chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Σήμερα διάβαζα στο mmorpg.com ότι ο client έγινε free στην Αμερική. Υπάρχει πάντως ενθουσιασμός για το game σε όσους άρχισαν σχετικά πρόσφατα το παιχνίδι. Το βλέπεις με τις μαζικές μάχες που γίνονται καθημερινά Το θέμα είναι ότι οι βετεράνοι του παιχνιδιού έχουν κουραστεί πια και πρέπει να βγει κάποιο expansion που θα ανανεώσει το ενδιαφέρων. Το κακό είναι ότι δεν έχει ανακοινωθεί τπτ και ως συνήθως από την επίσημη ανακοίνωση μέχρι την κυκλοφορία μεσολαβούν αρκετοί μήνες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Free Warhammer; Μπορεί να το ξαναρχίσω τότε.
Spiros83 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μάγκες, να κάνω μια ερώτηση... Το είχα πάρει το game όταν πρωτοκυκλοφόρησε, αλλά το σταμάτησα πολύ γρήγορα, όπως τότε σταμάτησα και το WoW, κυρίως λόγω του ότι δεν είχα πλεον καθόλου χρόνο να ασχοληθώ (από τότε δεν ασχολήθηκα ξανά με ΜΜΟ πλην λίγο eve). Χθες, μιας και τώρα υπάρχει αρκετός χρόνος , είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία (ήμουν μεταξύ αυτού και wow, αλλά το δεύτερο πλέον μου κάθεται στο λαιμό). Δε μπορώ να πω ότι αν έχουν αλλάξει τα πράγματα ή όχι, γιατί δεν είχα ασχοληθεί πολύ. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχα ξενερώσει γρήγορα τότε, τώρα όμως το βρίσκω ενδιαφέρον... Για να μην πολυλογώ (too late ), έχω μερικές ερωτήσεις, αν έχει κάποιος χρόνο... 1. Servers με Έλληνες, Order - Destro? 2. Οι classes είναι περιορισμένες να κάνουν αυτά που λέει η περιγραφή τους στο character creation ή υπάρχει δυνατότητα να καλύψουν και άλλους ρόλους? (π.χ. Black Orc ή Swordmaster να κάνει DPS) 3. Ότι αφορά το leveling, απλά πάω από τη μία περιοχή στην άλλη για questing, ασχολούμε με pvp ή όχι? 4. Πρόταση για melee dps? Σόρρυ που σας γυρνάω πίσω στα "βασικά", απλά αυτή τη στιγμή έχω μείνει έτη φωτός πίσω!! Ευχαριστώ...! Υ.Γ.: Όταν το είχα πρωτοπάρει, είχα παίξει έναν Swordmaster μέχρι lvl 15 και έναν Bright Wizard μέχρι lvl 11, κάτι λίγα θυμάμαι δηλαδή
Atreas21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 1. Servers με Έλληνες, Order - Destro? 2. Οι classes είναι περιορισμένες να κάνουν αυτά που λέει η περιγραφή τους στο character creation ή υπάρχει δυνατότητα να καλύψουν και άλλους ρόλους? (π.χ. Black Orc ή Swordmaster να κάνει DPS) 3. Ότι αφορά το leveling, απλά πάω από τη μία περιοχή στην άλλη για questing, ασχολούμε με pvp ή όχι? 4. Πρόταση για melee dps? 1. O Karak Azgal έχει αρκετούς Έλλημες αλλά όχι αμιγώς Ελληνικά guilds 2. Ο Βασικός τους ρόλος είναι αυτός που λέει στην περιγραφή τους. Για παράδειγμα ο swordmaster είναι τανκ αλλά με το κατάλληλο spec μπορεί να αυξήσει το damage του σε πολύ καλό βαθμό. 3. υπάρχουν τα γνωστά PQ. 4. Και οι 3 τύποι melee dps είναι γαμάτοι, αν θέσ πάντως την άποψή μου μείνε μακριά απο το white lion γιατι προς το παρόν είναι ο λιγότερο προσεγμένος...
Vagolas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Οταν λες οτι εγινε free το client τι εννοεις δεν θα χριεαζεται να πληρωνουμαι μηνιαια συνδρομη??
zoocra77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 1. O Karak Azgal έχει αρκετούς Έλλημες αλλά όχι αμιγώς Ελληνικά guilds ΓκουχουΓκουχου.... Check my signature. Από εκεί και πέρα: 2. Οι classes είναι περιορισμένες να κάνουν αυτά που λέει η περιγραφή τους στο character creation ή υπάρχει δυνατότητα να καλύψουν και άλλους ρόλους? (π.χ. Black Orc ή Swordmaster να κάνει DPS) Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα.Απλά στο rvr βοηθάς ποιο πολύ με συγκεκριμένα specs.Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι και ο healer μπορεί να παίξει αξιοπρεπές dps spec.Και να κόβει αβέρτα. 3. Ότι αφορά το leveling, απλά πάω από τη μία περιοχή στην άλλη για questing, ασχολούμε με pvp ή όχι? Όσον αφορά το lvling.έχει τρελο pvp στα μικρά rank και πολύ οργανωμένο πολλές φορές.Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κάνεις lvling με΄σω scenario,rvr αλλά και quests.Εγώ προσωπικά τα περισσότερα alt μου τα κάνω μέσω rvr και sce.Υπάρχει και το lotd όπου όταν γίνεις 25 lvl μπορείς να φαρμάρεις τα rank πολύ γρήγορα αλλά δεν αξίζει imo γιατί θα χάσεις μεγάλο fun του game ειδικά αν είναι πρώτος σου char. 4. Πρόταση για melee dps? Destruction ή Order πλευρά?Εμένα προσωπικά σαν στυλ μου αρέσει ο Wich hunter από order και ο Choppa από destro..Άλλο το ότι ο Dok μου ίσως είναι το καλύτερο dps class από πλευράς survability.Αλλά άντε να παίξεις στο rvr dok melee και να μην ακούσεις καντήλια(thank god που γεμίσαμε με healers τελευταία)
Spiros83 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες... 1. Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα [...] 2. Όσον αφορά το lvling [...] rvr [...]Υπάρχει και το lotd [...] ειδικά αν είναι πρώτος σου char. 3. Destruction ή Order πλευρά? Κατάλαβα ότι αφορά τα classes, ειδικά το παράδειγμα με τον DoK είναι διαφωτιστικό Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τί ακριβώς να παίξω, απλά σκέφτηκα melee dps και γι'αυτό ρώτησα γενικά... Επειδή δεν έχω συγκεκριμένη παρέα να παίζω, απλά θέλω να υπάρχει κόσμος και να γίνεται χαβαλές, ούτε server έχω επιλέξει... Αν υπάρχουν τακτικοί παίκτες από δω σε κάποιον server, ακόμα καλύτερα (είδα και τη guild page σας zoocra)
a40ntistos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Είπα και εγω μετά απο τόσους μήνες...χρόνια.. να του δώσω μια ευκαιρία γιατί τώρα τελευταία άκουσα κάτι καλά σχόλια.. Το έχω βάλει απο το πρωί στο mac να κατεβαίνει και είναι ακόμα στο 35%... έψαξα και στο net μήπως είχε κανείς ανεβάσει τον client για mac σε κανά rapidshare αλλά τίποτα.. Σαν να μην θέλουνε να ξαναπαίξουμε νιώθω :-p
lefteris210 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Είπα και εγω μετά απο τόσους μήνες...χρόνια.. να του δώσω μια ευκαιρία γιατί τώρα τελευταία άκουσα κάτι καλά σχόλια.. Το έχω βάλει απο το πρωί στο mac να κατεβαίνει και είναι ακόμα στο 35%... έψαξα και στο net μήπως είχε κανείς ανεβάσει τον client για mac σε κανά rapidshare αλλά τίποτα.. Σαν να μην θέλουνε να ξαναπαίξουμε νιώθω :-p έτσι ακριβώς και εγώ φιλε μου ανανέωσα ένα μηνα έπαιξα 2 μέρες και τέλος.... πάει αυτό το παιχνίδι χαμένο και κρίμα, σκέψου ότι μείνανε 2 αγγλική servers...
koyiote Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 έτσι ακριβώς και εγώ φιλε μου ανανέωσα ένα μηνα έπαιξα 2 μέρες και τέλος....πάει αυτό το παιχνίδι χαμένο και κρίμα, σκέψου ότι μείνανε 2 αγγλική servers... η γνωμη μου γιαυτο το game ειναι η εξης.Στην αρχη ηρ8ε πολυς κοσμος απο wow κυριως για να βρει ενα wow 2 να παιξει.Το warhammer ειναι κα8αρα pvp game με μικρες πινελιες απο pve.Δεν εχει τα dungeons που εχουν αλλα παιχνδια ουτε και το crafting.Δεν ειναι αυτος ο σκοπος του.Ακομα και η οικονομια δε παιζει κανενα ρολο σε αυτο το game.BTW oi Gold sellers ακομα δε το εχουν καταλαβει? η8ελα να ηξερα πιος αγοραζει gold για το warhammer lol. Με το που αρχιζεις να παιζεις ακομα οταν εισαι lvl 1 μπορεις να παιξεις pvp και να ανεβεις lvl παιζοντας μονο pvp αν 8ελεις.Ειναι το μοναδικο mmo που σκοτονωντας enemy παικτες παιρνεις xp εκτος απο το renown.Δε σε αναγαζει να καεις στο pve και στο grind να πας cap lvl για να μπορεις υστερα να παιξεις pvp οπως σε αλλα games. Ο κοσμος που εχει μινει στο warhammer ειναι ο κοσμος που του αρεσει το pvp. Τι και αν εχουν μινει 2 αγγλικοι servers?Ka8e μερα σε αυτους τους servers πεφτει ανελεητο ξυλο και απο τις 2 πλευρες σε οποιο tier και να εισαι.
koyiote Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Σπυρο λα8ος στιγμη βρηκες να πας στο darkfall.Ελα στο war εχει απιστευτο rvr κα8ε μερα απο το απογευμα ως αργα τη νυχτα σε ολο το t4.Το μονο διαστημα που δεν εχει rvr ειναι οταν γινονται τα capital siege αλλα με το 1.3.5 patch 8α αλαξει κ αυτο. Εδω οι λεπτομεριες απο το επομενο patch http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&thread.id=8243. Eδω καποιες pics απο το rvr τις τελευτεες μερες. http://img638.imageshack.us/img638/8059/orizon053.jpg http://img717.imageshack.us/img717/5408/orizon054.jpg
chek2fire Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Να πω την αλήθεια αυτή την στιγμή δεν παίζω κανένα mmorpg εκτός από το guild wars που όπως πάντα απλά μπαίνω να δω αν όλα είναι στην θέση της Θα κάνω ένα off λίγο καιρό. Οσό για το rvr στο t4 μάλλον είναι λόγο ότι οι μάχες πλέον μεταφέρθηκαν από τα χαμηλά tier στα πιο μεγάλα. Πολή καλή κίνηση της mythic που άφησε free τα χαμηλά tier και αναζωογόνησε το game με νέους πάιχτες που έχουν όρεξη για rvr.
koyiote Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ναι ισως εχεις δικιο.Αλλα μαζι με αυτους βλεπεις και παλιοτερα guild οπως οι enklava ,necrosis,war inc,inglorius basterds ktl και αν εισαι τυχερος μπορεις να δεις και τους carebears xragex μαζι με τον Redfurry hahaha. Χ8ες στην praag σε κα8ε στενακι πετυχενες καποιο group ειτε order ειτε destro. BTW κριμα που οι libertalia εκανα disband το guild τους.Ελπιζω να ξαναγυρισουν καποια στιγμη.
zoocra77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μόλις είδα τις αλλαγές για τα city siege.Πρέπει να ναι αρκετά καλές μπορώ να πω.Θέλω feedback απο τον test server και screenshots Koyiote!!!! Αν είναι έτσι όπως κατάλαβα ότι θα ναι θα ναι ΤΈΛΕΙΑ και θα έχει νόημα επιτέλους να πας σε city siege.Οι Libertalia κάνανε disband?Πότε?Θα μάθω λεπτομέρειες και κουτσομπολιά. Να περιμένετε Warband necrosis,warinc,vandysagina στα city sieges 24vs 24...ΚΟΛΑΣΗ(κρίμα που έλειπα καιρό και δεν πρόλαβα να μας δηλώσω για τα city sieges, αν και δεν ξέρω αν θα πολυψινόντουσαν τα άλλα guild του ally.) Όσον αφορά τους καινούριους παίκτες πραγματικά θα σας αρέσει το game.Πολύ ξύλο.Εδώ εμείς παίζουμε 1,5 χρόνο και δεν έχουμε βαρεθεί για αυτό τον λόγο(αν και γκρινιάζουμε για νέο content)
koyiote Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δυστιχως αν και διαλεξαν το guild για να παιξει στον test server δε 8α παω.Εχουν προταιρεοτητα αλλοι wp που ειναι 80rr πιο πολυ καιρο απο μενα,αλλα αμα μα8ω τιποτα 8α σας πω. Για τους libertlalia ετσι ειπε o galliano σε εναν απο μας που κραταει ακομα φιλιες.Καπιοι σταματισαν και καποιοι αλαξαν guild.Νομιζω theodonne kai nazneen πηγαν πισω στους nagarythe η κατι τετοιο.Δε ξερουμε σιγουρα αλλα εχουμαι καιρο να τους δουμε ενω βρισκουμε καποιους randoms απο libertalia εδω και κει. Παντος ετσι ειναι αν σας αρεσει το rvr εχει παρα πολυ τα απογευματα εως αργα το βραδυ ιδιως στο τ4 στον Karag Azgal παντα. Μη κοιτατε που φωναζουμε καμια φορα πιστευω οτι σε ολα τα mmo παντα καποιοι φωναζουν και στο κατω κατω τι σοι ελληνες 8α ειμασταν α νδε μιλουσαμε κα8ολου :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα