koyiote Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Πιστευω με το νεο patch να ζωντανεψει παλι το rvr.
chek2fire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα κάναμε ένα φοβερό defend σε ένα keep. Καλό το σύστημα αυτό που κάνεις bombing στην εσωτερική πύλη του fortess. Σκοτώσαμε πάνω απο 140 dest. Πάντως οι αφαιρεση των fortess είναι μεγάλη βλακεία. Πλέον δεν ενδιαφέρετε κανείς να μπει στις πρωτεύουσες. Αφού όταν άνοιξε η ic δεν έδινε σημασία κανείς να πάει και οι περισσότεροι κάνανε logout η πήγανε σε lotd. Λέω να το γράψω και στο official forum το πόσο βλάκεια έχουν κάνει.
koyiote Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν ειχαν lock στον king 8α εβλεπες πως 8α πηγεναν IC.Παντως εγω την εχω καταβρει στο t2 και παιζω με 2 νεους alts μου.
chek2fire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα πάντως και αργά το βράδι δώσαμε ώραιες μάχες και αρκετά οργανωμένα. Μου θύμισε λίγο τα παλιά αν και πολλές φορές οι dest ήταν τόσο πολοί που δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Πάντως τους ακυρώσαμε το lock στο bc
zoocra77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Άσχετο αλλά από εδώ και πέρα ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα από εμάς.Ελπίζω δλδ....Ελπίζω και εσείς να είστε εκεί!! BTW επειδή δεν μιλάμε είμαστε μόνο εμείς στο forum,ποτέ δεν ήταν η καλύτερη εποχή να ξεκινήσετε το παιχνίδι..Είναι αρκετά ενδιαφέρον ειδικά στα μικρά tier.
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά; Έχει known issue με τα cd key το παιχνίδι; Θέλει να βάλεις παύλες όταν βάζεις το cd key? Ξεχωρίζει κάπως το 5 απο το S? Και εγώ και ένας φίλος παλεύουμε εδώ και πόση ώρα να κάνουμε activate και παίρνουμε invalid code.. :\ Το μόνο αμφιλεγόμενο γράμμα είναι το S/5 και δοκίμασα και με τους 9 συνδυασμούς (το έχει 3 φορές) και με παύλες και χωρίς... Τζίφος.... Καμιά λύση τώρα; Ολοκαίνουρια κουτία με ζελατίνα ακόμα, απο Collector's edition και τα 2. :\
zoocra77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ναι τα Collector edition απο οτι θυμάμαι είχαν κάποιο θεμα με τα cd key τους.Κατσε να βρω ένα ποστ μήπως σε βοηθήσω! ---------- Προσθήκη στις 23:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ---------- http://www.greekwarhammer.com/index.php/topic,510.0.html Μήπως σε βοηθήσει..Σε περιμένουμε στον Αζγκάλ πάντως
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ Τα κατάφερα με τα πολλά αν και το site του παιχνιδιού για την ευρώπη δεν είναι ότι καλύτερο έχω δεί ποτέ Τώρα έχω και τον φίλο να παλεύει με το Ζ/2 και τους συνδυασμούς του Άντε να κατέβει και το mac client και τα λέμε in game
chek2fire Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 WAR Live Event: Night of Murder Αρχίζει από σήμερα το νέο live event During the Night of Murder, players will receive event influence by completing daily tome tasks. With the 'Well-Mounted Skull' reward you can mount the heads of your ememies on pikes for all to see! Keep an eye out for members of the enemy realm who have been "marked for death" and kill these players and NPC's to reap the rewards of the Night of Murder! But beware... unbeknownst to you and your realm mates, you too may be chosen as a sacrifice. Απο τι κατάλαβα εκτός από τους αντιπάλους μπορείς να σκοτώσεις και από το δικό σου realm αμά εμφανιστει η νεκροκεφαλή από πάνω τους? Δειτε περισσότερα εδώ http://herald.warhammeronline.com/liveevents/2010NightofMurder.php
klainmaingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα.. Έχετε να προτείνετε κάτι για bright wizard? Ίσα που έφτασα 6-7 lvl και τώρα αρχίζω να επιλέγω abilities κτλ απο όσο καταλαβαίνω.. Δεν με κούρασε καθόλου μέχρι τώρα Γενικά πώς πρέπει να πάω το ανέβασμα; Full leveling? Αυτό με τα renown points τι παίζει; Είναι καθαρά για late lvl ή συμφέρει να μαζεύω και απο τώρα; Αν ναί πώς; Τα quest πάντως είναι πάρα πολύ ωραία και μέχρι τώρα πάει πολύ ευχάριστα single player.. Γενικά τα modes κτλ δείχνουν να έχουν πολύ ενδιαφέρον και χαίρομαι ιδιαίτερα που (αν και στην τύχη) το ξεκίνησα.. Γενικά οποιαδήποτε συμβουλή για ναυτιλομένους είναι ευπρόσδεκτη. Όπως ας πούμε προτεινόμενα addons... Και εδώ μέσω του curse να τα διαχειρίζομαι; Έχω εμπειρία απο σχετικά παιχνίδια οπότε δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση. Ευχαριστώ
chek2fire Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Για αρχή να παίζεις το path of immolation που έχει το πολύ καλό single target spell withering heat. Αργότερα όταν θα μπείς σε κάποιο οργανωμένο guild θα παίζεις aoe αλλά έτσι και αλλιώς μπορείς να ξανασετάρεις τον χαρακτήρα. Για το lvling εγώ πήγα όσο πιο σιγά μπορούσα και έπαιζα για μήνες το pve του. Μου άρεσε κιόλας όλο το lore του warhammer γιαυτό έξαχνα όλα τα quest. Πάντως το pve του δεν δίνει και τίποτα ιδίαιτερο από αντικείμενα. Τα καλά αντικείμενα τα παίρνεις στο pvp και εκεί σου χρειάζονται τα renown points για να παίρνεις pvp lvl. Με τα pvp lvl μπορείς να φορέσεις και τις κατάλληλες armor.
klainmaingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ. Το re(k)nown είναι καθαρά απο pvp ε;
chek2fire Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά είναι ότι πιο χρήσιμο υπάρχει τελικά στο game και ότι πιο δύσκολο να ανεβάσεις. ---------- Προσθήκη στις 16:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:58 ---------- Τελικά έγινα revised τα sc για το νέο patch μετά από παράπονα όσων παίζουν στους public test servers . Η νέα λίστα είναι η εξής - Nordenwatch- Gates of Ekrund - Weekend Warfront * Tier 2 - Nordenwatch - Reikland Factory - Mourkain Temple - Weekend Warfront * Tier 3 - Nordenwatch - Tor Anroc - Reikland Factory - Lost Temple of Isha - Weekend Warfront * Tier 4 - Nordenwatch - Serpent's Passage - Reikland Factory - Lost Temple of Isha - Caledor Woods - Weekend Warfront - Battle for Praag http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/loadNews/16231/Scenario-List-RevisedAgain το Weekend Warfront είναι sc που θα μπαίνουν κάθε βδομάδα ανάλογα με το event.
chek2fire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Και εδώ μια συνέντευξη για τα rvr weapons που θα βάλουν με το νέο patch http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=1030 Κάτι άσχετο. Χθές καθόμουν και το έψαχνα λίγο με την warlord armor και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει καθόλου να την βάλεις. Τα δύο κομμάτια invader μαζί με τρία conqueror και κάτι άλλα από lotd μου δίνουν πολύ πιο καλά stat από τι να φόραγα την warlord.
koyiote Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι άσχετο. Χθές καθόμουν και το έψαχνα λίγο με την warlord armor και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει καθόλου να την βάλεις. Τα δύο κομμάτια invader μαζί με τρία conqueror και κάτι άλλα από lotd μου δίνουν πολύ πιο καλά stat από τι να φόραγα την warlord. εντάξει είναι ανάλογα το πώς παίζεις.Αλλοι φοράνε dp/inv,για το wound buff,και το +8% crit από την dp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα