχ PS4, PC κτλ και πες μου αν κάνει flickering η ΤV. Για να ξέρω τι να πετάξω...τον πεντακάναλο ή την τηλεόραση. 1
mitspetr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Και θα παει ο ανθρωπος να ψαξει στο skroutz για καλωδιο, και τι θα βαλει στα φιλτρα? Πριν πάει να ψάξει θα δοκιμάσει αυτό που έχει ήδη. Ένα απλό high speed αρκεί για 4Κ μέχρι 30Hz και στην πραγματικότητα αρκεί και για παραπάνω. Αλλιώς κοιτάζει για Premium High Speed Οι προδιαγραφές και η ονοματοδοσία των καλωδίων δεν γίνονται από το skroutz. Ποιος το γαμεί το skroutz? Είναι σαν να ρωτάς πως παραγγέλνει κάποιος γαρδούμπα σε εξοχική ταβέρνα.
kanesaxo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Πριν πάει να ψάξει θα δοκιμάσει αυτό που έχει ήδη. Ένα απλό high speed αρκεί για 4Κ μέχρι 30Hz και στην πραγματικότητα αρκεί και για παραπάνω. Αλλιώς κοιτάζει για Premium High Speed Οι προδιαγραφές και η ονοματοδοσία των καλωδίων δεν γίνονται από το skroutz. Ποιος το γαμεί το skroutz? Είναι σαν να ρωτάς πως παραγγέλνει κάποιος γαρδούμπα σε εξοχική ταβέρνα. εγώ επειδή ειχα πήξει και επέμεναν κάποιοι οτι για το προβλημα μου φταινε τα καλώδια, αγόρασα HDMI, "2.1" ας πούμε, των 50ε. Αλλά τζίφος. Καμμία διαφορά απ'τα απλά που είχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα