zoocra77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Βασικά το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού είναι το rvr.Ξέρω πολλά άτομα που σταμάτησαν το game λόγω του ότι φτάσανε αμέσως rank 40 και λογικό ήταν τα rvr lakes ήταν άδεια.Όσον αφορά τα του pve του game προστέθηκε νέο content.Αφαιρέθηκαν τα Fortress(Θα τα κάνουν κάτι αλλο από ότι ακούγεται) ενώ τώρα πια τα sieges των πόλεων είναι καθημερινά.Τώρα από εκεί και πέρα περί ορέξεως...Δοκίμασε το για ένα μήνα και αποφάσισε. Free servers δεν υπάρχουν από ότι ξέρω αλλά και να υπήρχαν δεν θα λεγε πολλά καθώς όπως σου πα το game βασίζεται στο massive pvp.Οπότε 1ον δεν θα υπάρχουν πολλά άτομα ενώ και να υπήρχαν θα ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθει ένας οποιοσδήποτε σερβερ(εδώ οι επίσημοι σε κάτι μάχες 200 vs 200 τα παίζανε). Ότι άλλο θέλεις ρώτα εδώ καθώς και more info θα βρείς και στο warhammeralliance.com όπως και στο portal μας της υπογραφής μου
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλησπέρα! Έχετε να μου προτεινετε καποιον server με ελληνες για destro και καποιον για order;
Yperaspisths Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Για οποιον θελει εχω 2μηνη prepaid αχρησιμοποιητη και την δινω 15 ευρο οπως και το game στα 10 ευρο
koyiote Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλησπέρα! Έχετε να μου προτεινετε καποιον server με ελληνες για destro και καποιον για order; karag azgal για orders και destro
zoocra77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Για νεα όπλα τα οποία θα έπαιρνες με crest( royal warlord κτλ) ισάξια με τα sovereign λεγόταν ως χθες.Τελικά βγήκε ήμι-ανακοίνωση http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&message.id=5142#M5142 Μάλλον για arena στυλ WoW πηγαίνει...Να σας πω την αλήθεια δεν με χαλάει...Αρκει να δώσουν στον dok healling sword γιατί είμαι με το vanguard τo πρασινάκι.
Yperaspisths Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δινω 10 ευρο διμηνη prepaid που δεν εχει ανοιχτει(που κοστιζει 25 ευρο) και 5 ευρο το game
koyiote Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 τερμα το decimator gold farming,τωρα πια δε πουλιουντε στους vendors:-( ---------- Προσθήκη στις 00:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:44 ---------- Αρκει να δώσουν στον dok healling sword γιατί είμαι με το vanguard τo πρασινάκι. Το sandstorm sword δεν δινει healing crit σε σας? Eχω δει μερικους dok στον norn με healing sword αλλα δε 8υμαμαι αν ηταν sandstorm.
chek2fire Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μετά από το grinding διάλειμα στο gaion ξαναγύρισα στο game. Μου έλειψε το pvp και γενικά ο κόσμος και η αμεσότητα του παιχνιδιού. Χθές αργά το βράδι που μπήκη ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Πλήθος κόσμους πλακωνότανε σε chaos waste και γενικά το rvr είναι ανάψει για τα καλά. Μπήκα και στο πρώην guild μου τους death company=pax mortis. Θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζουν να κυνηγάνε το μαζικό pvp και να σκορπίζουν θάνατο οργανωμένα και όχι να φαρμάρουν king και τέτοιες βλακείες.
koyiote Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μετά από το grinding διάλειμα στο gaion ξαναγύρισα στο game. Μου έλειψε το pvp και γενικά ο κόσμος και η αμεσότητα του παιχνιδιού. Χθές αργά το βράδι που μπήκη ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Πλήθος κόσμους πλακωνότανε σε chaos waste και γενικά το rvr είναι ανάψει για τα καλά. Μπήκα και στο πρώην guild μου τους death company=pax mortis. Θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζουν να κυνηγάνε το μαζικό pvp και να σκορπίζουν θάνατο οργανωμένα και όχι να φαρμάρουν king και τέτοιες βλακείες. Παίζουμε pvp καθημερινά,προσπαθούμε να αποφεύγουμε το zerg και συνήθως είμαστε μέσα με 1-2 party και κάνουμε και scenarios.King κάνουμε μια φορα την βδομάδα,κάτι που κάνουν και οι destro.Τώρα ο king πλέον είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για όλους και δε δίνουμε και ιδιαίτερη σημασία αν μας έριξαν τον king η αν ρίξαμε τον δικό τους. Χθες ήταν σάββατο και είχε rvr,στις 6 το πρωί κάναμε και Altdorf defende.Είναι μέρες όμως που δεν έχει τίποτα και τότε πάμε κάνα dungeon.
chek2fire Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δύο φώτο από το χθεσινό rvr και για ποιό λόγο γουστάρω αυτό το game...
chek2fire Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό το πράγμα που συμβαίνει στο game με τον king νομίζω καταστρέφει όλο το rvr. Θα πρέπει άμεσα να το αντιμετωπίσουν εκεί στην mythic και κατά την γνώμη μου από το να αφερούν τα fortess η ακόμα και scenario που ακούγετε για το νέο patch καλύτερα να βγάλουν τον king μια και καλή η τουλάχιστον να κάνουν ριζική αλλαγή του συστήματος με τον king. Να δώσω ένα παράδειγμα χθές ενώ είμασταν έξω από την ic είχαν εξαφανιστεί όλα τα core guild και δεν υπήρχε ούτε ένα οργανωμένο wb αν και στην περιοχή είχαμε πάνω από 50 άτομα. Αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μπούμε στην ic καθώς δεν υπήρχε οργάνωση και μας καθάριζαν εύκολα οι destro.
koyiote Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 nitro rules αλλα στο τελος πηγαμε απο το portal και πιασαμε ολους τους enklava afk και τους καναμε wipe ,πηραμε και το banner τους ---------- Προσθήκη στις 03:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:28 ---------- Αυτό το πράγμα που συμβαίνει στο game με τον king νομίζω καταστρέφει όλο το rvr. Θα πρέπει άμεσα να το αντιμετωπίσουν εκεί στην mythic και κατά την γνώμη μου από το να αφερούν τα fortess η ακόμα και scenario που ακούγετε για το νέο patch καλύτερα να βγάλουν τον king μια και καλή η τουλάχιστον να κάνουν ριζική αλλαγή του συστήματος με τον king. Να δώσω ένα παράδειγμα χθές ενώ είμασταν έξω από την ic είχαν εξαφανιστεί όλα τα core guild και δεν υπήρχε ούτε ένα οργανωμένο wb αν και στην περιοχή είχαμε πάνω από 50 άτομα. Αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μπούμε στην ic καθώς δεν υπήρχε οργάνωση και μας καθάριζαν εύκολα οι destro. Δε πηγαιναμε για king ολα τα οργανομενα guilds ειχαν lock.
chek2fire Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αρκετά ενδιαφέρων το νέο patch και οι αλλαγές που φέρνει http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php#patch:-1_section:1
zoocra77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ισχύει,πολύ ενδιαφέρον.Το θέμα είναι ότι θέλω να το δω στον PTR και δεν έχει ανοίξει ακόμη για Ευρώπη(BTW welcome back check)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα