chek2fire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 χθές το βράδι πάντως γίνανε απίστευτες μάχες στην praag . Δεν γνωρίζω πως έκατσε έτσι αλλά όλα τα μεγάλα destro guild είχαν έρθει praag και παίζανε οργανωμένα. Από τους order ήταν σχεδόν όλο το ally μας και ένα μεγάλο zerg. Οπότε κοίταγες τον χάρτη έβλεπες παντού σπαθιά. Σαν παρατήρηση νομίζω οι destruction σε αυτό τον server τα οργανωμένα τους guild δλδ έχουν πολύ καλή ποιότητα και σε θέματα στρατηγικής αλλα και γενικά όπως παίζουν. Με τους libertali συναντηθήκαμε αρκετές φορές. Μια μάχη μαζί τους στην praag διάρκεσε πάνω από δεκάλεπτο με συνέχεια ress και από τις δύο πλευρές.
koyiote Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Tι δε ξερεις πως ετυχε?Οταν εχουν +2 underdog points ερχονται για rvr To videaki παντως ολα τα λευτα. Γιυτο οι pax mortis ειναι το καλυτερο order guild στο server,μαζι με τους bohemia φυσικα.
koyiote Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 εσεις τι εγινε vampires γινατε? Αν δε παει 2 το βραδυ δεν ερχεστε online?
zoocra77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Σενάρια ρε φίλε σαν Νεκροσις.Βέβαια πολλά παιδιά είχαμε υποχρεώσεις και δεν παίζαμε πολύ..Τώρα που ψιλομπένω θα ξανασφίξουν τα ζωνάρια.Έχουνε μπει και νέοι παίκτες οπότε τους κάνουμε gear up Τώρα το υπόλοιπο realm δεν ξέρω που ναι χαμένο....Ένας θεός ξέρει δλδ
koyiote Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ειστε ακομα allya με τους reign? O Kortaac και η παρεα του περασε δυσκολες ωρες χ8ες βραδυ απο 2 παρτυ των pax mortis. Την πρωτη φορα προσπα8ησε με μερικους απο frozen down h death factory αν 8υμαμαι καλα να μας κανουν σαντουιτς στα στενα της praag αλλα μετα απο μαχη 10 λεπτων και μερικες απωλειες και απο τις 2 πλευρες καταφεραμε και καναμε wipe τους reign και μετα γυρισαμε και καναμε wipe τους υπολoιπους. Λιγο αργοτερα οι orders κτυπισαν το keep των reign και για μας ηταν η καταλληλη ευκαιρια να στηοσυμε ενεδρα στους reign που 8α πηγεναν να κανουν defend το keep τους. Πραγματι δε μας περιμεναν και τραπηκαν σε ατακτη φυγη (ασυνιθηστο για τους reign αλλα ηταν τοσο καλο το μερος που τους την ειχαμε στημενη που πραγματι ξαφνιαστηκαν που μας ειδαν εκει).Μετα τα γνωστα,υποχορησαν στην pve μερια της praag και συνεχισαμε να τους σκοτονουμε μεχρι που σκοτοσαμε τον kortaac λιγο εξω απο το wc τους στην praag.
zoocra77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Είμαστε με vandy,warinc,reapers wraith.Και νομίζω ότι αρχίζουμε και κάνουμε κάτι.Το θέμα είναι να συνεχιστεί αυτό που κάνουμε και να ακολουθήσουν και άλλα guild όπως IB κτλ.Θα δείξει....
koyiote Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 χ8ες βραδυ ειχαμε collosus και πηγαμε ic να μαζεψουμε recources.Eισασταν στο apex με war inc 2 wb και δε το κουνουσατε ρουπι απο κει.Ετσι 8α παιξετε rvr?Eιμασταν μονο εμεις στο instance με 1 guild wb τι φοβοσασταν και δεν κατεβενατε απο το apex? Tεσπα μακαρι να κανετε κατι και να ερ8ετε για rvr τις normal ωρες.
zoocra77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 .Eισασταν στο apex με war inc 2 wb και δε το κουνουσατε ρουπι απο κει.Ετσι 8α παιξετε rvr?Eιμασταν μονο εμεις στο instance με 1 guild wb τι φοβοσασταν και δεν κατεβενατε απο το apex? Εγώ πάντως άλλα άκουσα!!!
koyiote Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 τι οτι φαγαμε ξυλο? ναι φαγαμε αφου κα8οσασταν 2 wb στο apex και δε κατεβενατε αν δεν ανεβεναμε εμεις πανω. Εμεις για recources μπηκαμε με 1 guild wb με pve spec.Δε πηραμε μαζι μας ουτε bohemia ουτε κανενα αλλο guild απο το ally για support.Nα μου πεις αφου μπικαμε 1o instance 8α επρεπε να περιμενουμε αντισταση.Ειχαμε ολοι pve spec για τον collosus, WP με 2 handed και dps spec, melee και range dps ολοι με single target spec. Kαι παρολα αυτα μπηκαμε και παιξαμε μεχρι να μαζεψουμε 1000 resources. To 8εμα ειναι οτι ακομα κ ετσι πηγενατε 2 wb μαζι.Αλλα καταφεραμε να σας κανουμε split και wipe 2 φορες και ετσι μαζεψαμε τα resources που 8ελαμε.
koyiote Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 οι reign πηγαν με deathlords? Αν ναι δε τους βλεπω να κα8ονται και πολυ μαζι τους
chek2fire Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Έλεγα να σταματήσω την συνδρομή τώρα τέλος του μήνα λλά τελικά αξίζει να την συνεχίσω μόνο και μόνο για μάχες σαν τις χθεσινοβραδινές άσχετα που πλέον είναι πιο σπάνιες.
zoocra77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Eγώ πάντως το σταμάτησα το game μιαμιση βδομάδα(γενικά τελευταίο καιρό έχω έλειψη χρόνου) να σου πω την αλήθεια δεν μου έλλειψε και πολύ.Για μας τους παλιούς παίκτες νομίζω έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό. Και για αυτό μία είναι η λύση....Καλοσχεδιασμένο Τ5 και Focused rvr συστημα μετά από expantion καθώς και ανασχεδιασμός του συστήματος μάχης(αυτά που ζητάμε καιρό).Εγώ πλήρωνα για αυτό και σαν retail!!! Α BTW εδώ και 2 μήνες είμαι rr 78 και δεν πάει παραπάνω.Το βαριέμαι το farming ---------- Προσθήκη στις 18:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:08 ---------- οι reign πηγαν με deathlords? Αν ναι δε τους βλεπω να κα8ονται και πολυ μαζι τους Δεν έχω ιδέα....Πάντως θέλει πολύ δουλειά για να μάθεις το playstyle τους,ενώ αυτοί δεν είναι και πολύ διατεθημένοι να αλλάξουν το δικό τους.Πάντως καλά παιδιά,καλό guild αν και λίγο innactive τελευταία.
koyiote Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 ενταξει περα απο την πλακα ολοι μια χαρα παιδια ειναι.Εμεις εχουμε μεινει και κανουμε τον χαβαλε μας. Ολοι οι παλιοι εχουν βαρε8ει λιγο πολυ το game.Πατε για altdorf η παμε για ic κανεις δεν ενδιαφερεται πλεον.Ακομα και στα scenarios ολοι leecharoun insignia,μαζι και εγω,δεν εχει νοημα ουτε το σεναριο.Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να τελιςσει γρηγορα να παμε στο επομενο,ποιος 8α νικησει ποιος 8α χασει δε με ενδιαφερει πλεον,και πιστευω κανεναν δεν ενδιαφερει. 8α σταματησω και εγω για πασχα μια με δυο βδομαδες. Για να δουμε εκεινο το εχπανσιον τι αλαγες 8α φερει γτ αλλο να μας λενε και αλλο οταν βγει
zoocra77 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Επειδή δεν είχα ψάξει τελευταία.Εχει ανακοινωθεί τπτ ή έχει βγει κανα rumor προς τα έξω?Το μόνο που είχα δει, ήταν πριν λίγο καιρό μια συνέντευξη ενός τυπά της bioware στο mmorpg που έλεγε για συνεργασια για επερχόμενο expantion.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα