Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τι γινεται με τους σερβερες Karak Azgal και Karak Norn .Εχω Destro τον Azgal και Order στον Norn.Μπορειτε να μου πειτε τις ισορροπιες σε αυτους τους σερβερ?Δεν θα ηθελα να καθομαι και να χανω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδια τι γινεται με τους σερβερες Karak Azgal και Karak Norn .Εχω Destro τον Azgal και Order στον Norn.Μπορειτε να μου πειτε τις ισορροπιες σε αυτους τους σερβερ?Δεν θα ηθελα να καθομαι και να χανω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Ο karak azgal ειναι αρκετα ισοροπιμενος server,αν παιζεις σολο ομως δε 8α δεις ασπρη μερα.Βρες ενα καλο guild παιξε μαζι τους.

Δημοσ.

Το e-shop πρεπει να εχει σταματησει να προμηθευει πια καρτες ανανεωσης.Ουτε καν το game δεν εχουν στην ιστοσελιδα.

Μαλλον θα παο πλαισιο

Δημοσ.

Για μένα πάντως το zerg vs zerg που γινόταν στα city siege ήταν απολαυστικό. Ιδίως αν υπάρχει μια ισοροπία και οι healer και τα tank κάνουν καλά την δουλειά τους μπορούσες να ζήσεις εντυπωσιακές μάχες μέσα στις πόλης. Τώρα με το 24v24 θα γίνει σαν αρένες αν και πλέον θα είναι πιο ισοροπημένα τα πράγματα.

Προσωπικά από την mythic και από το game θα ήθελα να δω νέο περιεχόμενο. Νέες περιοχές καμιά καινούργια πόλη και γενικά κάτι για να ανανεώσει το ενδιαφέρων του παιχνιδιού.

Δεν βλέπω όμως κάτι τέτοιο να γινετε.

---------- Προσθήκη στις 15:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:02 ----------

Το e-shop πρεπει να εχει σταματησει να προμηθευει πια καρτες ανανεωσης.Ουτε καν το game δεν εχουν στην ιστοσελιδα.

Μαλλον θα παο πλαισιο

Γενικά δεν υπάρχουν στην αγορά game card για το παιχνίδι. Ακόμα και σε ευρωπαικά site να ψάξεις δεν θα βρείς. Μόνο μέσω internet γίνετε.

Δημοσ.

Στο plaisio εχει καρτες ανανεωσης απο εκει παιρνω.

Τα 24 vs 24 8α εχουν ενδιαφερων και ιδιως τα premade γιατι 8α ειναι guild vs guild συνη8ως.

8α ειναι κατι σαν το gvg του guildwars αλλα στην πιο large εκδοση.

8α η8ελα να πετυχουμε τους necrosis σε ενα τετοιο instance,χωρις το zerg των war inc απο πισω :-)

Δημοσ.

Sure :D ...

Αν και από ότι άκουσα δεν θα σα αφήνει να μπεις σαν wb αλλά σαν πάρτυ και θα φτιάχνεται το wb μέσα με randoms αυτόματα.

Δημοσ.

παντως 8ανο αν ειναι ετσι οπως τα λες δεν υπαρχει λογος για καποιον που ειναι full sovereign να παει να παιξει siege,γιατι σε random wbs ακομα και premade party να εχεις δε μπορεις να συνενοει8εις με τους υπολειπους.Και στο κατω κατω πιος ο λογος να υπαρχουν τα guild σε αυτο το game?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω και εγω να του δώσω μια ευκαιρία μιας και έχω διαβάσει για τις αλλαγές του! Πριν 1,5 χρόνο το είχα παρατήσει τότε είχα έναν 25 level μάγο Chaos και έπαιζα στον Eltharion με τους Necrosis. Τώρα τα παιδιά έχουν ανέβει αρκετά έχουν γεμίσει από μάγους και εγώ δεν θέλω να φτιάξω άλλον! Μπορεί να τον άφησα 25 level αλλά είχα ξεκλειδώσει πολλά πραγματάκια απο το Tome και δεν θέλω να περάσω πάλι τα ίδια! Η μόνη πιθανότητα για να εφτιαχνα καινούργιο παίχτη θα ήταν να πήγαινα με τους Order! Οι οποίοι μου αρέσουν πιο πολύ και έχουν και ανάγκη από κόσμο γιατί θερίζουν οι Chaos παντού και πρέπει να κρατάμε και μια ισορροπία έτσι?

Το ερώτημα λοιπόν είναι υπάρχει καμιά Ελληνική ομάδα αξιόλογη που να θέλει μάγο chaos 25? Και μήπως υπάρχει και καμιά για τους Order?

Δημοσ.

Αναγκη απο κοσμο δεν εχουμε αναγκη απο καλους παικτες παντα εχουμε.Θα ελεγα οτι ο karak azgal ειναι ισοροπημενος server,αν 8ες καποιο ελληνικο guild κοιταξε για τους sons of zeus.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παιδιά αυτά είναι με τους Order?

Edit: οκ βρήκα το site τους! Σε ευχαριστω!

edit 2: Δεν τα βρήκα τα παιδιά χτες που ξεκίνησα στον karak azgal και μπήκα στους "Dogma" καλά παιδιά φαίνονται και έχει και Έλληνες αρκετούς

edit 3:τελικά τον ξέγραψα και εφτιαξα καινουργιο παικτη BWizard με την μερια των orders! Tα σπαει!!!!

Επεξ/σία από aposperittis
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παιχνίδι δυστυχώς έχει πάρει την κάτω βόλτα και οι developers από ότι φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει και ιδιαίτερα.

Δυστυχώς σε αυτή του την φάση το παιχνίδι είναι εχθρικό (ναι εχθρικό) σε κάθε νέο παίχτη και ειλικρινά είναι θλιβερό το φαινόμενο αυτό.

Δεν το συστήνω σε κανένα άτομο που θέλει να ξεκινήσει τώρα.

Δημοσ.

Μπορείς να αιτιολογήσεις την άποψή σου για να σου απαντήσω?Δλδ το στηρίζεις κάπου, έχεις παίξει endgame, ενημερώνεσαι κτλ?Γιατί μόνο αυτό δεν ισχύει.

Δημοσ.

ναι 8α η8ελα να ακουσω και εγω που τα στηριζεις ολα αυτα που λες.

btw zoocra οι pax mortis εκαναν reroll destro στον azgal 8α ειστε συμπαικτες πλεον lol.

Λεω 8α ειστε γτ εγω 8α το σταματησω οχι γιατι το game ειναι εχ8ρικο οπως λεει ο atreas κα8ε αλλο το game ειναι παρα πολυ καλο αν οντως ψαχνει καποιος ενα pvp game και οχι μια απομιμηση του wow,αλλα 8α το σταματησω για προσωπικους λογους.

Δημοσ.

Πως και έτσι?

Πάντως Καλοκαίρι και MMO δεν πολυλέει να σου πω την αλήθεια.Το καλό με αυτό το game πάντως ότι μπορείς εύκολα να παίξεις casual λίγες ώρες την βδομάδα και να ευχαριστιέσαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...