koyiote Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 δεν υπαρχει δραση στο παιχνιδι και οσο 8α δινουν renown οταν κανεις cap bo keeps και κλειδωνεις zones το ιδιο 8α γινεται. Η κατασταση στον azgal σε εναν απο τους μεγαλυτερους servers στο t4 εχει ως εξης. Οrder zerg 5+ wb κλειδωνουν τις περιοχες χωρις destro να τις κανουν defend μεχρι που πανε ic. Mετα επικρατει η ιδια κατασταση απο μερια των destro.Destro zerg κλειδωνει τα παντα και οι orders κρυβονται στο pve και στα dungeons. Renown farm κανουν ολοι και τιποτα αλλο.
BelaLugosi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 δεν υπαρχει δραση στο παιχνιδι και οσο 8α δινουν renown οταν κανεις cap bo keeps και κλειδωνεις zones το ιδιο 8α γινεται.Η κατασταση στον azgal σε εναν απο τους μεγαλυτερους servers στο t4 εχει ως εξης. Οrder zerg 5+ wb κλειδωνουν τις περιοχες χωρις destro να τις κανουν defend μεχρι που πανε ic. Mετα επικρατει η ιδια κατασταση απο μερια των destro.Destro zerg κλειδωνει τα παντα και οι orders κρυβονται στο pve και στα dungeons. Renown farm κανουν ολοι και τιποτα αλλο. Ezmoders και leechers..Θα υπάρχουν παντού και πάντοτε όπως φαίνεται...
koyiote Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 BTW χ8ες φαγαμε και τον destro king στον Karag Azgal. Στο instance της ic ειχαμε αντιπαλους τους libertalia (exodus) που παιζουν destro τωρα
koyiote Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κανά νέο από το μέτωπο υπάρχει? οχι και πολυ καλα νεα.Αν και ο server εχει πολυ κοσμο για καπιο λογο οι destruction εμφανιζοντε στο Τ4 μετα τις 3-4 το βραδυ.Μεχρι τοτε παιζουν t3 και ερχοντε μονο για defend στην ic οποτε παμε. Μπαινουν κα8ημερινα στην altdorf στις 5-6 το πρωι αλλα για καπιο λογο δε εχουν καταφερει να φανε τον King. Aπο τη μερια των order εχουμε φαει τον king τους 3 φορες.Pax Mortis και Bohemia. Εχω 6/8 sovereign set, 4/5 supreme wards btw:p
Yperaspisths Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Για οποιον θελει παντως πωλειται διμηνη αχρησιμοποιητη pre paid στα 15 ευρω και το game αθικτο επισης στα 15 ευρω
pj2501 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 btw ξαναρχισα μετα απο ενα χρονο απουσιας... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:35 ---------- αν καποιος ειναι σε καπιο guild οτιδηποτε ας γραψει εδω σερβερ και ονομα να επικοινωνησω μαζι του
Massiv0r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 btw ξαναρχισα μετα απο ενα χρονο απουσιας... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:35 ---------- αν καποιος ειναι σε καπιο guild οτιδηποτε ας γραψει εδω σερβερ και ονομα να επικοινωνησω μαζι του
chek2fire Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Σας φάγανε στον eltharion τον king σήμερα? http://www.greekwarhammer.com/index.php/topic,1309.msg9551.html#msg9551
zoocra77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Όχι ρε...Φάγαμε τον king στον azgal pug group...GTP encounter σε σχέση με tovl..Αλλά θέλει τούμπανο τανκ..21 ατομα το φάγαμε φαντάσου..πιστεύω βγαίνει και με 15 ακόμη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:14 ---------- btw ξαναρχισα μετα απο ενα χρονο απουσιας... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:35 ---------- αν καποιος ειναι σε καπιο guild οτιδηποτε ας γραψει εδω σερβερ και ονομα να επικοινωνησω μαζι του Είσαι τι και που?
chek2fire Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ναι λάθος έχω μείνει ακόμα στον eltharion...
koyiote Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εχουν αλαξει πολλα πραματα απο τοτε που εφυγες.Τωρα με τα underdog points μπορεις να πας altdorf και στις 6 το πρωι και να περασεις stage 2 ανενοχλητος οπως εκαναν και προχ8ες oi destro. Και στους 2 μεγαλους servers και τα 2 realms φαρμαρουν τον king οποτε δεν εχουν lock. Οι destro στον Αzgal 8α μπορουσαν να εχουν φαει τον king και αλλa πρωινα αλλα κα8ε φορα που μπαιναν στο king palace δεν ηξεραν πως να φανε τα subb bosses. Εμεις φαγαμε τον king τους τελευταια φορα μια μερα πριν φανε αυτοι τον δικο μας. Απο το king wb μας o Lannister εχει full sovereign και οι υπολοιποι ειμαστε 6/8 κοματια για full.Eγω εχω 7/8 αλλα ειμαι ακομα 76rr και δε μπορω να τα φορεσω ολα.Τουλαχιστον 8α μπορω να παρω τον τιτλο Αυτη ειναι η κατασταση στους 2 μεγαλους servers,με το rvr να ειναι λιγο εως κα8ολου στις ωρες αιχμης και ολοι το μονο που τους νοιαζει ειναι πως να φανε τον King να παρουν Sovereign. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:36 ---------- Όχι ρε...Φάγαμε τον king στον azgal pug group...GTP encounter σε σχέση με tovl..Αλλά θέλει τούμπανο τανκ..21 ατομα το φάγαμε φαντάσου..πιστεύω βγαίνει και με 15 ακόμη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:14 ---------- Είσαι τι και που? Απο οτι λενε στο eternal citabel τα lords ειναι ευκολα και ο king πιο δυσκολος,ενω στο king palace στην altdorf τα subb bosses ειναι πιο δυσκολα αλλα μετα εχουν ευκολο king. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:41 ---------- Btw τι εγινε με subzero τον kickaran απο το king wb επειδη εκανε loot epic weapon για τανκ?
Heian Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα παιδες ! Επαιζα κ εγω war πριν ενα χρονο περιπου .. εχω 40αρισει αλλα το παρατησα οπως και πολλοι αλλοι . Μπορει κανεις να μου πει συνοπτικα τις βασικες αλλαγες που εχουν γινει και το αν αξιζει να ξαναμπω . Επισης παιζουν free servers?
koyiote Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα παιδες ! Επαιζα κ εγω war πριν ενα χρονο περιπου .. εχω 40αρισει αλλα το παρατησα οπως και πολλοι αλλοι . Μπορει κανεις να μου πει συνοπτικα τις βασικες αλλαγες που εχουν γινει και το αν αξιζει να ξαναμπω . Επισης παιζουν free servers? Ποιος ήταν ο λόγος που το παράτησες?
Heian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ποιος ήταν ο λόγος που το παράτησες? Γιατι ειχα φτασει 40 ειχα ντυθει αρκετα καλα και δεν ειχα και παρα πολλα πραγματα να κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα