Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dld εχεις 1 char παιζεις 1 χρονο το game εισαι online κα8ε βραδυ με 1 wb σε ανεπαναληπτες μαχες και εισαι ακομα rr60? κατι δε παει καλα μαλλον.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε τάκη κάτι δεν πάει καλά γιατί έπαιζα 4 μήνες και λίγο παραπάνω σε έναν dead server που ήταν ο sea of the dreams που δεν είχα δει ποτέ κάποιον άλλον ingame και φυσικά δεν είχα παίξει ποτέ rvr.

Μετά έπαιξα για άλλους δύο μήνες η τρεις δεν θυμάμαι στον dragonback που και εκεί το rvr του ήταν λίγο ζωντανό αλλά στο tier3 δεν ήταν και τόσο μεγάλο.

Και τέλος στον eltharion έπαιζα dot και όχι σε premade wb που δεν παίρνεις πολλά rp. Μόνο τους τελευταίους 4 μήνες έπαιζα σε ένα οργανωμένο guild και wb και σαν bomber.

Και γιατί μου αρέσει να μιλάω με παραδείγματα και όχι ότι ναναι να σου μιλήσω γιαυτούς που παίζουν στους death company. O johans rr 77 ήταν στο dragonback και στο προηγούμενο guild μου τους dragonback brotherhood που παίζαμε πιο πολύ για την παρέα και όχι οργανωμένα όπως στους death company. ο rezz και αυτός rr 70+ αλλά όχι 80. O stavos ο leader και αυτός rr 73. Ο witte rr στο 64. Ο watson τώρα τελευταία 80αρισε και νομίζω ότι όταν μπήκε στο guild ούτε 60 δεν ήταν. Ολοι αυτοί είχαν έναν char και όλοι μας παίζαμε μαζί στον dragonback brotherhood. Σε αυτούς δεν σου φαίνετε παράξενο το rr και όταν είναι ένας char και παίζουν ένα χρόνο?

edit: και κάτι άλλο πρέπει να αναφέρεις και ποιός μπορεί να οδηγήσει σωστά το wb γιατί όποιος έπερνε το leading και δεν είχε σχέση με το αντικείμενο υπήρχε αυτό το σκόρπισμα γενικά σε όλη την δομή του wb και όχι μόνο στους bw που αναφέρεις ότι είμασταν εκτός πεδίου των healer κτλ.

Σωστή και φοβερά στρατηγική ηγεσία στους death company έχουν μόνο ο poro, o grymnir και ο salvos και μερικές φορές και ο sir. Αυτοί όποτε ηγούνται το wb δεν αφήνουν ποτέ να κάνει ο καθένας ότι θέλει γιατί αλλιώς το ξέρεις και εσύ τρώς αμέσως kick από το wb και μετά από το guild. Και φυσικά με αυτούς στην ηγεσία ποτέ δεν είχε καμία τύχη ο αντίπαλος.

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.

ok ρε Σπυρο ελα στο vent να σου πω για το built πως γινεται γιατι λοιπον 8α πρεπει να το γραψω εδω σε κοινη 8εα.Και αν εχεις καμια απορια τα λεμε απο το vent.

Δημοσ.

μα ακόμα να καταλάβεις ότι δεν με ενδιαφέρει να φτιάξω tank bw και να μην μπορείς να κάνεις μόνος σου dmg ούτε σε πεθαμένο npc... :P Και ότι είναι και τελείως μάταιο να φτιάξεις τέτοιο built. Και το βασικότερο ότι δεν παίζει κανείς έτσι μόνο κάτι τρελαμένοι και αυτοί μόνοι τους κάνουν μηδαμινό dmg αν και έχω φοβερές αμφιβολίες για το αν παίζει κάποιος αυτό το built ακόμα και στους death company.

Μπορεί να μου πεις και τα ονόματα τους. θα πάω να τους ρωτήσω έτσι από περιέργια. Ετσι και αλλιώς δεν τσακώθηκα με κανέναν ingame. Και το πιο παράδοξο είναι ότι το built που κατακρίνεις ότι έχω το έχω σετάρει από το μηδέν μαζί με τον poro και έχω μιλήσει μαζί με τον karmina,draconus και τον kaza παλιότερα και κανείς δεν είχε 8000 wounds!!

edit: Και τι φοβάσαι και έχεις αυτή την μηστικοπάθεια. Αφού από τον server την κοπάνισαν όλοι οι destro φοβαστε μην σας την πέσουν τα npc οργανωμένα και σας σκοτώσουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι ειναι αυτα που λες ποιος μηλισε για τανκ bw.Το προβλημα σου ειναι πως για να φτιαξεις αυτο το built 8α πρεπει να παιξεις pve που το συχενεσε.Εσυ 8ες κα8ε φορα που ερχεσε οnline 8ες να βρισκεις 1 wb και να μπαινεις να παιζεις.Δε σαρεσει να μπεις στον κοπο να φτιαξεις τον bw σου καλυτερο.

Παντως εφοσον εφυγες απο το war δεν ειναι αναγκη να συζηταμε για το built αυτο πλεον.

Εδω επαιζα με τον wp τον orison και ειχα 750 willpower και 15% crit και εκανα 450κ heal.Μη νομιζεις οτι το 980int και το 28% crit που εχεις στον bw σου σε κανουν super duper.Δεν ειναι ολο το παιχνιδι inteligent και critical

http://bayimg.com/KAEBcAAco

Aυτο το scenario ηταν πριν 3 βδομαδες.

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

βλεπω μαλλον ξαναρχιζει το rvr στον eltharion.Χ8ες ειχαμε καλες μαχες με τους fallen και το ally τους,αν και για ακομη μια φορα η mythic τα εκανε μπαχαλο με το νεο συστημα cotribution στα capital sieges.8α δουμε στις επομενες μερες.

Αρχισαν ηδη οι γκρινιες στο aion απο τους παικτες που ηδη μετα απο 2 μηνες παιχνιδιου-farming-grinding δεν εχουν δει αυτο το rvr που περιμεναν.

http://www.aionsource.com/forum/perento-eng/89011-pvp-nonexistent.html

Δημοσ.

Και ανοίξανε τα transfers :D

Εμείς προς Azgal μάλλον πάμε εκτός και αν γίνει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής

Δημοσ.

KA που γίνετε χαμός. Πάντα μου άρεσε το massive rvr και το lag δεν με τρέλενε ποτέ. Θα μπω να μιλήσω και με τον poro να δούμε που θα πάνε οι dc.

Δημοσ.

azgal 8α παμε οχι μονο οι death company αλλα και ολο το ally κατα 90%,αν και δεν εχουν ψηφισει ακομα ολοι.

Το 8εμα ειναι οτι ηδη στον azgal οι destro ειναι υπεραρι8μοι,γιαυτο λεω καλυτερα να πανε οι destro απο eltharion στον norn για να ισοροπισουν οι servers.

To ασχημο για μενα ειναι οτι στον azgal ειναι το παλιο μου guild και εχω τους destro alts μου εκει, και αν και δε προκειτε να παιξω destro ξανα δε 8ελω να τους κανω delete.Eστειλα email να μου τους πανε στον norn η καπου αλλου και περιμενω απαντηση.

edit:Δε ξερω τι 8α κανουν οι exodus γιατι και αυτοι εχουν high renown rank destro alts στον azgal

Δημοσ.

Εμείς Azgal κατά 99,999999999% (εχει παρθει η απόφαση δλδ)

Έχουμε order μεγάλα renown και lvl στον Norn και έχουμε είδη 40αρισει παικτες στον azgal destro οποτε πάμε εκεί.

Δημοσ.
azgal 8α παμε οχι μονο οι death company αλλα και ολο το ally κατα 90%,αν και δεν εχουν ψηφισει ακομα ολοι.

Το 8εμα ειναι οτι ηδη στον azgal οι destro ειναι υπεραρι8μοι,γιαυτο λεω καλυτερα να πανε οι destro απο eltharion στον norn για να ισοροπισουν οι servers.

To ασχημο για μενα ειναι οτι στον azgal ειναι το παλιο μου guild και εχω τους destro alts μου εκει, και αν και δε προκειτε να παιξω destro ξανα δε 8ελω να τους κανω delete.Eστειλα email να μου τους πανε στον norn η καπου αλλου και περιμενω απαντηση.

edit:Δε ξερω τι 8α κανουν οι exodus γιατι και αυτοι εχουν high renown rank destro alts στον azgal

Ωραία , ωραία...Άντε καιρός να παίξουμε με τους παλιούς DBM Order στην ίδια πλευρά αυτή την φορά..Θα στείλω το main μου στον Norn και τουλάχιστον θα συνεχίσω KA.:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...