Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλαίσιο κτλ δεν βρίσκεις?Εγω προσωπικά ανανεώνω μεσω χρεωστικής.Από ότι μου είπαν υπάρχει στα περίπτερα σαν προπληρωμένη paycard ειδικά για παιχνίδια κτλ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

Και μια συνέντευξη για τις λεπτομέρειες του νέου patch

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/239/feature/4046/page/1

Ενά ενδιαφέρων σημείο που μου άρεσε και που λένε ότι θα το δούμε στο επόμενο patch είναι αυτό εδώ

we kept coming back to one core problem: the RvR endgame is PVE content. While we strive to support both of these major focuses of Warhammer Online, the endgame for the RvR focus needs to be RvR-centric.

Αντέ μήπως το αλλάξουν γιατί πρέπει να σταματήσει αυτό το χάλι με τον king που υπάρχει τώρα. Νομίζω όμως ότι με το νέο patch πλέον θα νεκρώσει το rvr στις πρωτεύουσες. Προσωπικά μου έχουν λείψει η παλιές μαζικές μάχες στις πρωτεύουσες αλλά και στα fortess.

Δημοσ.

Ξεκινήσαμε να παίζουμε Karak azgal εγώ και αρκετοί φίλοι. Τελειώνοντας σιγά σιγά το T2 έχω να πώ τα καλύτερα για το παιχνίδι. Γεμάτο και ευχάριστο pve content αλλα και πολύ καλό pvp/rvr. Γούσταρα τρελά τα scenario και τώρα προσπαθούμε να οργανωθούμε για τα rvr. Το μόνο ξενέρωτο είναι το χυμαδιό που υπάρχει όπου φαντάζομαι και λόγω παλαιότητας του παιχνιδιού παίζουν φάσεις που κανείς δεν ασχολείτε είτε να επιτεθεί είτε να αμυνθεί.

Γενικά πάντως πολύ καλό παιχνίδι. Μ'αρέσει που δεν χρειάζεται να κάψεις τη ζωή σου ολόκληρη για να ανεβείς και που μπορείς να ευχαριστηθείς rvr ακόμα και αν είσαι casual παίκτης και να μπείς ας πούμε για κάνα def ή κάνα scenario.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αν δεν ήταν και τα γραφικά/animation τόσο λόλ... ;p

Δημοσ.

Πωπώ κάηκα στα σενάριακια σήμερα....

Το γύρισα dps και μπέναμε σεναρια 6vs6 και τα σφαζα όλα :P....35-1 οι νίκες :D και συνεχίζω!

Δημοσ.

Oυσιαστικά το game αρχίζει στο 40 lvl.Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ευχάριστο πιο πριν.T1,T2,Τ3 είναι full στο rvr και στα scenarios.Έχω έναν Shadow Warrior alt και παίζω από την αρχή μέχρι το Τ3 που είμαι τώρα μονο rvr.Ούτε quest ούτε scenarios έχω κάνει παρα μονο rvr.

Το rvr σε αυτά τα tier είναι λίγο χύμα συνήθως είναι pugs και κατά καιρούς εμφανίζονται κάποιοι καλοί wb leaders που έχουν όρεξη να leadaroun και γίνετε χαβαλές.

Στο t4 είναι πιο οργανωμένα τα πράματα με μεγάλα guilds να παίζουν rvr αυτόνομα η μαζί με τα alliance τους.Στα scenarios μπαίνουν premade,είναι διαφορετικά.Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κανεις μόλις πας 40.Το παιχνίδι θα σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για αρκετό καιρό πιστεύω.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ένα pvp game τα καλύτερα set για ármor πεφτουν σε pve..Πιστεύω να το αλλάξουν αυτό όπως έχουν υποσχεθεί από το επόμενο patch.

Δημοσ.

Για να μην τα έχουν όλοι προφανώς.Αν τα είχαν όλοι δε θα υπήρχε διαφορα.Στο pve που πέφτουν το drop rate είναι πολύ χαμηλό και πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο για να τα πάρεις όλα.Ο χρόνος κρατάει τους παίκτες στο παιχνίδι.:-)

Δε θυμάσαι και στο guild wars κάποια καλά items που έπρεπε να κανεις pve να τα πάρεις? κάτι green weapons που έπερεπε να φαρμαρεις τα bosses πολλές φορες μέχρι να πέσουν?

Δημοσ.

Ναι αλλά στο guild wars δεν σου δίναν και τόσο μεγάλο πλεονέκτημα και αφού το game είναι pvp θα έπρεπε τουλάχιστον να υπήρχαν ανάλογα αντικείμενα που αν πέφτουν σπάνια μεν αλλά να ισάξια με τα pve.

Δείτε εδώ και κάτι ποτήρια μπύρα που αναμένετε να κυκλοφορήσουν τον Μαιο για τους συλλεκτές..

http://www.3point.com/taverncraft/default.aspx?productline=warhammeronline

Image.jpg

Image.jpg

Δημοσ.

Εχώ αρχίσει να απογοητεύομαι γενικά για τις επιλογές της mythic και που το έχει πάει το game. Καταρχήν υπάρχουν αυτες οι pve armor που είναι απαράδεκτο σε ένα καθαρό pvp game να δίνουν τόσο σημαντικό προβάδισμα στα stat των χαρακτήρων. Μερικά κομμάτια πρέπει στην κυριολεξία να καείς στο pve για να τα αποκτήσεις αλλά αυτό πάει στην προσπάθεια της mythic να βάλει με χοντροκομένο τρόπο το grinding σε ένα game που το χαρακτηριστικό του όταν βγήκε ήταν τελείως η απουσία του.

Για το grinding τώρα είναι εμφανής η επιλογή της mythic να το μετατρέψει σε grind farm game. Με το νέο patch έβαλε τα νέα set pvp weapon που όλοι περιμέναμε ότι θα δώσουν νέα ώθηση στο game.

Μάταια γιατί αυτά που ζητάνε για να τα αποκτήσεις είναι τελείως εξωφρενικά.

Να δώσω ένα παράδειγμα. Για να πάρεις το Nihilist Greatstaff of glory θέλει 1110 officer emblen και 640 conqueror insignia. Σε κάθε sc που συμμετέχεις και που είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να τα αποκτήσεις πέρνεις μόνο 5-6 officer και 2 conqueror!!

Και να φανταστείτε ότι αυτό δεν είναι και το καλό stuff αλλά για να πάρεις το επόμενο το Sentrys greatstaff of reverence θα πρέπει πρώτα να έχεις αποκτήσει αυτό. Και το επόμενο φυσικά έχει 1230 officer emblen και 710 invader!!

Γενικά πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως μια καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των mmorpg όπως ήταν η mythic έχει κάνει τόσα άκυρα πράγματα από τότε που πήγε στην EA.

Δημοσ.

8α αλαξουν μετα αυτα.,8α ειναι πιο ευκολο να τα παρεις.Ξεχνας πως ηταν η invader στις αρχες του παιχνιδιου?Επρεπε να πας stage 2 και να σκοτωσεις τα pq lords για να πεσει 1 κοματι για 1 ολοκληρο wb η και παραπανω.

Μετα το αλαξαν και την εκαναν να πεφτει στο stage 1 στα Pq.

Ετσι ηταν και η warlord επεφτε μονο απο τα warlord pq στην αρχη κ μετα την εβαλαν να πεφτει στο rvr η να τν αγοραζεις με medalions.

Eτσι 8α γινει κ με τα οπλα.

Η mythic ειναι μια εταιρια που προσπα8ει να βγαλει χρημα απο αυτο.Πως?

Κρατωντας τον κοσμο της στο game.Πως? Μεσα απο τα dungeons το χαμηλο drop rate των items,και μεσα απο το καψιμο στα scenarios για να παρεις τα emblem cresta.

8υμασαι στο guild wars τι επρεπε να κανεις για να παρεις 1 renown στο pvp?

Eπρεπε να πας στο heroes ancent με premade party να παιξεις αντιπαλος με αλλο premade group και αν νικουσες επαιρνες 1 renown αν εχανες δεν επαιρνες τιποτα.

Αντε μετα να φτασεις τα 12000 renown που ηταν το cap.Kαιγοσουν 1 χρονο στο pvp με καλο παρτυ για να πας r9 με cap to r15 αν 8υμαμαι καλα.

Στο team arenas για να παρεις 1 gladiator point sto pvp επρεπε να πας με premade να κανεις 10 σερι νικες απεναντι σε αλλα premades για να παρεις 1 gladiator point.

Aν εχανες στο 9 σερι παιχνιδι δεν επαιρνες τιποτα.

Ξερεις ποσες φορες ειχαμε χασει στο 9 η ειχα φαει disconect ?

Για το aion τα ξερεις καλυτερα απο μενα.

Στο lotro στο rvr επαιρνες rp μονο οταν σκοτωνες enemy player στο rvr.Δεν σου εδινε τιποτα αν εκανες cap ta keeps i ta camps.

Oπως βλεπεις ολοι 8ελουν να κρατανε τον κοσμο απασχολημενο στο game γτ οσο πιο πολυ μενεις τοσο πιο πολλα πληρωνεις,ειναι απλο:-).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...