Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To νέο patch μπήκε στον test server

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/loadNews/16137/134-Arrives-on-Test-Server

Αν το δοκιμάσει κανείς ας μας πει εντυπώσεις.

Πάντως σαν πρώτη εντύπωση μετά την επιστροφή μου είναι ότι δεν υπάρχει στον server που παίζουμε οργανωμένα order guild όλες τις ώρες τις μέρας. Ως συνήθως οι order παίζουν τελείως ασύνδετα και χωρίς να υπάρχει κάποια οργάνωση.

Από την άλλη οι destruction κατά 80% αυτοί που παιζουν είναι σε οργανωμένα guild. Το είδα δύο φορές αργά το βράδι σε cw.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι έτσι τα πράματα.Στο server υπάρχουν 2 μεγάλα alliance το WE alliance και το Phoenix alliance και αριθμούν από 10 warbands το καθένα + 3-4 wbs pugs.Οποτε έχουμε πάει όλοι μαζί έχει crasarei ο server.Παίζουμε οργανωμένα μονο όταν είναι να κάνουμε push για king η όταν υπάρχουν πολλοί destro έξω primetime (πολύ σπάνιο να παίξουν οι destro prime time σε αυτό το server),μονο οι necrosis και οι reign παίζουν prime time.Μήπως επειδή ήρθαν και οι 2 από eltharion?τεσπα..Τελευταία έχω δει μια ύφεση στο rvr από το ally μας και οι περισσότεροι περιμένουν το patch για να καούν και πάλι.και άλλοι συνεχίζουν να καίγοντε στον test server.Στο κάτω κάτω ένα break όλοι το χρειαζόμαστε ιδίως αν παίζεις σερί rvr για μήνες.

Όσο για τον test server έπαιξα και τώρα έχεις επιλογή να φτιάξεις ένα rr80 με full invader/darkpromise set και μερικά sandstorm και epic weapons και να μπεις να παίξεις.Λίγο guild wars μου θυμίζει αυτό :-).

Έκανα μια WE και έκανα cap το strengt και έπαιζα με 49% crit και 234 melee dmg καθόλου άσχημα για test.

Τα νέα weapons είναι διπλα από το apex στην ic και έξω από το sigmars hammer στην altdorf.Έχει όλες τι κατηγοριες για όλα τα ranks αλλα για να πάρεις mythic weapons θα πρέπει να καείς χειρότερα από το aion από ότι φαίνεται.

Έπαιξα κάποια sc και πήρα μερικά officer embelms και congueror insignias τα οποια τα ανταλλάζεις αργότερα στους vendors για weapons.

A έβαλαν επιτέλους και τα banners με τα 10 καλύτερα guilds έξω από το sigmars hammer.Στην ic δεν είδα που είναι θα το τσεκάρω σήμερα.

Στον test server έχει κόσμο και τα sc κάνουν pop το ένα μετά το άλλο :-)

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

Και στον κανονικό server έχει κόσμο. Και χθές στην praag αργά το βράδι υπήρχαν πάνω από 60-80 άτομα μαζεμένα. Και τα sc ήταν ενεργά και όποτε προσπαθούσα να μπω πήγαινα με την μια. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω από order να υπάρχουν κάποια από τα παραδοσιακά guild και να παίζουν οργανωμενα. Στο δικό μας guild τρεις μέρες που έχω επιστρέψει τώρα είμαι εγώ online μαζί με άλλους 2 :P

Αντίθετα βλέπεις στους dest όλοι όσοι παίζουνε είναι σε οργανωμένα guild.

Δημοσ.

κανουμε ενα break μεχρι το patch γιατι μετα 8α καουμε στα sc.

Τι εννοεις ακριβως οταν λες οτι οι destro παιζουν οργανωμενα? Δεν εχουν κανει και τιποτα παραπανω απο οτι εχουμε κανει εμεις που παιζουμε "ανοργανωτα".Και μη μου πεις για σημερα τα ξημερωματα που κανουν psuh για king οι rage me to ally τους.Αυτο γινεται κα8ε παρασκευη/σαββατο ξημερωματα.

Δημοσ.

Xθές βράδι παιξαμε οργανωμένα στην altdorf και είχαμε full wb αν και με λειψούς bw. Οι exodus παίζουν dest σε αυτό τον server? Γιατί άκουγα στο ts για hit τον galliano...

Και τέλος έχουν nerfarei τα ap τοιυ bw? Μιλάμε θέλει πολή καλή διαχείριση τώρα για να κάνεις σωστό bombing γιατί ξεμένεις από mana γρήγορα.

Δημοσ.

Τελικά λείπεις πολύ περισσότερο από το game από όσο νόμιζα.Έχουν αλλάξει πολλά στο game από τότε που έφυγες.

χθες στις 8 το πρωί οι destro; έφαγαν τον king την ώρα που κοιμόμασταν.Το ίδιο κάναμε και μεις λίγες ώρες αργότερα όταν αυτοί πήγαν για ύπνο.Το ίδιο σκηνικό γίνετε κάθε s/k

Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες το rvr στο t4 δεν έχει κάποιο σκοπό.θα τύχει να δεις οργανωμένα groups η χύμα εντελώς να παίζουν rvr και από τις 2 μεριές.IC κάνουμε 2 φορες τι μέρα χωρίς να προσπαθούμε να πάμε stage 2 (άλλωστε όλη έχουν lock αφού κάθε φορα γύρω στα 10 guilds τρώνε τον king).κάθε βραδυ αλλάζει το σκηνικό και κάνουν επίθεση στην altdorf οι destro και μεις απλά κάνουμε defend.

Όταν φύγαμε από τον eltharion οι exodus ήρθαν στον azgal μαζί με μας με orders.Σε κάποιο fight με τους blood δε τους βοηθήσαμε για την ακρίβεια φύγαμε και τους αφήσαμε να φάνε ολοκληρωτικό wipe(κάτι που οι exodus το έκαναν συχνά στα order guilds στον eltharion),και από τότε έγιναν μισητοί εχθροί μας,χρησιμοποίησαν την wild card πήγαν τους orders στον karak norn και έφεραν τους destro από τον norn στον azgal.

Πάντως δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να τους βοηθήσουμε γτ είχαν φύγει από το ally μας και θέλαν να παίζουν μονοι τους.

Το AP δε το nerfaran απλά το έκαναν έτσι όπως θα έπρεπε να είναι.Όσο κανεις skills το regen δε δουλεύει με αποτέλεσμα αν spamareis skills να μείνεις από AP.Αν μείνειs για 1-2 sec χωρίς να κανεις κάποιο skill το regen αρχίζει να δουλεύει.Το burn out το nerfaran και στον BW και στην SC και τώρα έχει cd 20sec.

Αν έχεις πρόβλημα με το AP σου παίξε με το Devour Energy tactic.

Το σύστημα με το AP είναι το ίδιο σε όλους όχι μονο στον BW.

Δημοσ.

πάντως χθες φάγανε καλό πουλι οι libertate αν και παίζαμε με δύο bw και καναμε κάποια βασικά στρατηγικά λάθη. Οπώς το να πάμε κανά δυο φορές στο κέντρο και να μας κλέισουν-πέσιμο και από τις τρεις κατευθύνσεις..

Δημοσ.

Πάντως Dionissos πως σου φάνηκε η Alkoolikia???Ρε σεις με devastator και πήρα πάνω απο 200 kbs σε μία ώρα μέσα στην Aldorf...Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά πάντως.Θέλει τουλάχιστον 50% nerf το dmg των sorc bw για αρχή(και μετα choppa slayers).

Τέσπα εμείς ακόμη σαν necrosis προσπαθούμε να παίξουμε σε κανονικές ώρες και ας έχουμε και 1 πάρτυ.Κράζουμε ζητάμε για ally για σοβαρό rvr σε prime time αλλά κανείς.Μόνο οι vandy sagina μας είπαν....

Δημοσ.

Αυτες τις μερες παιζω τ2 με slayer.Προχ8ες επαιζα rvr γυρω στις 12 ωρες και ειχα 790 kbs στο τελος.Οντως slayer/choppa κανουν απιστευτο dmg

Δημοσ.

Τι να μου φανεί η Alkolikia. Αφού έπαιζα μόνος μου από το guild και εδώ που τα λέμε είμουν και μόνος online. Στην altdorf έπαιζα με ένα χύμα wb που το βρήκα εκεί. Δλδ και κάθε kill που σας καναμε κατόρθωμα ήταν.

Δημοσ.

Ρε δεν ήταν epeneis post.Απλά ήθελα να σου πω πόσο άκυρο είναι το dmg των sorc bw αν ψιλονιώθεις. Δλδ το βλέπετε σωστό όσο και να νιώθουμε 3 πάρτυ με 1 healer το καθένα να wiparoume ένα instance συνέχεια?Και να φοράω και devastator?Εντάξει εγώ και εσείς είμαστε σε guild που μπορεί να το κάνει.Αλλά τα καημένα τα pug ξενερώνουν αφάνταστα και δεν τους αδικώ που παίζουν μόνο βράδυ :P.(BTW και εσάς δεν σας πολυβλέπω online.Μην μου πείτε ότι ανεβάζετε τπτ alt στον norn σαν guild γιατί πολλοί destro αυτό κάνουν και μπαίνουν στα 2 underbog)

Δημοσ.

Τέσπα εμείς ακόμη σαν necrosis προσπαθούμε να παίξουμε σε κανονικές ώρες και ας έχουμε και 1 πάρτυ.Κράζουμε ζητάμε για ally για σοβαρό rvr σε prime time αλλά κανείς.Μόνο οι vandy sagina μας είπαν....

Το ξέρω σας έχουμε δει και σας το έχουμε αναγνωρίσει.Είστε το μονο guild που υπάρχει respect από μας.Όσοι και να είστε online είστε μεσα και παίζεται rvr η κάνετε ambuse η gank η οτιδήποτε μπορεί να κάνει κάποιος όταν είναι outnumberd.Το ίδιο κάνουμε και εμείς σαν pax,παίζουμε με 1-2 party και κοιτάμε να αποφεύγουμε όσο γίνετε το order zerg των disorder και του ally τους.Δυστυχώς κάποιες φορες μας ακολουθούν pugs.

Πραγματικά πιστεύω πως αυτός ο server είναι όντως pve server.Ακόμα και οι inglorious basterds δεν έρχονται prime time.

Bravo στον cruman για το post που έκανε αν και δε βλέπω να θίγεται ο εγωισμός τους.

Δημοσ.

Βλακεία αυτή. Θα πρέπει πλέον να ξαναμπούμε σε ανοιχτή μάχη μαζί τους. Κάποτε στο eltharion το κάναμε και είμασταν το μόνο ενεργό guild στον server ενάντιον σε ορδές από μιαρούς destro :P

Εχώ μια υποψία ότι οι παλιοί core player του guild μας έχουν πλέον κοιυραστεί με το game και αν όντος είναι έτσι θα πρέπει κάτι να γίνει.

---------- Προσθήκη στις 21:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:01 ----------

Σήμερα είπα να μπω λίγο νωρίς μήπως και.. Μάταιος κόπος ενω για άλλη μια φορά γινόταν αυτό εδώ...

dionissos061.jpg

δεν υπήρχε ούτε ένα οργανωμένο guild!! Ξανά χύμα παίζαμε και φυσικά δεν είχαμε καμία τύχη να κάνουμε κάτι. Από το guild ενώ ήταν 20+ άτομα online είμουν ο μόνος που ήταν μέσα στην altdorf. Οι αλλοί παίζανε pve!!.

Τι να πω.. Αυτή η Mythic μαζί με την EA το διαλύσανε το game. Μια που βγάλανε τα fortess μια που κάνανε τις city siege arcade και τέλος που κάνανε το φαρμαρισμα του king περίπατο διαλύσανε τελείως το rvr.

Θα μείνω μέχρι να τελειώσει ο χρόνος στο game και αν δεν δω βελτίωση θα την κάνω μια και καλή. Αυτή η κατάσταση είναι πιο βαρετή ακόμα και από το grinding του aion.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...