patrinos89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια θα ηθελα τη πολυτιμη βοηθεια σας! θελω να συδεσω μια τηλεοραση με ενισχυτη ωστε να ακουγεται πολυ δυνατα απο τα ηχεια του!αν δεν κανω λαθος χρειαζεται ενα καλωδιο rca to rca,αλλα δεν δουλευει....εκανα πολλες δοκιμες αλλα τπτ! θα ηθελα να ρωτησω μηπως σας φαινεται κατι λαθος μεχρι τωρα?αν χρειαζεται καποια επιπλεον ρυθμιση και μπορω να τη συνδεσω σε καποια αλλη εισοδο του εισχυτη περα απο αυτη του cd(οπως του phono,του aux κτλ)....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 To καλύτερο θα ήταν να μας έδειχνες μια φωτό από τα βύσματα της τηλεόρασης. Πάντως στον ενισχυτή μπορείς να συνδέσεις όπου θες το ζευγάρι rca της tv(Audio Out)εκτός από το phono που προορίζεται για πικ απ μόνο. Επίσης αν έχει έξοδο "Optical audio out" και την αντίστοιχη "in" ο ενισχυτής...
farfalinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 για να ακούς τον ήχο μιας ταινίας από ένα dvd που βλέπεις θα "χρισιμοποησεις" αυτό που έκανες...αλλα αν θες να βλέπεις "τιλεοοπτικα" κανάλια,τότε θα πρέπει να κόψεις ένα ζευγάρι ακουστικά που έχεις,να διαχωρίσεις τα καλώδια ούτος ένα ένα...ούτος ώστε να έχεις συνολικά 4 καλώδια μικρά,μετά απλά σύνδεσε τα με ένα ζευγάρι rca που επίσης πρέπει να κόψεις και ένωσε τα απλά όπως τα έκοψες ανά δυάδες δηλαδή,είναι πανεύκολο αν δεν κατάλαβες μπορώ αύριο να s κάνω ένα εικονογραφημένο οδηγό για να το καταλάβεις..50 δευτερα δουλειά είναι αν δεν μπορείς να κατασκευάσεις εσύ ένα..πάνε και ψάξε στο εμπόριο...αυτό είναι που ψάχνεις
patrinos89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 δηλαδη πρεπει να εχω ενα καλωδιο minijack to rca και να βαλω το βυσμα minijack στην τηλεοραση στη θεση για ακουστικα και το βυσμα rca στον ενσχυτη...ουσιστικα υποτιθεται στελνω τον ηχο απο την τηλεοραση σε ακουστικα ενω στην ουσια τον στελνω στον ενισχυτη και μετα στα ηχεισ.σωστα????αν ναι τρεχω να το φτιαξω!απαντηστε plzzz
patrinos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 εχουμε προβλημα....επειδη η τηλεοραση ειναι καινουρια(ψηφιακες κτλ) δεν εχει υποδοχη για ακουστικα....εχει τα 2 βυσματα τυπου rca για audio που λεει για δεξι και αριστερο!συνδεω καλωδιο rca to rca σε αυτες τις υποδοχες και απο την αλλη στις 2 αντιστoιχες υποδοχες aux του ενισχυτη αλλα τιποτα!! τι να κανω???? heeeeeeeeeeeelp me...
xsterg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε συντοπιτη σε χαιρετω. μημπως εχει προβλημα η εισοδος του ενισχυτη? την επιλέγεις με τον αντίστοιχο διακόπτη (aux)? συνδέοντας σε αυτήν την θύρα κάτι άλλο πχ cd, δέκτη, κασσετόφωνο υπάρχει σήμα? το επόμενο βήμα ειναι να τσεκάρεις αν η έξοδος της τηλεόρασης έχει σήμα στην έξοδο της. κάποιες τηλεοράσεις επιπρόσθετα στην έξοδο του ηχου που έχουν για να ενεργοποιηθεί πρέπει να μπείς σε κάποιο μενού και να δηλώσεις ότι πρέπει η έξοδος να έχει σήμα. μετά από αυτά τσέκαρε και τα καλώδια σου. αν όλα αυτά δουλεύουν χωριστά τοτε λογικά θα δουλέψουν και μαζί. αν εξακολουθήσεις και έχεις πρόβλημα τοτε παλι εδω είμαστε....
christaras13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα ...σορυ για το ξεθαμα αλλα ειπα να μην ανοιξω νεο τοπικ....η δικια μου η τηλεοραση ( http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=32PFL7772D/12&scy=gb&slg=en ) δεν εχει audio out.υπαρχει κανενας τροπος να τη συνδεσω με τον ενισχυτη?
chios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα ...σορυ για το ξεθαμα αλλα ειπα να μην ανοιξω νεο τοπικ....η δικια μου η τηλεοραση ( http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=32PFL7772D/12&scy=gb&slg=en ) δεν εχει audio out.υπαρχει κανενας τροπος να τη συνδεσω με τον ενισχυτη? ένας τρόπος είναι να την συνδέσεις στα ακουστικά. επίσης μπορεί και από το σκαρτ να έχει audio out ρώτα κανέναν ηλεκτρονικό για σίγουρα
dimitrakis{} Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 εμένα η τηλεόραση μου είναι η Philips 40PFL5605H/12 LED TV 40'' την έχω συνδέσει με βύσμα για ακούστηκα στον ενισχυτή μου αλλά δεν μου φτάνει αυτό θέλω να συνδέσω το DVD player με τον ενισχυτή και μετά τον ενισχυτή στην τηλεόραση μπορείτε να με βοηθήσετε ???????
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 τι ενισχυτη εχεις? τι ακριβως θες να κανεις? να ακους τον ηχο απο το τηλεοπτικο προγραμμα στον ενισχυτη η μονο τα dvd που παιζεις?
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 θα συνδεσεις το dvd στην εισοδο που λεει dvd/ld optical in με ενα οπτικο καλωδιο η τηλεοραση εχει οπτικη εξοδο? 1
dimitrakis{} Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ;exei digital audio out , scart αλλά από ότι καταλαβαίνω το digital audio out den mas kanei λυπών το σύνδεσα δουλεύει αλλά δεν παίζει 5.1 που πάτησα αυτό το καταλαβαίνω επιδει στον ενισχυτή μου ανάβει ένα μπλε φως μήπως έχει καεί η δεν έκανα σωστή συνδέσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα